Jump to content

th3me

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by th3me

  1. Salut, momentan lucrez la un pic proiect, adica mia fost dat pentru acasa sa facem ceva un website si am decis deja sa continui acest proiect.

    Este vorba despre un website cu video haioase, momentan website are nu prea multe video dar saptamana aceasta va fi cam peste 50 de videos. Vreau sa zic ca video for fi colectate de pe youtube,facebook cu copyright.

    Vreau o parere despre acest website si daca ar fi o ideeie buna.

    Adresa este : FunnyAreYou | More Fun Are Here!

    Parerile pozitive si negative sunt apreciate. ( Scuzati de gramatica, am cam uitat romana )

  2. Lol Omul sa prezentat voi trebuie sai urati bun venit , nu sal criticati de unde e ce sa faca, comunitatea asta se sfirseste pe zi ce trece fiecare cu posturi fara sens si injurari.

    Cred ca fiecare trebuie sa se apuce de ceva serios sa inceapa a lucra la ceva care sa faca communitatea sa aiba un nume nu doar sa murdareasca numele.

  3. Target: Orange

    Type: XSS ( Cross Site Scripting ) Reflected

    Author: th3z0n

    Date: 27.06.2013

    URL: orange.*

    Status: Reported

    Browser: Mozilla Firefox

    aprx.png

    Am trimis citeva email-uri dar raspunde robotul,daca are cineva o adresa de contact mai exacta as ruga sa o scrie aici pentru ai anunta. Ms

  4. Frumos,Frumos. In locul tau aceasta problema era vanduta la pret foarte bun. Undeva peste 5000 , Ce sa zic Nici eu nu m-am asteptat de la paypal. Credca deja sau saturat ca fiecare aldoilea cauta vulnerabilitati la ei in site :))

×
×
  • Create New...