Jump to content

th3me

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

About th3me

  • Birthday 09/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

th3me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. eAdrian, Ai putea realiza o tema wordpress pentru funnyareyou? am ceva schite cu as dori sa fie. Ms
  2. Viral,imi poti explica dc iti apare o blank page, din care iti confirma sa nu dai parola la nimeni, are ceva pagina in care iti injecteaza pentru ati fura parolele? Ca tot nu inteleg eu asta.
  3. Cum toti incepatorii gasesc asa de repede, pecind cineva care cauta nu gaseste in google?
  4. Salut, momentan lucrez la un pic proiect, adica mia fost dat pentru acasa sa facem ceva un website si am decis deja sa continui acest proiect. Este vorba despre un website cu video haioase, momentan website are nu prea multe video dar saptamana aceasta va fi cam peste 50 de videos. Vreau sa zic ca video for fi colectate de pe youtube,facebook cu copyright. Vreau o parere despre acest website si daca ar fi o ideeie buna. Adresa este : FunnyAreYou | More Fun Are Here! Parerile pozitive si negative sunt apreciate. ( Scuzati de gramatica, am cam uitat romana )
  5. Write your website name here, I can test for you if you want.
  6. Lol Omul sa prezentat voi trebuie sai urati bun venit , nu sal criticati de unde e ce sa faca, comunitatea asta se sfirseste pe zi ce trece fiecare cu posturi fara sens si injurari. Cred ca fiecare trebuie sa se apuce de ceva serios sa inceapa a lucra la ceva care sa faca communitatea sa aiba un nume nu doar sa murdareasca numele.
  7. Cred ca se va ocupa cineva, cind incalca drepturile de autor atunci bam:)
  8. I have aswell. Same problem.
  9. Felicitari, Ati inceput cu microsoft , Trecem la el atunci
  10. th3me

    (XSS) yahoo.com

    Felicitari, Apar foarte multi utilizatori noi care incearca sasi spuna diferite pareri.Eu cred ca trebuie de oprit inregistrarea toti prostii se inscriu deja.
  11. th3me

    intrebare

    lol a gresit site-ul trimite un formular la spital
  12. Frumos,Frumos. In locul tau aceasta problema era vanduta la pret foarte bun. Undeva peste 5000 , Ce sa zic Nici eu nu m-am asteptat de la paypal. Credca deja sau saturat ca fiecare aldoilea cauta vulnerabilitati la ei in site
×
×
  • Create New...