Jump to content

user567

Active Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

user567 last won the day on October 5 2012

user567 had the most liked content!

1 Follower

Converted

  • Location
    DUBAI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

user567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Eu va sfatuesc sa nu credeti tot ce gaseste pe net, Truecrypt a fost si este cel mai avansat program de criptare, multi dintre voi nu stiti sa folositi nici macar 50% din optiunile lui, sunt sigur ca a fost facut sa dispara pentru simplu motiv ca era prea bun, si i sa facut publicitate negativa ca sa se descurajeze utilizarea lui. Orice program ati folosii toate face acelasi lucru, folosesc un algoritm de criptare AES/PGP/twofish/serpent etc, nici unu dintre aceste algoritmuri nu pot fi depasite decat daca i se descopera parola de criptare ! truecrypt are in plus o "logica de criptare" care nu poate fi demostrata existenta unei partiti hidden, se poate doar presupune, si cum in tribunal "presupunerea unui lucru" nu are nici o valoare, asta a fost motivul pentru care lau facut sa dispara. Sfatul meu e sa nu aplecati ureche la orice sfat, multe posturi/articole sunt sponsorizate si au scopul sa manipuleze masele in directia care le convine lor. singurul mod in care o aplicatie poate fi "vulnerabila" este atunci cand aceasta isi/iti lasa o portita sa-ti recuperezi parola... sunt multe de zis ...
  2. ofer 100 usd bitcoin, pentru cine imi ofera o solutie sami iau root access pe : 3.8.13-xxxx-grs-ipv6-64-vps #3 SMP Fri May 31 13:29:13 CEST 2013 x86_64 momentan am doar shell pe site cu permisiunea 502. mai multe detali in privat. edit : os = CentOS release 6.6 (Final)
  3. Aveti grija cu el ca omul e tepar, ma ars de 100 usd. http://snag.gy/0lt13.jpg
  4. salut, are cineva de vanzare exploituri private ? Buget > 1,2 k payment prin ce vreti voi.
  5. salutare, am si eu nevoie de un cont/invitatie filelist.ro
  6. salutare, am si eu nevoie de o invitatie,cont, de filelist.ro
  7. am nevoie de comenzi, sau cod sursa, vreau sa le integrez in aplicatii !
  8. Ma intereseaza metoda hidden sa-mi pastrez accessul pe servere windows. buget 100 usd/bitcoin/PM/WMZ - astept PM
  9. Are cineva liste cu url ? astept pm cu oferte ! platesc in PM sau BTC. ma intereseaza liste marii, nu "alexa 1 milion"
  10. as fi interesat de litecoin la ce pret al vinzi ?
  11. Am eu unul facut de mine, dar te costa 200 usd PM daca al vrei !
  12. Salut, Am nevoie de o solutie sa compilez static script-urile python sau o solutie sa pot instala un script python prin 2 clickuri pe orice sistem linux, fara sa mai fie nevoie sa actualizez python, fara sa mai instalez librari sau alte acareturi ! Ofer 100 usd pentru acest ajutor !
  13. up / scannerul a fost actualizat cu optiuni noi .. la alegere trimite rezultatele prin post, lucreaza random / adika scanneaza ip pe portul 80, verifica daca are wp pe el si face brute !
×
×
  • Create New...