Jump to content

user567

Active Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by user567

  1. Eu va sfatuesc sa nu credeti tot ce gaseste pe net, Truecrypt a fost si este cel mai avansat program de criptare, multi dintre voi nu stiti sa folositi nici macar 50% din optiunile lui, sunt sigur ca a fost facut sa dispara pentru simplu motiv ca era prea bun, si i sa facut publicitate negativa ca sa se descurajeze utilizarea lui. Orice program ati folosii toate face acelasi lucru, folosesc un algoritm de criptare AES/PGP/twofish/serpent etc, nici unu dintre aceste algoritmuri nu pot fi depasite decat daca i se descopera parola de criptare ! truecrypt are in plus o "logica de criptare" care nu poate fi demostrata existenta unei partiti hidden, se poate doar presupune, si cum in tribunal "presupunerea unui lucru" nu are nici o valoare, asta a fost motivul pentru care lau facut sa dispara. Sfatul meu e sa nu aplecati ureche la orice sfat, multe posturi/articole sunt sponsorizate si au scopul sa manipuleze masele in directia care le convine lor. singurul mod in care o aplicatie poate fi "vulnerabila" este atunci cand aceasta isi/iti lasa o portita sa-ti recuperezi parola... sunt multe de zis ...
  2. ofer 100 usd bitcoin, pentru cine imi ofera o solutie sami iau root access pe : 3.8.13-xxxx-grs-ipv6-64-vps #3 SMP Fri May 31 13:29:13 CEST 2013 x86_64 momentan am doar shell pe site cu permisiunea 502. mai multe detali in privat. edit : os = CentOS release 6.6 (Final)
  3. Aveti grija cu el ca omul e tepar, ma ars de 100 usd. http://snag.gy/0lt13.jpg
  4. salut, are cineva de vanzare exploituri private ? Buget > 1,2 k payment prin ce vreti voi.
  5. salutare, am si eu nevoie de un cont/invitatie filelist.ro
  6. salutare, am si eu nevoie de o invitatie,cont, de filelist.ro
  7. am nevoie de comenzi, sau cod sursa, vreau sa le integrez in aplicatii !
  8. Ma intereseaza metoda hidden sa-mi pastrez accessul pe servere windows. buget 100 usd/bitcoin/PM/WMZ - astept PM
  9. Are cineva liste cu url ? astept pm cu oferte ! platesc in PM sau BTC. ma intereseaza liste marii, nu "alexa 1 milion"
  10. as fi interesat de litecoin la ce pret al vinzi ?
  11. Am eu unul facut de mine, dar te costa 200 usd PM daca al vrei !
  12. Salut, Am nevoie de o solutie sa compilez static script-urile python sau o solutie sa pot instala un script python prin 2 clickuri pe orice sistem linux, fara sa mai fie nevoie sa actualizez python, fara sa mai instalez librari sau alte acareturi ! Ofer 100 usd pentru acest ajutor !
  13. up / scannerul a fost actualizat cu optiuni noi .. la alegere trimite rezultatele prin post, lucreaza random / adika scanneaza ip pe portul 80, verifica daca are wp pe el si face brute !
  14. Amuzant, din punctul meu de vedere nu meritati nici unul statutul de VIP. VIP ar trebuii dat doar membrilor speciali, talentati in securitate, acei membri care prin prezenta lor pe forum aduc omoare forumului.
  15. Vand bruteforce wordpress realizat in python. Multi threads, ruleaza pe windows, mac os sau linux. Pret 100 usd Perfect money, bitcoin.
  16. @m@mb@ - iti multummesc dar nu am incredere sal iau asa dupa net, vreau link direct de la autor. mam saturat de virusi. Daca nu ma rezolva nimeni in 2-3 zile al cumpar cu bani si am incheiat discutia !
  17. 500 usd PM si te rezolv eu cu bruteforce pentru cpanel-e facut in python.
  18. Salut, Ofer 10 usd perfect money pentru gammadyne Centurion Setup, vreau link de la site sal descarc nu sa mil dati voi. Gammadyne Corporation - Licensing and Policy plata instant fara discuti.
  19. Salutare, Am nevoie de cineva care se pricepe sa inteleaga algoritumul prin care sunt generate aceste key-uri. Offer 100 usd PM,WMZ sau posta romania, daca credeti ca merita mai mult efortul trimiteti-mi pm si discutam. 3F6F8FA6-8729-4050-B991-AE93EC9018CC 1EA04556-2184-4DD5-B4D7-EC468974A39D 861CC5F0-64A1-4D7D-B4DD-A125012FA4DD Astept PM. Cred ca am rezolvat, par sa fie md5.
  20. Sunt interesat, dar nu pot sa platesc prin paypal, doar prin perfect money !
  21. Salut, Un client ma rugat sal ajut sa creieze un "sistem" de colectare, analizare amprente. Imi spune si mie cineva ce software + hardware are nevoie ca sa poata face acest lucru ? Trebuie colectate amprentele dupa sticla,metal,plastic si analizate ... Sunt dispus sa platesc, buget 300 usd PM.
  22. am incercat cu backtrack dar pare ca nu are instalata aplicatia freeze.py, am cautato cu dpkg -S freeze.py & locate freeze.py si tot nu am gasito. cum se instaleaza ? sau ce distributie de linux imi recomanzi sa folosesc pentru acest gen de operati ?
  23. Salutare, Vreau sa compilez niste aplicati python create de mine in standalone static aplication. Pentru windows folosesc py2exe, dar in linux nu situ cum pot sa fac acest lucru. Cine are timp liber si e dispus sa ma invete cum sa-mi compilez scripturile py in applicati statice al rog sa-mi dea pm cu id lui de ICQ, jabber sau yahoo. Platesc prin Perfect Money sau WMZ. ps : applicatile py folosesc libraria pycurl.
×
×
  • Create New...