Jump to content

1337

Active Members
 • Content Count

  1883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

1337 last won the day on March 27 2015

1337 had the most liked content!

Community Reputation

560 Excellent

2 Followers

About 1337

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/03/1974

Recent Profile Visitors

2596 profile views
 1. Poti sa incerci si Star Wars Battlefront II, se poate juca CO-OP dar nu stiu daca merge split-screen. Nu ma pot dezlipi de el de cateva zile, super pentru un joc din 2017.
 2. 1337

  COVID-19

  https://larics.ro/stop-fals-coronavirus-cei-12-apostoli-ai-dezinformarii-despre-coronavirus-au-ajuns-si-in-romania/
 3. Aș da în locul tău un burghiu în HDD/SSD și procesor. Așteaptă-te să vina băieții din moment în moment, sunt mulți aici pe forum 😉.
 4. I've recently used https://github.com/sensepost/gowitness, it uses Chrome Headless and it's fully written in Go. Use the following flag "file -s [filename] in order to screenshot an entire list of URLs.
 5. 1337

  TRX

  Momentan nu cred, orienteaza-te spre QTUM sau XRB long term.
 6. Nu stiu care mai e ROI-ul la AntMinere, probabil destul de ok avand in vedere ca a crescut pretul. Daca esti pregatit pentru futaiul de la vama si zile intregi pierdute cu agenti vamali care sunt destul de incuiati la minte, go for it, ia in calcul ca la intrarea in tara iti cer factura si te intreaba si ce e in cutie (n-ai cum sa le zici ca e un ASIC, sunt rupti si nu inteleg ce e aia, nu pomeni nimic de facut bani, bitcoin etc., probabil ca acum s-au mai desteptat). Am avut o experienta neplacuta cu un asic, s-a stricat un blade si dupa a cedat si al 2-lea. La intrarea in tara trebuie sa pla
 7. Sa te uiti peste orarul de la UBB, facultatea e ok, au sponsorizari de la Bitdefender si Porsche, faci doua matematici in primul semestru analiza si algebra (poti baga aici si logica computationala) in al doilea semestru o sa faci geometrie, profesorii sunt in general ok, daca nu esti cat de cat prieten cu matematica nu o sa te descurci, la informatica ai doua materii, ASC (arhitectura sistemelor de calcul, pe scurt assembly) si Python, la Python temele sunt impartite pe iteratii, in fiecare saptamana trebuie sa prezinti cate o functionalitate a proiectului tau, proiectele nu sunt cele mai sim
 8. Incearca la automatele de schimb valutar de la BCR, posibil sa schimbe doar USD si EUR.
 9. Gigantic faggot.

 10. Fa probleme de pe pbinfo.ro, poti sa folosesti \n (performance wise) in loc de endl, incearca sa inveti sortarile logic, ca sa ai habar ce se intampla samd. Spor!
 11. 1337

  Defcamp 2016

  Ultima cafea mi-a varsat-o Zatarra, watch your back, ne vedem!
 12. Poti sa faci asta cu FileZilla daca nu ma insel, salvezi si te intreaba daca vrei sa uploadezi noua versiune a fisierului, teoretic, o editez direct de acolo, cred ca ti-ar fi mai usor sa iti editezi fisierul direct din OneDrive sau Google Docs si sa il faci public dar fara drepturi de modificare asupra lui.
 13. Cumpar un cont de facebook, astept ofertele aici sau pe PM, eventual cu vechime si verificat. Multumesc!
 14. 1337

  Parere Iphone 7

  Merita doar ca valoare de revanzare, in rest, same shit, different story. Stabilizarea videoclipurilor e misto la Apple (de la 6 in sus) si sistemul de operare, in rest nu e ca si cum ar fi venit cu cine stie ce imbunatatiri, tot raman la parerea ca e un telefon de si pentru snobi, oamenii nu il cumpara pentru ca are ceva misto, il cumpara pentru ca e Apple si atat, ca si la BMW-uri (exclus pasionatii de masini).
 15. eqgrp-auction-file e pentru cei care castiga licitatia organizata de EQ Group, e leak-ul "complet".
×
×
 • Create New...