Jump to content

1337

Active Members
 • Content count

  1876
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

1337 last won the day on March 27 2015

1337 had the most liked content!

Community Reputation

556 Excellent

1 Follower

About 1337

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/03/74

Recent Profile Visitors

973 profile views
 1. Multi seat PC

  Salut, Poti sa iti faci mai multe masini virtuale si pentru conectarea la ele sa folosesti un thin client, cum ar fi un raspberrypi la care ai legate perifericele.
 2. ASUS A8N32-sli

  Doar daca gasesti ceva nebun cu fetish-uri weird, gen, prehistoric motherboards. E prima placa care a adus suportul SLI (??? daca conteaza pentru colectionari)
 3. Bussiness Bank Account

  //dead post
 4. Sa te uiti peste orarul de la UBB, facultatea e ok, au sponsorizari de la Bitdefender si Porsche, faci doua matematici in primul semestru analiza si algebra (poti baga aici si logica computationala) in al doilea semestru o sa faci geometrie, profesorii sunt in general ok, daca nu esti cat de cat prieten cu matematica nu o sa te descurci, la informatica ai doua materii, ASC (arhitectura sistemelor de calcul, pe scurt assembly) si Python, la Python temele sunt impartite pe iteratii, in fiecare saptamana trebuie sa prezinti cate o functionalitate a proiectului tau, proiectele nu sunt cele mai simple dar sunt doable daca iti bati capul. Trebuie sa iei in considerare si chiriile (asta daca nu intrii la buget) care sunt destul de scumpe, proprietarii sunt destul de ciufuti cand vine vorba de baieti (cica sunt porci, se imbata si sparg). Poti sa incerci sa mergi in aprilie la concurs si sa vezi cam pe unde esti, la informatica a fost mai acceptabil subiectul fata de cel de la matematica iar la admitere a fost fix invers. Nu iti inchipui ca o sa ai timp berechet pentru ca nu e asa, o sa ai cursuri, seminarii, teme de pregatit si bineinteles acel self-study care o sa se axeze mai mult pe materia care ti se preda (asta daca intentionezi sa treci). Daca stii ca esti auto-didact si te descurci sa inveti chestii care iti sunt utile ar fi mai bine sa dai la o facultate care nu e pe profilul asta, una mai usoara, ca sa ai timp si de restul. Poti sa iti pui nota de la BAC (informatica/matematica daca nu ma insel) la admitere ca s-ar putea sa te ajute (aici depinde de dificultatea subiectelor), in rest ce sa zic, multa bafta si daca mai ai intrebari astept un PM, spor la invatat!
 5. schimb 60 lire

  Incearca la automatele de schimb valutar de la BCR, posibil sa schimbe doar USD si EUR.
 6. Gigantic faggot.

 7. Cateva "proiecte" facute de mine in C++

  Fa probleme de pe pbinfo.ro, poti sa folosesti \n (performance wise) in loc de endl, incearca sa inveti sortarile logic, ca sa ai habar ce se intampla samd. Spor!
 8. Ajutor photoshop.

  Majoritatea topicurilor tale sunt in sectiunea de Ajutor, daca postezi ceva util iti dau si originalul. Cu placere! http://imgur.com/a/6Z2jP
 9. Defcamp 2016

  Ultima cafea mi-a varsat-o Zatarra, watch your back, ne vedem!
 10. Fisier word pe net .

  Poti sa faci asta cu FileZilla daca nu ma insel, salvezi si te intreaba daca vrei sa uploadezi noua versiune a fisierului, teoretic, o editez direct de acolo, cred ca ti-ar fi mai usor sa iti editezi fisierul direct din OneDrive sau Google Docs si sa il faci public dar fara drepturi de modificare asupra lui.
 11. Cumpar cont de facebook

  Cumpar un cont de facebook, astept ofertele aici sau pe PM, eventual cu vechime si verificat. Multumesc!
 12. Parere Iphone 7

  Merita doar ca valoare de revanzare, in rest, same shit, different story. Stabilizarea videoclipurilor e misto la Apple (de la 6 in sus) si sistemul de operare, in rest nu e ca si cum ar fi venit cu cine stie ce imbunatatiri, tot raman la parerea ca e un telefon de si pentru snobi, oamenii nu il cumpara pentru ca are ceva misto, il cumpara pentru ca e Apple si atat, ca si la BMW-uri (exclus pasionatii de masini).
 13. eqgrp-auction-file e pentru cei care castiga licitatia organizata de EQ Group, e leak-ul "complet".
 14. Nelamurire C++

  Ideea e ca ti se cere ca vectorul final sa fie deja sortat fara a se mai face ordonarea ulterioara, da, este ordonarea prin insertie dar nu cum ai facut-o tu, trebuie un alt subprogram, cauti pozitia elementului dat in toate elementele sirului final si le muti de la pozitie la stanga sau la dreapta pe toate in functie de cum ti se cere, crescator/descrescator.
 15. Nelamurire C++

  Ai aici toata problema daca te ajuta cu ceva: #include <iostream> #define ui unsigned int using namespace std; void citire(ui sir_initial[], ui &marime_sir_initial) { marime_sir_initial=1; cin>>sir_initial[1]; while(sir_initial[marime_sir_initial]!=0) cin>>sir_initial[++marime_sir_initial]; } void afisare(ui sir[], ui marime_sir) { if(marime_sir==0) cout<<"Sirul Y e vid"; else for(ui i=1;i<=marime_sir;i++) cout<<sir[i]<< " "; } int determianrea_cifrelor(ui numar, ui vector_cifre[], ui &marime_vector) { while(numar!=0) { vector_cifre[++marime_vector]=numar%10; numar/=10; } } int palindrom(ui numar) { ui vector_cifre[10], marime_vector=0; determianrea_cifrelor(numar, vector_cifre, marime_vector); for(ui i=1, j=marime_vector; i<marime_vector/2, j>marime_vector/2; i++, j--) if(vector_cifre[i]!=vector_cifre[j]) return 0; return 1; } void inserare_descrescatoare(ui element, ui sir_final[], ui &marime_sir_final) { ui pozitie=1; while(sir_final[pozitie]>element && pozitie<=marime_sir_final) pozitie++; for(ui i=marime_sir_final+1; i>=pozitie; i--) sir_final[i]=sir_final[i-1]; sir_final[pozitie]=element; marime_sir_final++; } void construire(ui sir_initial[], ui marime_sir_initial, ui sir_final[], ui &marime_sir_final) { for(ui i=1;i<=marime_sir_initial;i++) { if(palindrom(sir_initial[i])) inserare_descrescatoare(sir_initial[i], sir_final, marime_sir_final); } marime_sir_final--; } int main() { ui x[100], y[100], n, m=0; citire(x,n); construire(x, n, y, m); afisare(y, m); }
×