Jump to content

1337

Active Members
  • Posts

    1884
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

1337 last won the day on March 27 2015

1337 had the most liked content!

2 Followers

About 1337

  • Birthday 02/03/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

561

Reputation

  1. Poti sa incerci si Star Wars Battlefront II, se poate juca CO-OP dar nu stiu daca merge split-screen. Nu ma pot dezlipi de el de cateva zile, super pentru un joc din 2017.
  2. https://larics.ro/stop-fals-coronavirus-cei-12-apostoli-ai-dezinformarii-despre-coronavirus-au-ajuns-si-in-romania/
  3. Aș da în locul tău un burghiu în HDD/SSD și procesor. Așteaptă-te să vina băieții din moment în moment, sunt mulți aici pe forum 😉.
  4. I've recently used https://github.com/sensepost/gowitness, it uses Chrome Headless and it's fully written in Go. Use the following flag "file -s [filename] in order to screenshot an entire list of URLs.
  5. 1337

    TRX

    Momentan nu cred, orienteaza-te spre QTUM sau XRB long term.
  6. Nu stiu care mai e ROI-ul la AntMinere, probabil destul de ok avand in vedere ca a crescut pretul. Daca esti pregatit pentru futaiul de la vama si zile intregi pierdute cu agenti vamali care sunt destul de incuiati la minte, go for it, ia in calcul ca la intrarea in tara iti cer factura si te intreaba si ce e in cutie (n-ai cum sa le zici ca e un ASIC, sunt rupti si nu inteleg ce e aia, nu pomeni nimic de facut bani, bitcoin etc., probabil ca acum s-au mai desteptat). Am avut o experienta neplacuta cu un asic, s-a stricat un blade si dupa a cedat si al 2-lea. La intrarea in tara trebuie sa platesti si TVA.
  7. Sa te uiti peste orarul de la UBB, facultatea e ok, au sponsorizari de la Bitdefender si Porsche, faci doua matematici in primul semestru analiza si algebra (poti baga aici si logica computationala) in al doilea semestru o sa faci geometrie, profesorii sunt in general ok, daca nu esti cat de cat prieten cu matematica nu o sa te descurci, la informatica ai doua materii, ASC (arhitectura sistemelor de calcul, pe scurt assembly) si Python, la Python temele sunt impartite pe iteratii, in fiecare saptamana trebuie sa prezinti cate o functionalitate a proiectului tau, proiectele nu sunt cele mai simple dar sunt doable daca iti bati capul. Trebuie sa iei in considerare si chiriile (asta daca nu intrii la buget) care sunt destul de scumpe, proprietarii sunt destul de ciufuti cand vine vorba de baieti (cica sunt porci, se imbata si sparg). Poti sa incerci sa mergi in aprilie la concurs si sa vezi cam pe unde esti, la informatica a fost mai acceptabil subiectul fata de cel de la matematica iar la admitere a fost fix invers. Nu iti inchipui ca o sa ai timp berechet pentru ca nu e asa, o sa ai cursuri, seminarii, teme de pregatit si bineinteles acel self-study care o sa se axeze mai mult pe materia care ti se preda (asta daca intentionezi sa treci). Daca stii ca esti auto-didact si te descurci sa inveti chestii care iti sunt utile ar fi mai bine sa dai la o facultate care nu e pe profilul asta, una mai usoara, ca sa ai timp si de restul. Poti sa iti pui nota de la BAC (informatica/matematica daca nu ma insel) la admitere ca s-ar putea sa te ajute (aici depinde de dificultatea subiectelor), in rest ce sa zic, multa bafta si daca mai ai intrebari astept un PM, spor la invatat!
  8. Incearca la automatele de schimb valutar de la BCR, posibil sa schimbe doar USD si EUR.
  9. Gigantic faggot.

  10. Fa probleme de pe pbinfo.ro, poti sa folosesti \n (performance wise) in loc de endl, incearca sa inveti sortarile logic, ca sa ai habar ce se intampla samd. Spor!
  11. 1337

    Defcamp 2016

    Ultima cafea mi-a varsat-o Zatarra, watch your back, ne vedem!
  12. Poti sa faci asta cu FileZilla daca nu ma insel, salvezi si te intreaba daca vrei sa uploadezi noua versiune a fisierului, teoretic, o editez direct de acolo, cred ca ti-ar fi mai usor sa iti editezi fisierul direct din OneDrive sau Google Docs si sa il faci public dar fara drepturi de modificare asupra lui.
  13. Cumpar un cont de facebook, astept ofertele aici sau pe PM, eventual cu vechime si verificat. Multumesc!
  14. 1337

    Parere Iphone 7

    Merita doar ca valoare de revanzare, in rest, same shit, different story. Stabilizarea videoclipurilor e misto la Apple (de la 6 in sus) si sistemul de operare, in rest nu e ca si cum ar fi venit cu cine stie ce imbunatatiri, tot raman la parerea ca e un telefon de si pentru snobi, oamenii nu il cumpara pentru ca are ceva misto, il cumpara pentru ca e Apple si atat, ca si la BMW-uri (exclus pasionatii de masini).
×
×
  • Create New...