Jump to content

FristOne

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About FristOne

  • Birthday 10/28/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FristOne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Acest topic nu este facut pentru reclama comunitatii ci pentru explicarea tuturor cum este pe acolo. Umbland pe internet am gasit o comunitate cu numele Romanian Security Project curios din fire am spus sa intru sa vad ce este pe acea comunitate. Am dat peste minunata lume a haxorilor si a copiilor de maxim 10 ani care de fericire ca prietenul lor cel mai bun ii lasa la calculator 1 ora / zi isi fac de cap pe internet jucand roulul unor hackeri cautati international de politie si cu sute de servere pe mIRC care la orice pas gresit poate sa iti trimita multe milioane de pachete pe secunda inundandu-ti banda de internet drept dovada administratorul forumului RSP Valium foarte priceput a dat flood serverelor krond.org si o lista foarte lunga de siteuri. Eu cand am vazut una ca aceasta mi-am stins calculatorul si mi-am schimbat abonamentul de internet deoarece inainte sa vad ce realizari au in palmares cei din echipa lor imi dadusem seama ca era imposibil sa ma pun cu ei. Dupa o vreme am vazut un cripter postat de ei eu scanandul cu virustotal afisa cum ca ar fi fost plin cu virusi mai exact trojani eu las comentariu la acel subiect cum ca este plin cu virusi si sa nu il mai descarce lumea. in secunda 2 primesc pe privat urmatorul mesaj (imi pare rau pentru limbajul neadegvat lasat in poza de mai sus.) Inafara faptului ca ei copiaza toate subiectele de pe RST deoarece sunt prea inteligenti sa faca ei singuri tutorialele si le este frica sa nu foloseasca termeni in domeniu care sa nu ii intelegem noi utilizatorii de rand. Aici este cel mai frumos topic care reusesc sa val prezint: http://rsproject.org/viewtopic.php?f=11&p=3049#p3049 Multumesc tuturor celor care au citit si imi ofera dreptate ca cei de la RSP sunt niste copii de maxim 10 ani.
  2. salut, m-ar interesa pe mine baza de date cu emailuri de nigeria..o vinzi? si daca da ce pret ceri?

  3. Sunt doua XSS nepersistent adica XSS-u temporar care afecteaza decat utilizatorul si il poti vedea decat daca intri pe link... si persistent care este memorat de site.. asta poate afecta toti utilzatorii Nu stiu sigur daca am spus bine dar este tot ce stiu
  4. Tex: Si daca iti dovedesc ca nu este fake ce imi oferi? Darky: imi scanam siteul sa vad daca mia scapat ceva.. // edit: Dupa ce repara vulnerabilitate va prezint si locul unde era vulnerabil.
  5. Tot ca gasiti voi XSS-uri in google .. haideti ca va arat si eu unul.. Status : Raportat.. Astept sa primesc raspuns.
  6. Eu nu ma enumar acolo ma simnt jignit ii dau cu coaili peste fata pana isi da deface la ochi
  7. WTF Nu esti singuru .. //EDIT https://rstforums.com/forum/73673-coaili-v9-icy-edition.rst Asta cred ca vrea
  8. Da frate o fi de programatori , dar si programatorii se impart in 2 categori Roboti (care lucreaza doar dupa cerinta) Hackeri (care fac ce le trece prin cap si au propriile idei) La asta ma refeream hacker nu este acel care sparge servere , hacker este cel care ar avea inteligenta sa faca , si ei tocmai pe acestea ii urmaresc sa ii tina sub control.
  9. voi sunteti prosti si semnalizati , prin aceste concursuri pe facebook nu faceti decat sa aprindeti un beculet rosu deasupra capului vostru cum ca sunteti potentiali hackeri... Cei de la facebook va vor monitoriza pana calcati pe bec si asa din cauza unui simplu DDOS o sa aveti probleme Hacker: Mereu in anonimat , nici decum etalanduti cunostintele cu altii , nu faceti decat sa atrageti atentia asupra voastra.
  10. A fost cam frig la defcamp I am FoxKids -- Va pup
×
×
  • Create New...