Jump to content

herathe1

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

herathe1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Buna!Si multumesc ptr raspunsuri!Am aflat ca nu merge decat cu placile din seria "HD".Dar sunt curios daca pot folosi doar placa video a procesorului adica cea onboard.
  2. Buna! Am un procesor amd a4 si o placa de baza gigabyte a55m-s2v si nu reusesc sa fac crossfire intre placa ati radeon x1800 xl si cea de pe procesor.Si nu prea inteleg cum sta treaba cu placa video onboard pentru ca in momentul in care fac setarile pentru crossfire si trec cablul vga pe onboard sistemul mio arata ca pe o placa de 16MB.
  3. Multumesc mult!Mi-ai putea recomanda un media box similar cu cel de la upc?Vreau sa prind posturile pe care le are si media box-ul lor.
  4. Alegerea ar fi simplu de facut dar cum bugetul tau se incadreaza in 1500 ai putea sa iti iei un telefon din seria Nexus sau sa cauti un galaxy s3 pe okazii sau chiar un galaxy note 2 daca iti plac smartphoneurile cu ecran mare. Ti-as recomanda sa citesti aici de ce sa alegi nexus Top motive pentru care ar trebui sa alegi Nexus, daca esti fan Android
  5. Procedura unlock ZTE F101 Procedura de deblocare retea pentru ZTE F101 este urmatoarea: 1. Se cere codul NCK (pentru roaming) 2. Se opreste telefonul. 3. Se scoate SIM-ul 4. Se introduce codul *983*865625# 5. Se introduce codul NCK 6. Se opreste telefonul si se pune la loc SIM-ul (oricare SIM). 7. Telefonul poate fi folosit in orice retea.
  6. De mers merge dar imi arata semnal doar in partea dreapta iar la calitate semnal imi arata in permanenta 0 in mod normal ar trebui sa existe un "tweak" sau o niste setari pe la frecventa ca sa isi ia semnal de pe analogic.
  7. Buna!As dori sa stiu daca pot folosi cabul tv de la upc pe un reciever boom (sa am un fel de tv digital dar folosind un receiver de antena pe tv analogic) ce ziceti se poate?
  8. Iata si cateva screenshoturi http://windows8beta.com/wp-content/images/2011/04/installation-interface_1.jpg http://windows8beta.com/wp-content/images/2011/04/Installation-Interface-2.jpg
  9. Hey Oameni buni am dat un search mai atent pe google si am gasit build-ul 7968 al windows 8.E chiar aici http://bittorrent.am/download.php?id=5406944&name=Windows_8_build_6.2.7968.0.winmain_win8m3.110318-1830
  10. caut pe cineva care cunoaste java sau ceva pentru ca trebuie sa existe un hack pentru joc ofer un cont full nu trial pe iplay cui ma ajuta!
  11. scuze daca am postat unde nu trebuie
  12. Va rog chiar nimeni nu stie?
  13. Salut!as dori si eu un downloader pentru cashfile.org as dori mai exact sa downloadez fisierul de aici CashFile.org ma puteti ajuta va rog?sau daca aveti un paysafecard generator sau ceva de genul pls help
  14. multumesc BGS!si referitor la "ursuletu" ala am pus unu mai mic:) nu e al meu...desi as fi vrut ca si al meu sa ramana tot asa dar...acolo undeva in sinea lui tot un "ursulet" a ramas:) din pacate de 2 zile e singurel deoarece a ramas fara prietenu lui de o viata...in fine...va multumesc inca odata si spor in tot ceea ce faceti!
  15. Salut!Stie cineva un hack pentru tanoth.co.uk?Si nu ma refer la cele vizuale cum ar fi cheatengine,un hack spre exemplu pentru adaugare de credite cu daopay sau moneybookers sau un cheat de duplificare a unor iteme si asa mai departe.
×
×
  • Create New...