Jump to content

Nalltaroh

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nalltaroh

  1. Hai te rog da-i pe clasa
  2. Nu. Datii ban dracu' pe clasa.
  3. Si eu am 14 ani. @Topic Starter: Ti-as face dar nu sunt un expert Photoshop. @CODEX: Nice work.
  4. Nu vreti sa terminati cu mizeriile? Fiecare asculta ce vrea [desi nu va suport Un10n]. Fuck off Distrugeti topicul. Un10n te crezi Guta?
  5. If you solve this, you can register and start the sweet challenges The password is short and simple. M-am blocat aici Hint? Am incercat Hexa la ASCII da e ciudat rau si nu merge
  6. Black Metal & other metal genres.
  7. Cocalaru nr. 1. Ce status de ratat are.
  8. Multumesc pt. intampinare si sugestie moubik. http://insecure.org/stf/smashstack.html ^ Acesta e?
  9. Thanks all pentru intampinarile generoase; sper ca religia nu e o problema pe acest forum. Si sper ca nu se face discriminare din cauza religiei. Inca o data, thanks.
  10. Hail RST! Numele meu e Stefan, am 14 ani. Limbajele de programare/scripting de care sunt pasionat si le cunosc cat-de-cat sunt: PHP / MySQL Delphi Incerc sa-mi imbunatatesc cunostiintele pe aceste limbaje. De asemenea, sunt interesat de securitatea aplicatiilor. Nu sunt chiar un newbie in chestiile astea... Adica, stiu ce sunt SQL Injection, XSS, RFI, LFI etc. Am mod pe diverse forumuri de hosting, tutoriale si cracking Ma atrage reverse engineeringul... dar nu in aceeasi masura ca programarea. In timpul liber, incerc sa fac maruntis pe net, pe forumuri precum GoldAge, digitalPoint sau MoneyMakersGroup (folosesc e-gold). Singura chestie pe care nu am priceput-o niciodata a fost buffer overflow si stack overflow. Genul meu de muzica preferat e black metal, insa cateodata ascult si alt tip de metal. Nu suport cocalarii si smecherii. Am de gand sa fac un forum impreuna cu un prieten, despre metal in general. Acestea fiind spuse, imi pare bine sa va cunosc. Toate cele bune!
×
×
  • Create New...