Jump to content

antraxx

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About antraxx

  • Birthday 02/28/1962

Converted

  • Occupation
    Miner
  • Interests
    Aruncatul cu carbunele si patinajul artistic
  • Biography
    A fost odata ca niciodata...
  • Location
    Radauti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

antraxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. antraxx

    LR e down.

    Dicksi din ce sursa ai luat ? Pune ceva concret te rog.
  2. antraxx

    LR e down.

    Cum frate sa ti se ia banii de catre autoritati... Eu ca cetatean cinstit ce legatura am ca patronul a spalat bani prin intermediul site-ului/serviciului...asta este un cacat cu mot . Sa ni se dea banii inapoi ce plm, nu am cumparat nimic ilegal dupa internet.Am platit e-curency-ul asta cu bani munciti de mine si ma trezesc ca americanul muit in cur cum a fost de cand lumea si pamantul i s-a sculat lui sa puna sub ancheta un serviciu folosit de milioane de oameni.Bitcoinu de ce mortii lu' masa nu il inchide ? care se cumpara droguri,arme si tot felul de servicii underground de distrugere.Daca stie cineva unde putem face o reclamatie ceva rog sa se posteze..
  3. "Mah,sa nu ziceti prostii mah ca ma duc la militie si va spun"

  4. antraxx

    LR e down.

    ????? Liberty Reserve ??????????, ?????????? ????????? ??????? ???????? mai jos aveti un video cu stirea in spaniola se intelege cat de cat ce spune .. singura stire valabila care am gasito pe internet...Pa lr,nu cred ca se va mai face ceva pentru noi toti care am avut cont si bani la ei. https://www.youtube.com/watch?v=UH1ryOM-iyk&feature=player_embedded Cititi si asta : http://www.pakearning.com/what-happened-to-liberty-reserve
  5. https://rstforums.com/forum/67147-serviciu-voip-pls-help.rst#post450038 Poftim restul cautale singur prietene
  6. Sunt nou aici .. nu ma intereseaza povesti de adormit copiii .. nu ard timpu de pomana ca tine .. Poate serviciu pe care il vand ar ajuta mult anumite persoane poate chiar si pe tine .. in fine nu stau sa ma cert majoritatea posturilor mele se pot vedea ca au fost informatii la anumite produse .. sau cereri vanzare cumparare .. mai guita putin te rog domnule feardotcom
  7. Nu stiu de ce te caci atat pe tine .. Am dat si informatii utile la majoritatea posturilor ai gasit tu repede ala cu ... Asa este omu care nu are ce face isi baga nasu' in treaba altuia .. pune frate linkuri de la mai multe daca tot te-ai apucat .
  8. Frate am recomandat pentru jocuri nu stiu de ce sari de cur in sus .. am avut diferite os-uri si nu merg toate jocurile asa ca sush Edit: vrei sa iti fac lista cu numele jocurilor care nu merg pe W 7, W 8 ?
  9. Xp sp3 , Nu am intalnit joc care sa nu mearga pe el ...
  10. Am si eu un sistem 5.1.. wooferul scoate un sunet infundat incontinuu nu se observa foarte tare dar dupa o perioada parca ai urechiile infundate ... chiar daca scot boxele si il las doar pe el tot asa face, am incercat toate variantele ...help
  11. Frate tu dai pp nasol si eu iti trimit bani curati ce smeker esti .. cum te-ai gandit la treaba asta?
  12. Naspa asta cu 50 de posturi nu am mai vazut pana acum asa ceva ... inloc sa facem ceva constructiv stau sa citesc posturi si sa dau reply ..
  13. Si eu cumpar pm va rog..platesc doar cu lr
  14. Foarte tare mie mi s-a dat instant mesaj inapoi de la moderator NU AI 50 DE POSTURI NU AI CE CAUTA AICI. NU E TARABA .. bravo bai... vreau si eu pile la rst platesc in lr ..
×
×
  • Create New...