Jump to content

aphex

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

aphex last won the day on June 5 2015

aphex had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aphex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputation

  1. pe ce versiuni de win merge ? banuiesc ca trebuie sa ai powershell instalat!
  2. Kali Repositories lista ta e prea mare, uita-te in linkul de mai sus. zice clar : Any additional repositories added to the Kali sources.list file will most likely BREAK YOUR KALI LINUX INSTALL.
  3. Adica cu alte cuvinte i-ai pupat putin in cur ca poate primesti si tu ceva acolo. Ma amuza cand va criticati fratii dar pe jegosii astia internationali ii lingeti in fund pentru bani de suc. Dar deh asta e romanu, nu ai ce sa ii faci. 1337day este intradevar condus de o brigada de "rippers".
  4. Dragule daca este asa simplu cum zici de ce nu il faci tati tu cu 100 usd ? Ma dezgusti asa cum ma dezugsta curvele de pe centura care sug pula pe 30 de lei. Daca tu esti dispus sa te prostituezi pe 50 de usd macar sa o faci tu nu sa recomanzi curve din alta tara. Si mult noroc cu indienii am auzit ca au mad skills in ceea ce priveste codingul am auzit de un program facut de ei ce calculeaza suma a doua numere in cateva secunde. Inca o data am vazut ca nivelul intelectual al acestui forum este putin peste iq-ul unui caine uitat in masina la 50 de grade celsius. Domnilor incercati sa lucrati putin la atitudinea voastra si sa nu va mai comportati ca niste prescolari paraciosi care mor de oftica de fiecare data cand cineva afirma ceva. OP zice : Bai puta in lighean, ti-am facut o oferta nu vrei poti sa refuzi politicos. De tacut poate sa taca ma-ta uite ca eu nu am chef sa tac ca dai dovada ca esti un taran basit si trebuie sa iti raspund.Nu stiu de unde veniti pe bune incep sa cred ca forumul asta are link pe vre-un forum in care se discuta de ce e bine sa ai unghia de la degetul mic lasata mare.
  5. Daca oferi 250 usd iti pot face eu, astept pm daca nu se prostitueaza cineva sa ti-l faca cu 100.
  6. Dupa parerea mea ar trebui sincer inchisa aceasta sectiune off-topic mai avem putin si punem in discutie ultimele telenovele. Iar pentru ca tot m-a prins mizeria asta de subiect si mi-am irosit 5 minute din viata citind toate posturile. Uite care e parerea mea: Eu zic ca ar trebui sa te rezumi la scoala si sa nu stai prin garaje pitulat sa bea si gura ta ceva, iar dupa sa miorlai pe un forum care nu are nici o legatura cu semintele mancate la coltu' blocului, ca nu mai poti tu asculta manele pe telefon. Este trist ca exista indivizi de 26 de ani care fura telefoane insa nici cu sugaci care isi fac veacu prin garaje nu mi-e rusine. L.E Btw ala care ti-a furat telefonu ce crezi ca facea la varsta ta?
  7. FreeLibrary nu este o metoda a C++ este un Windows API si este generic valabil ptr orice limbaj de programare. Referitor la intrebarea ta in video de mai sus adaugi libraria la dependintele proiectului asta inseamna ca modulul este incarcat de sistemul de operare si tot el este responsabil ptr eliberarea lui. Cum stie sistemul sa incarce acel modul ? Citeste despre IAT (Import Allocation Table). In general ca fapt general nu trebuie sa te preocupe eliberarea unor resurse de care se ocupa sistemul de operare compilatorul etc. Adica daca aloci memorie trebuie sa o si eliberezi daca nu esti tu cel care aloca memoria atunci nu e treaba ta. Sper ca ai inteles.
  8. Din cate stiu, cand te loghezi cu parola primesti sms cu un cod. Asta se numeste 2 factor, iar daca bagi parola gresit de 3 ori contul este blocat trebuie sa suni la ei sa iti deblocheze asa ca nu vad unde este "vulnerabilitatea".
  9. Caut pe cineva talentat ptr design template-uri, logouri plata BTC. PM Id jabber cu OTR
  10. Primele posturi pe internet pe care le-a facut facand publicitate sitului au dus la contul lui de gmail bun cat si la adevarata identitate.
  11. A fost o data pe opensc.ws un articol ... http://www.opensc.ws/tutorials-articles/18928-chrome-ssl-form-grabbing-explained.html sunt dispus sa platesc ptr continut astept pm daca este cineva care il are.
  12. Ti-le pot cumpara eu la un pret amical...lasa un pm cat vrei pe ele
  13. VPN la preturi accesibile (nu tine loguri ) : http://proxy.sh/panel/aff.php?aff=045
  14. A nu stiam ca poti sa compilezi cu melt file si o sa iti dispara executabilul dupa rulare ... Ma interesa metoda care a folosito ca sa imi fac si eu o idee despre persoana lui daca macar are niste cunostinte triviale in domeniu... ma rog nu stiu de ce pierd vremea criticand copii de 12 ani
×
×
  • Create New...