Jump to content

Bolovanus

Active Members
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Bolovanus last won the day on March 15 2014

Bolovanus had the most liked content!

About Bolovanus

  • Birthday 10/19/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bolovanus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputation

  1. Vad ca ai mai mult timp si apelez la tine pt ca ce am sa`ti cer necesita mult, mult dar mult timp...acum nu stiu ce rezolutie ai tu la monitor ca sa poti lucra la 100% zoom dar ce vreau e sa`mi desenezi pula in scara reala si sa o pui in rama. p.s: am sa iau ban, dar se merita ))
  2. adevarat sau fals ce? Rstchat e adevarat, renascut, mai bun, mai puternic. Rstchat e viata, e lumina, e iubire.
  3. Any crew has several members. The bot master, researcher, reverse engineer, spreader, social engineer, sales man and fudder*. +10
  4. Inainte sa depun pentru prima oara pe bing am vazut ca ofera si cupon, asa ca am aplicat pt cupon, ziceau ca ajunge in 3 zile..au trecut luni de zile si nu am primit nimic. inca plang )
  5. poti incerca crakrevenue, platesc pe payoneer
  6. Hoster e doar realist si cred ca are dreptate cu: "Da? Pai hai sa va vad cati dintre voi o sa participati la proiectul asta si o sa va dedicati 3-4-5-6-7-8 ore pe zi gratuit , Astept rezoltate ... ca in vorbe ... sunteti zei mai vedem in fapte ... Sunt curios daca se realizeaza pseudo proiectul"
  7. iti recomand sa incerci amandoua la inceput si vezi ce merge mai bine apoi optimizezi, salveaza userii ce dau click ca sa-i folosesti pt retargeting, ideea e ca la inceput sa te concentrezi pe teste sa vezi ce merge pt site-ul tau asa ca salveaza tot ce poti, email, ce device foloseste ce browser etc, ai nevoie de un tracker bun, iti recomand voluum iar pt retargeting sitescout.
  8. Salut. Vreau sa vand niste pm ramas pe inventar (2K). Daca vrea cineva sa cumpere sa dea mesaj pe icq. Contact (icq) 675817619
  9. a zis programator, nu scripter ) repede tu cu php
  10. plus ca o sa-ti mai trebuiasca cateva milioane de $ ca sa-l promovezi, asta daca nu vrei sa joci doar tu si cu prietenii tai jocul
  11. vezi ca au 50% reducere acum, mai bine il cumperi
  12. Zippyshare.com in caz de vrei sa stii mai multe despre java
  13. Asta-i post de marketplace si aia care nu reusesc sa intre in adsense singuri, sigur nu vor face mai mult de 30e cu el... Un site curat care sa contina 4-6 articole unice si esti acceptat.
×
×
  • Create New...