Jump to content

cAm

Active Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cAm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. nu vreau "moka", va las pm la amandoi.
  2. Salut, am nevoie de cineva carese pricepe la wordpress si are timp sa se ocupe de o tema.
  3. Salut, caut pe cineva care se pricepe sa faca un site ca adult.vivastreet.co.uk/escort Astept oferte pe PM daca este cineva interesat.
  4. am rezolvat cu un user de pe forum. Multumesc.
  5. Salut, am nevoie de de cineva care stie sa faca un program care sa dea click-uri singur la un interval de timp de 15/20 de minute. Postati aici sau pe PM daca va pricepeti la asa ceva. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
  6. Salut baieti, am si eu urmatoarea intrebare, este legal download-ul de pe youtube cu ajutorul site-urilor youtube downloader in Germania? Am gasit un topic asemanator despre download aici pe forum dar nu imi gasesc raspunsul la intrebarea mea acolo. Voi ce parere aveti? Inca o intrebare legata de mix-uri acestea pot fii descarcate fara griji sau si acolo este o problema? Multumesc in avans.
  7. Ma scuzati dar nu am avut timp. Am cumparat acest wi-fi repeater View image: image Am dat pe el aproximativ 20€ si este destul de bun deocamdata. Multumesc tuturor pentru ajutor.
  8. Multumesc pentru raspuns. O sa va anunt imediat ce il cumpar sa va zic ce am luat si daca merge.
  9. Asta am primit de la ei View image: image Si asta este distanta plus 2m: View image: image Ps: si nu vreau sa ma intind cu cabluri prin toata casa.
  10. Pretul prea putin conteaza, chestia este ca habar n-am ce sa cumpar si sa fie bun. Si vreau sa stiu sigur pentru ca magazinul e la o distanta de aprox. 14 km si nu prea as vrea sa fac drumul degeaba. Si vreau sa stiu daca functioneaza router in cutia asta neagra pe care o am daca ea emite semnal wi fi.
  11. Dar un router wi fi sau wi fi repeater nu sunt bune? Spun asta pentru ca nu am timp sa imi comand de pe amazon si habar n-am daca gasesc produsele astea in magazin. Multumesc pentru raspunsuri.
  12. Este interesant dar nu stiu daca il gasesc la magazin. Alta parere? Distanta nu este mare, sunt aprox. 10/15 m.
  13. Buna ziua, ieri mi-an bagat netu de la kabel deutschland si am primit un modem ca sa ii zic asa care ofera si semnal wi fi. Semnalul este destul de bun in prima jumatate a casei dar dupa isi pierde puterea. Vreau sa stiu ce pot sa fac ca sa fie semnal in toata casa, ma gandeam sa cumpar un router wi fi sau un wi fi repeater. Voi ce imi recomandati? Am nevoie de raspunsuri cat mai rapide pentru ca trebuie sa ma duc sa il cumpar. Multumesc.
  14. cAm

    iPadian 2

    Salut, ma puteti ajuta cu o versiune full a programului ipdaian 2? Multumesc frumos.
  15. Poate are cineva parola ta...
×
×
  • Create New...