Jump to content

fLr^

Active Members
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fLr^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Nu stiu daca mie mi-a fost adresata intrebarea, dar daca pui un .php pe blob, si vrei sa il accesezi (neavand Handler Mapping) nu doar ti-l downloadeaza?
  2. Salut. Daca un website este vulnerabil la un upload de fisiere, dand permisiunea de a uploada orice dorim, ce tip de fisiere ar fi daunatoare? (Echivalent pentru shell'uri) Mersi si scuze de intrebarea in graba.
  3. Vreau sa aplic pentru un post de internship pt ASP.NET. Firma a specificat ca doreste cunostinte solide in OOP si engleza buna. Am primit un mail in care mi s-a spus ca nu vor fi intrebari de .NET pentru ca e greu de acumulat experienta fara sa lucrezi. In schimb mi s-a spus ca ma vor intreba din materiile de la facultate. Eu la facultate mananc matematica (as fi prea norocos sa primesc exercitii la interviu), si mai putina programare. Tocmai am terminat primul an si la programare am facut doar C si nu prea multa algoritmica. C++ il invat de vara asta pentru ca e usor sa treci de la C la C++. Mai am o saptamana sa-mi consolidez cunostintele de OOP (materie pe care o fac in anul 2, am invatat deja jumatate de materie + laboratoare). Ei vor OOP. Eu-l fac anul asta, dar il invat si singur fara nicio problema. La interviul tehnic ar trebui sa ma astept la intrebari din OOP sau trebuie sa rezolv eu probleme pe foaie acolo? Cei care au fost la interviuri tehnice, cum s-a desfasurat? Foaie si pix? A decurs totul verbal? //Am citit celelalte topicuri referitoare la interviuri.//
  4. Salut salut. Vad ca sunt cautati programatorii ce pot lucra in java si vreau sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari: La un job de exemplu, ce anume iti poate cere sa faci in Java? Puteti sa-mi ziceti niste programe foarte cunoscute facute in Java? E un limbaj mai greu fata de celelalte? De asta se cauta asa de mult?
  5. Invatati Baltagul, Ion, O scrisoare pierduta si Iona, avand in vedere ca s-au dat la model/simulare/olimpici?
  6. Aveti cumva idee cum se va desfasura proba la clasa a XI-a C#? Anul trecut am inteles ca au fost 2 probe, dar anul acesta este doar o proba. Pana la urma, ce trebuie sa facem acolo? Un proiect creat de noi care sa aiba legatura cu "Puzzle" in care sa implementam diferite chestii sau trebuie sa urmarim niste cerinte (adica ne spun ei sa facem un player,editor text, etc)?
  7. Introducere in algoritmica - Cormen ? Varianta in romana.
  8. E usor de decriptat. Mersi!
  9. Scuze de offtopic , dar puteti pune aici subiectele pentru admitere? Pe site am gasit doar barem-ul.
  10. Corect.Anul trecut nu s-a dat deloc HTML ca in anii precedenti. La proba practica a fost Word sau PP,nu imi mai aduc bine aminte.
  11. La IX recomand sa citesti cursurile Cisco.Anul trecut am trecut de proba teoretica citind doar aceste cursuri + cunostinta generala. Dar la proba practica au fost altii mai buni ca mine. Mai am documentatia.Daca ai nevoie,astept PM cu date de contact.
×
×
  • Create New...