Jump to content

JohnyCNAM

Active Members
 • Posts

  859
 • Joined

 • Last visited

About JohnyCNAM

 • Birthday 05/15/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bistrita

Converted

 • Location
  Bistrita
 • Interests
  HandJob:))
 • Occupation
  Horse++ and pcp(pe-cal-pe), programmer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohnyCNAM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

27

Reputation

 1. Ar fi super, as primi cu sufletul deschis niste cursuri/recomandari.
 2. Sa zicem ca ma decid pe un domeniu, ajung sa il cunosc cat de cat si am nevoie sa dezvolt un portofoliu pe el, cum dezvolt un portofoliu? (ma refer sa fac un proiect pentru cineva in domeniul respectiv, unde gasesc "de lucru" "pe gratis"?)
 3. Salut tuturor, mi-am reamintit recent de existenta rstforums, si as avea nevoie de putin ajutor (o sa incerc sa devin activ si sa ajut si eu la randul meu). Mi-am facut cont pe rst inca de cand eram la liceu, si niciodata nu am folosit timpul liber sa invat ceva care m-ar ajuta in viata. Tot timpul mi-am irosit resursele cautand sa invat doar tampenii si nimic folositor (stealere, "programe de hack" si alte pierderi de timp). Imprejurarile au facut sa nu pot urma o facultate in domeniul IT (sunt constient ca nu invat prea multe si ca da doar bine in CV). Am incercat mai multe joburi, insa sunt convins ca vreau o cariera in IT. Urmeaza intrebarile mele: 1. Ce domeniu se cere cel mai mult pe piata, si care este mai profitabil? (ma refer la webdesign frontend si backend, ce limbaj de programare, sau retelistica, administrare retea etc) 2.Am vreo sansa sa invat online (data fiind perioada asta in care am suficient timp)? 3.Sunt firme care m-ar accepta si ca incepator sa fac o perioada voluntariat pentru a invata? Imi doresc foarte tare sa lucrez in domeniu insa posibilitati de facultate nu am (financiar sunt dispus sa investesc bani spre a invata) Celor care ma pot ajuta le multumesc frumos si sunt invitatii mei la o bere (fac cinste)
 4. Da, am lucrat cu o gramada care pot confirma. Arata-mi unde cer bani in afara de aia ce mi i-a dat tex. Da am facut un topic in care ceream de lucru nu bani gratis. Nu ma cunosti deloc, nu vorbi in halu asta cu cineva pe care nu il cunosti. Si da, nu ofer nimic pe forum pentru ca sunt unii care nu merita. Am ajutat cativa membrii pe aici care chiar merita. Banarea este inutila, dovedesti ca nu putem avea un schimb de replici civilizat fara sa ne blamam reciproc. PS:Acum o sa bagi duma cu manelele, da sunt dependent si de-aia sunt eu asa mai prost.
 5. Inca e down site-ul. Le-a facut o gaurica in buget atacul oare, sau e fix pix?
 6. Lasati ma furajele, trageti de fiare fara furaje, va veti face ca viteii din ferme:)
 7. I'm willing to work with you if you can offer more that cupons, I mean money.
 8. Da merge, acum am gasit un site unde merge. PS:Nu-mi dati 999999 PMuri ca nu fac share adresei[se duce ca si hostpixel intr-o zi:))]
 9. Multumesc, dar ar trebui cryptat sa nu se f*ta asa repede. Sau dai un edit si punel cu code sa vada doar cei inregistrati.
 10. Ar trebuii daca vrei sa fi legal, dar la ce ai tu eu unu zic ca poti face un PFA, nu-s 100% sigur.
 11. Ai putea face o descriere, un simplu link nu cred ca atrage lumea.
 12. Meri amu ma "relativule" cu "revelatiile tale":)
 13. Salut. Da-mi add pe skype: johnycnam
×
×
 • Create New...