Jump to content

ehd

Active Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About ehd

 • Rank
  Banned
 • Birthday 02/17/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. am cumparat de la el recomand ofera servicii de calitate !
 2. Vre-ti sa ne jucam ceva? De face-ti offtopic aici? UPDATE 0DAY: VAND ACCES FANCOURIER, DHL, AWB-URI , DESTINATARI EXPEDITORI, LIVRARE, TOTUL SE POATE MODIFICA DUPA CUM DORESTI VALABIL PANA AZI LA ORA 17. PRET 3000 EURO NEGOCIABIL, IMI ALEG DREPTUL SA IMI SELECTEZ CLIENTII. AVANS PP, LR, WU 200 EURO IN CAZ CA NU NE INTALNIM FATA IN FATA TOTUL ESTE PENTRU INTELEGEREA CUNOSTIINTELOR SI A METODELOR DE EXPLOATARE ONLINE, NU DAU DATE PT. FRAUDA MA INCADREZ REGULAMENTULUI ACESTUI FORUM, BUN PENTRU STUDENTI, PROIECT DE DIPLOMA ETC.. NU VAND AICI O FAC PE ONION SAU PE HACKERSFORUM.. ETC NU E BAI p.
 3. Acest serviciu nu mai este valabil, daca mai doriti rutare cu numar dublu contactati pe 1337 , i-am cedat oferta, vandut toate drepturile !.
 4. salut nu are legatura cu roaming-ul. momentan nu mai am dar primesc saptamana viitoare. fac acest test doar daca te intereseaza sa cumperi si inainte depui banutii la un moderator/admin. si daca e sa facem testul cum ai dori, sa fiu sunat pe numarul din strainatate si sa raspund pe cartela din romania sau invers..daca intelegi la ce ma refer, oricum pot face ambele teste.. ar mai fi o varianta ! daca suporti curierul/posta sa iti trimit o cartela de test, cand primesc mai multe, eu zic ca asa este cel mai ok.
 5. asta nu e de bine.. thk nytro, am auzit de asa ceva dar numai in spatiul iran-ului si siria.. vad ca se extinde exploatarea nodurilor de catre serviciile secrete
 6. nu ai treaba cipseturile sunt dotate acum cu un cod de eroare caldura, frig, supratensiune exclus, mai ramane ... XXX-ul :
 7. da-mi mesaj pe privat am facut de multe ori asta.. am si pe cineva la service muie lor !
 8. am nevoie de smtp public (in nici un caz privat) vatican ofer la schimb root, smtp, shell, cpcc, access pe diferite magazine online, tickete..etc, sau cumpar ofer 10 euro.
 9. Ofer servicii in domeniul securitatii IT atat white cat si black contra cost (accese, vulnerabilitati, exploit-uri 0 day, licente, baze de date, bloguri, recuperari parole, furnizare date, diverse scripturi si dispozitive utile, metode si tehnici noi in multiple domenii). Daca nu va raspund nu va suparati lucrez 16/24, asteptati chiar si o saptamana, ca o sa va raspund. Ca s-a lasam si pe altii sa isi publice anunturile la market si sa fie vizibile, va rog sa nu da-ti reply, folositi mesageria privata PM, am si recomandari.. Daca aveti nevoie de ceva ce este conform regulamentului forumului u
 10. rusii au spart serverele NSA si au gasit acolo doar un BigMac' si o coca cola, propaganda de asta suntem satui..valabil si pentru chinezi, iranieni si toti care vor access !
 11. salut doresti factura? te pot ajuta eu am pret bun, ai cumva si pentru ISIS pcb-ul? Da-mi te rog mesaj pe PM.
 12. nu isi face treaba ! in caz ca gaseste ceva jumate sunt eroari
×
×
 • Create New...