Jump to content

raze

Active Members
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

raze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da, in legatura cu legislatia nu cred ca site-urile de vanzari online ( vorbesc de cele mici ) o respecta, totusi nu e de joaca si nu m-am gandit mult la asta...Sa inteleg ca nu se merita sa fac o astfel de investitie?
  2. M-am gandit de ceva vreme sa-mi deschid un magazin online (haine, ceasuri etc.) si as dori sa va pun cateva intrebari : 1. In primul rand, se merita sa fac investitia asta ? In opinia voastra, piata este suprasaturata ? 2. De unde credeti ca ar fi mai bine sa cumpar produsele , din Dragon , Europa sau sa le comad de pe site-uri gen lightinthebox, tinydeal ( la comenzile din China stiu ca sunt probleme cu taxele vamele) 3. Daca cineva a mai avut un astfel de site de vanzari, ati avut probleme cu expedierea coletelor ?
  3. M-am saturat de aceleasi thread-uri, cu aceleasi intrebari.... In primul rand , da un search inainte, a mai fost postat de 100 de ori intrebarea asta, in al doilea nu vad cu ce te deranjeaza pe tine in mod special, oricum mesajul ala e mai ,,batran ca tine" ...
  4. http://examenebac.blogspot.ro/2010/05/subiecte-rezolvate-bacalaureat-chimie.html
  5. raze

    Varsta necesara

    Off:esti plin de sfaturi bune pai mai binen nici nu ma duc , iau direct steroizi On:te afecteaza pe termen lung + metabolismul anumitor persoane produce reactii ,,neplacute" daca ia suplimente
  6. raze

    Varsta necesara

    @Tudor am incercat si acasa..nu sunt sportiv, dar vreau sa ma duc , si oricum nu incep cu greutati mari ( am citit destule de multe despre antrenamente , nutritie).
  7. raze

    Varsta necesara

    Din ce am vazut in cateva thread-uri deschise , multi de aici merg la sala. Am citit ca nu ar fi indicat sa merg de la o anumita varsta , ca opreste cresterea in inaltime etc ( ceea ce nu mi se pare adevarat, probabil ca te afecteaza daca folosesti greutati mari( si apasa pe coloana) , nu mananci regulat , ca ar fi indicat sa mergi de la 20 de ani ). Totusi , vroiam sa va cer parerea , este indicat sa merg la sala ( am 17 ani ) ?. P.S: Nu are legatura cu forumul, dar am postat la off-topic.
  8. si ca autonomie ? LE: Ca sa nu deschid alt topic , un prieten mi-a recomandat tableta asta Ampe A78 - Rockchip 3066 ( + un mic review ). am fost sceptic la inceput ( nu am incredere in ,,chinezarii" ) , insa dupa ce am urmarit mai multe review-uri , aproapre ca ma convins sa o achizitionez. Vroiam sa cer parerea aici pe forum, poate cineva a mai avut un astfel de model ?
  9. Doresc sa imi cumpar o tableta , insa nu vreau sa arunc cu banii pe geam , deoarece apar modele noi la cateva luni . Vreau sa dau pe ea pana in 500 (600) de lei , insa nu doresc sa o cumpar pentru jocuri ( mai mult pentru navigare pe net , sa vizionez un film, sa citesc o carte etc. ) . M-am oprit asupra modelelor low-cost romanesti , insa pe net sunt o multime de pareri impartite, unii le critica , alti spun ca sunt multumiti de raportul calitate/pret ( Tablete ieftine Pret Sub 500 online - eMAG.ro ) . Poate vreunul dintre voi a cumparat o tableta de acest gen low-cost ,sa imi spune-ti cum se misca ,sau daca aveti vre-o parere in mod special .
  10. Este foarte bun site-ul, felicitari. O singura chestie, subtitrarile se incarca prost la cateva seriale ( de exemplu the mentalist sez 1 ep 14 ).
  11. raze

    Cooler Laptop

    Ok, mersi. Sincer, nu l-am curatat de praf de cand l-am luat , adica de vreo 8 luni ... deci s-ar putea sa fie si asta o problema.
  12. raze

    Cooler Laptop

    @Syntax Da am gaurele de aerisire pe spatele lui. @GarryOne Cum este zgomotul, acceptabil ? Ti-a scazut temperatura la laptop ? @Oust Ai incercat cum pe vreunul ? Pe mine ma intereseaza ceva care sa tina si sa mearga bine , adica sa nu fie dintr-un material care sa se strice imediat . Am spus 100 de lei ca pret relativ , sunt dispus sa dau si mai mult pe el . Multumesc pentru opinii .
  13. raze

    Cooler Laptop

    Ce cooler pad imi recomandati , sa fie pana in 100 de lei . ( de preferabil pentru laptop mai mare de 15,6" ).
  14. Pentru Acer Travelmate 5744 ( Cu i3, 4gb ddr 3 etc), ce sistem de operare ar trebui sa folosesc ? In acest moment am windows 7 ultimate pe 64 de biti ( http://filelist.ro/details.php?id=212392 ), insa nu stiu daca este potrivit .
×
×
  • Create New...