Jump to content

old66

Active Members
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

old66 last won the day on December 1 2022

old66 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

old66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

71

Reputation

  1. Studiaza RustDesk. L-a mai recomandat cineva mai sus. Este la fel cu TeamViewer si/sau AnyDesk. Diferenta majora este faptul ca inclusiv partea de server (generare ID-uri si relay) este in mana ta. Nu doar softul client ce ruleaza pe masinile interconectate. Iti faci propriul server RustDesk prin intermediul caruia poti sa te conectezi de pe un PC pe altul. Este free (deocamdata) si open source (scris in Rust de unde si numele). Codul sursa e disponibil in Github. Serverul poate rula pe una din masini prin VMWare. Eu folosesc o masina virtuala Ubuntu cu docker si portainer instalate. Se instaleaza doua containere: hbbr si hbbs. Dar exista si variante exe de windows pentru hbbs si hbbr - nu mai ai nevoie de masina virtuala (daca esti adept windows). Solutii sunt nenumarate. Serverul are nevoie de un IP fix sau de un DDNS si forward pentru o serie de porturi catre masina server (21114-21119 TCP iar 21116 inclusiv UDP). In situatia ta cel mai bine este ca serverul sa ruleze tot pe PC-ul de acasa unde banuiesc ca ai acces total la setari in router. Este solutia pe care o folosesc cu succes de cateva luni de zile fara teama ca voi depasi vreo limita de timp free etc. Am uitat deja de TeamViewer sau Anydesk. Succes.
  2. Nu ar strica ceva detalii suplimentare. Public sau in privat. Nume program, producator, link descarcare daca (mai) exista, etc. Licentierea programelor este, in general, un aspect sensibil al dezvoltatorilor de software. Unii folosesc tehnologii realizate de altii pentru licentierea propriilor produse, unii se bazeaza pe propria inteligenta/creativitate. Depinde foarte mult daca licenta achizitionata este (sau era) legata de o anumita platforma hardware (hardware ID, serie HDD ...), daca se asteapta vreun raspuns de pe un server online etc. Exista o multitudine de modalitati de licentiere astfel incat fara detalii suplimentare nu cred ca putem veni cu solutia salvatoare. Solutie care poate exista ... sau nu.
  3. Situatia pe glob: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
  4. 1. Pentru upgrade de firmware are nevoie de parola si exact asta ii lipseste. 2. Pentru Dahua se genereaza parole master in functie de data calendaristica afisata de aparat. Aceste parole pot fi introduse doar local (nu remote) si tin loc de parola veche permitand aatat accesul cu drept de admin in aparat cat si resetarea parolei necunoscute. Pentru azi - 30.11.2019 parolele Dahua sunt ver1 = 727760, ver2 = 506360 sau ver3 = 868240. Versiunea 1 este pentru firmware-uri foarte vechi iar ver3 pentru cele noi. De asemenea, pentru Dahua se poate genera o parola master si functie de numarul serial al aparatului (impreuna cu data afisata). 3. Majoritatea producatorilor de echipamente de supraveghere detin astfel de modalitati de resetare. Drept urmare e foarte posibil sa existe si pentru EYECAM o astfel de procedura. Din pacate nu am nimic pentru acest model. 4. Aceste proceduri sunt de regula secrete tocmai pentru a preintampina accesul neautorizat la aparate.
  5. Cursul Javascript Basics prezentat de Mosh poate fi descarcat de aici: https://coursedownloader.net/udemy-javascript-basics-for-beginners-2018/
  6. WinRar Version 5.70 beta 1 - removed old ACE format support. 21. Nadav Grossman from Check Point Software Technologies informed us about a security vulnerability in UNACEV2.DLL library. Aforementioned vulnerability makes possible to create files in arbitrary folders inside or outside of destination folder when unpacking ACE archives. WinRAR used this third party library to unpack ACE archives. UNACEV2.DLL had not been updated since 2005 and we do not have access to its source code. So we decided to drop ACE archive format support to protect security of WinRAR users. We are thankful to Check Point Software Technologies for reporting this issue.
  7. Tind sa cred ca e o tema custom facuta special pentru (de) ei ! /* Theme Name: assets Theme URI: https://123movies.re Author: Kaiac Author URI: https://123movies.re Version: 1.0 License: GNU General Public License v2 or later License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Copyright: (c) 2016 123movies */
  8. Algoritmul aici: https://github.com/leo-stone/hack-petya
  9. https://www.wordfence.com/blog/2016/04/mossack-fonseca-breach-vulnerable-slider-revolution/
  10. Interesant de citit: https://blog.trailofbits.com/2016/02/17/apple-can-comply-with-the-fbi-court-order/ Si raspunsul Apple: https://www.apple.com/customer-letter/
  11. Testat de ceva vreme si functioneaza cu Phpstorm 10.0.3 si IntelliJ IDEA 15. La o pornire ulterioara a programelor (dupa un timp - nu stiu exact perioada), serverul de licentiere trebuie sa fie iarasi activ.
  12. Conform unui raspuns preluat de pe exetools: "Q: where i put the mips_fixup ,flair68,idasdk68,tilib68,folders A: put them in C:\Program Files (x86)\IDA 6.8\procs directory" Pentru tilib - conform readme: "Installation: Just copy the tilib executable file into the IDA Pro directory. " Personal am folosit (pentru nevoi personale) kitul standard.
  13. IDA 6.8 PRO Full (x86/x64/ARM): https://mega.nz/#!3wsXSSqR!hDLuTpwk4jE8Wguwt-ohlyE_3ZlxOfZ4MX_TpN048K8 Gasiti in arhiva kitul original, parola pentru instalare etc.
  14. Putem face cateva teste inainte de finalizare (daca doresti). Dar sigur te voi ajuta cand vei dori acest lucru.
×
×
  • Create New...