Jump to content

Byte-ul

Active Members
 • Content count

  2152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Byte-ul last won the day on January 21

Byte-ul had the most liked content!

Community Reputation

841 Excellent

About Byte-ul

 • Rank
  C#
 • Birthday 01/01/89

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/watch?v=EIN96ahJYLc

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Make RST Great Again

Recent Profile Visitors

2491 profile views
 1. Stick internet.

  http://www.rcs-rds.ro/asistenta-tehnica/contact
 2. bypass android protection

  Decompilezi -> stergi codul -> recompilezi?
 3. Fake visits

  Jingling probabil
 4. Vad ca pulimea se plange ca sunt spionati de rusi. Wtf? Ce cacat sa spioneze la ei? Pornachele la care se uita? Trist.
 5. Tutorial Retelistica

  Salut, ar trebui sa oferi mai multe detalii in acele tutoriale, chiar daca, banuiesc, scopul este sa fie cat mai simple. Spre exemplu, la OSPF nu ai spus absolut nimic de LSA-uri (cea mai importanta chestie din OSPF), tipuri de arii, tipuri de retele, statusurile conexiunilor cu vecinii, etc. Ai mai zis ca timerele sunt de 10, respectiv 40 secunde, fara sa precizezi ca aceste durate pot fi schimbate, ca algoritmul ca se numeste SPF in loc de Dijkstra's SPF, ca pachetele de hello sunt trimise doar multicast fara a preciza ca exista si posibilitatea de unicast, nimic despre ASBR, rute externe, DR, BDR, alegerea DR, BDR, etc
 6. Mai are cineva acest link postat acum 2 ani?

  @Gecko il ajuti tu?
 7. Laptop

  Difera specificatiile (pana si frecventa) in comparatia aia. Inseamna fix 0.
 8. Laptop

  Seria este irelevanta. In loc de laptop, cumpara un PC. Cu aceeasi bani iei ceva de 2 ori mai bun. Daca ai nevoie pentru uz casnic, poti renunta la mobilitatea oferita de laptop. 950m e un jeg de placa video, un 1050 la 600 lei fiind de doua ori mai buna. Recomand ceva de genul: (probabil merge imbunatatit, l-am facut rapid.) http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2688854/ In loc de 1050ti, poti pune 1060-ul asta si ai ceva super blana, dar o sa coste mai mult de 3000 mil.
 9. Sume mari primite prin Paypal

  Nu oferi refund indiferent de situatie. Pune clientul sa aduca dovezi ca nu ar fi primit bunul inainte sa-i oferi refund. Acum cativa ani vindeam un programel online si in jur de 30% faceau dispute pe motiv ca nu primeau produsul chiar daca era dat automat. Idiotul de mine a dat refund instant la toate disputele (le anulam licenta si aia era) si dupa cateva zeci de dispute mi-au blocat contul.
 10. Sume mari primite prin Paypal

  Vorbeste cu aia de la Paypal?
 11. Setare router pentru DVR

  Schimba http port și fă-i port forwarding la ala.
 12. Cyber Security Challenge Romania

  "Participanții, peste 60 de instituții din sectoarele public și privat, își vor testa și antrena modalități de răspuns la incidente cibernetice, vor partaja informații cu privire la acestea, într-o manieră rapidă și eficientă, coordonându-și capacitățile de apărare." Nu are treaba.
×