Byte-ul

Active Members
 • Content count

  2144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Byte-ul last won the day on January 21

Byte-ul had the most liked content!

Community Reputation

830 Excellent

About Byte-ul

 • Rank
  C#
 • Birthday 01/01/89

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/watch?v=EIN96ahJYLc

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Make RST Great Again

Recent Profile Visitors

2354 profile views
 1. Salut, ar trebui sa oferi mai multe detalii in acele tutoriale, chiar daca, banuiesc, scopul este sa fie cat mai simple. Spre exemplu, la OSPF nu ai spus absolut nimic de LSA-uri (cea mai importanta chestie din OSPF), tipuri de arii, tipuri de retele, statusurile conexiunilor cu vecinii, etc. Ai mai zis ca timerele sunt de 10, respectiv 40 secunde, fara sa precizezi ca aceste durate pot fi schimbate, ca algoritmul ca se numeste SPF in loc de Dijkstra's SPF, ca pachetele de hello sunt trimise doar multicast fara a preciza ca exista si posibilitatea de unicast, nimic despre ASBR, rute externe, DR, BDR, alegerea DR, BDR, etc
 2. @Gecko il ajuti tu?
 3. Difera specificatiile (pana si frecventa) in comparatia aia. Inseamna fix 0.
 4. Seria este irelevanta. In loc de laptop, cumpara un PC. Cu aceeasi bani iei ceva de 2 ori mai bun. Daca ai nevoie pentru uz casnic, poti renunta la mobilitatea oferita de laptop. 950m e un jeg de placa video, un 1050 la 600 lei fiind de doua ori mai buna. Recomand ceva de genul: (probabil merge imbunatatit, l-am facut rapid.) http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2688854/ In loc de 1050ti, poti pune 1060-ul asta si ai ceva super blana, dar o sa coste mai mult de 3000 mil.
 5. Nu oferi refund indiferent de situatie. Pune clientul sa aduca dovezi ca nu ar fi primit bunul inainte sa-i oferi refund. Acum cativa ani vindeam un programel online si in jur de 30% faceau dispute pe motiv ca nu primeau produsul chiar daca era dat automat. Idiotul de mine a dat refund instant la toate disputele (le anulam licenta si aia era) si dupa cateva zeci de dispute mi-au blocat contul.
 6. Vorbeste cu aia de la Paypal?
 7. Schimba http port și fă-i port forwarding la ala.
 8. "Participanții, peste 60 de instituții din sectoarele public și privat, își vor testa și antrena modalități de răspuns la incidente cibernetice, vor partaja informații cu privire la acestea, într-o manieră rapidă și eficientă, coordonându-și capacitățile de apărare." Nu are treaba.
 9. Merge doar daca PC-ul nu a fost restartat dupa ce fisierele au fost criptate
 10. Mai se tine anul asta? Anul trecut in perioada asta se terminau deja calificarile @Hertz stii ceva man? msms
 11. CV la fax? srsly? Bine ca nu au zis sa-l trimiti prin posta.
 12. Astepti sa se confirme.
 13. Expired Alta pls
 14. Pentru ca nu i-ai dat mount in vmware. Daca e integrata, nu o poti folosi din vmware.
 15. Daca esti bata la informatica, nu alegi tu mai bine fizica? In locul tau m-as reprofila daca problemele alea de informatica par grele.