Jump to content

redlight

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redlight's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. + sa dezactiveze loginul de pe username (te poti loga pe username ul din url) nu stiu daca exista setare ca nu mai am de cv ani facebook.
 2. Sa nu mai fac alt thread mai jos aveti un link pentru private sale la Guild of Guardians. Parteneri: YGG, ubisoft, sandbox. Nu e garantat sa prindeti loc asa ca aveti grija daca vreti sa va dati datele/cititi bine tot. Minimum de investit: 100$ - maximum 500$. Aveti 2 optiuni. Cititi bine inainte pentru ca aveti un quizz al final. Necesita KYC (know your customer) https://coinlist.co/guild-of-guardians#sale-details
 3. Fa research inainte sa bagi bani, investeste doar in proiecte fundamentally strong. Urmarestr cum decurge proiectul. Implica-te, ajuta. Nu atinge leverage mai mare de 2x daca faci trading. Banii se fac repede si se pierd si mai repede in crypro. Scoate profiturile mereu. Nu da tepe, istoricu ramane forever in blockchain. Candva se poate intoarce si vei infunda puscaria. Daca vrei sa eviti taxele faci imprumut de usd si pui colateral crypto ul. Scoti usd ul si il declari ca bani imprumutati. Aia de ii vezi pe twitter fac bani din seeds rounds, presales si alte nebunii. Nu te gandii vreo secunda ca o sa faci banii aia. 4x presales am prins care mi au facut majoritatea banilor in crypto. Aia de ii vezi sunt invitati in toate. Si cea mai importanta; nu investi ce nu esti dispus sa piezi. Daca simti nevoia sa vinzi la -20% inseamna ca ai bagat prea multi bani. Daca developmentul merge bine prima ta grija ar trebui ss fie sa faci dca. Sa ai un exit plan. Marketu nu e up only.
 4. Salut, ceva pentru uniswap sa faca frontrun la whales ai in plan sa faci? Din ce am vazut sunt destui boti care fac asta.
 5. Da men. 100k tokene cumparate la 0.005$ vandute la 0.10$. N a vrut nimeni asta e. Fac singur foamea.
 6. Daca cineva vrea sa ia parte la presale legat de o platforma noua de ntf uri - weyu.io poate sa imi dea DM si o sa ii dau invite. (Primiti invite fara sa intrati in loterie sau ce mai au ei pe acolo) Presale price: 0.005$ Release price: 0.007% Valabil pana pe 25 august. Minimum de investit - 51$. Necesita KYC (know your customer). Am primit invitatiile pentru ca am twitter cu 11k followers pe nisa asta. Transparent: primesc 5% per om dar vii pot da inapoi ca nu mi pasa de ei. Am mai avut la refinable si a fost cel mai usor 80x facut in crypto, pacat ca a fost maximul de 130$ investiti per persoana. Mi se pare prea mare proiectul sa nu dau share la el. Investiti doar ce sunteti dispusi sa pierdeti.
 7. Prahova, e lipsa de tineret total, cine face 19-20 ani pleaca in buc/brasov/ sau in afara, cel putin asa e in zona in care stau. Interesant. Am avut odata de vandut niste bitcoin si cumparatorul mi-a tot spus ca are cumparate chestii de la liracoin.com. De ex daca inchiriezi mineri de 100$ pe an faci cam 153$ pe an, tot asa, pachetele fiind pana la 3600$ pe an. Inteleg ca ban la ban trage dar mi se pare ireal sa nu faci nimic si sa primesti atatia bani, sunt obisnuit sa muncesc 12~ ore pe zi. Chiar nu prea am incredere in chestiile de genul. - Am un programator bun la dispozitie, mi-a facut tot ce i-am cerut pana acum. - M-am implicat in toate proiectele pana acum, stau prost cu increderea in alti oameni, - De asemenea am pe toate site-urile un cam 90k~ unici pe zi, ma gandeam sa investesc in ceva care sa includa si chestia asta, sa imi pot face reclama/folosi trafficul asta la ceva. De exemplu vanzare views pe youtube/clickjaking facebook likes/youtube subscribers/ instagram etc. - Chestia cu proiect european am tot vorbit cu un tovaras dar nu stiu, suntem prea praf sa incepem ceva. Mereu cand ne vedem vorbim dar nu facem nimic mai departe, cred ca daca trimiteam ceva din ce am gandit era si aprobat dar stam cu frica ca o sa facem ceva si nu o sa mearga ca e moarta zona. De ex ne-am gandit la un "parc de rulote de inchiriat" pentru ca el detine un teren la cativa km de dn1. E aglomerata zona 24/7 vineri & in weend, ne-am gandit ca poate se mai opreste cineva.
 8. Salut, am o suma lunara de investit intre 500-1000$ si nu prea am idei de investitie. Voi in ce ati investi? Inafara de bitcoin & alte monede. Am citit acest topic si mi s-a parut foarte interesanta ideea. Mai face cineva chestia asta? Mai merge? Alte idei? Ideal ar fi sa fie ceva online. LE: Am cunostinte seo, php + sql medii, html + css avansate. Timp liber zilnic de un nou proiect 2~ ore.
×
×
 • Create New...