Jump to content

old66

Active Members
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by old66

  1. Studiaza RustDesk. L-a mai recomandat cineva mai sus. Este la fel cu TeamViewer si/sau AnyDesk. Diferenta majora este faptul ca inclusiv partea de server (generare ID-uri si relay) este in mana ta. Nu doar softul client ce ruleaza pe masinile interconectate. Iti faci propriul server RustDesk prin intermediul caruia poti sa te conectezi de pe un PC pe altul. Este free (deocamdata) si open source (scris in Rust de unde si numele). Codul sursa e disponibil in Github. Serverul poate rula pe una din masini prin VMWare. Eu folosesc o masina virtuala Ubuntu cu docker si portainer instalate. Se instaleaza doua containere: hbbr si hbbs. Dar exista si variante exe de windows pentru hbbs si hbbr - nu mai ai nevoie de masina virtuala (daca esti adept windows). Solutii sunt nenumarate. Serverul are nevoie de un IP fix sau de un DDNS si forward pentru o serie de porturi catre masina server (21114-21119 TCP iar 21116 inclusiv UDP). In situatia ta cel mai bine este ca serverul sa ruleze tot pe PC-ul de acasa unde banuiesc ca ai acces total la setari in router. Este solutia pe care o folosesc cu succes de cateva luni de zile fara teama ca voi depasi vreo limita de timp free etc. Am uitat deja de TeamViewer sau Anydesk. Succes.
  2. Nu ar strica ceva detalii suplimentare. Public sau in privat. Nume program, producator, link descarcare daca (mai) exista, etc. Licentierea programelor este, in general, un aspect sensibil al dezvoltatorilor de software. Unii folosesc tehnologii realizate de altii pentru licentierea propriilor produse, unii se bazeaza pe propria inteligenta/creativitate. Depinde foarte mult daca licenta achizitionata este (sau era) legata de o anumita platforma hardware (hardware ID, serie HDD ...), daca se asteapta vreun raspuns de pe un server online etc. Exista o multitudine de modalitati de licentiere astfel incat fara detalii suplimentare nu cred ca putem veni cu solutia salvatoare. Solutie care poate exista ... sau nu.
  3. Situatia pe glob: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
  4. 1. Pentru upgrade de firmware are nevoie de parola si exact asta ii lipseste. 2. Pentru Dahua se genereaza parole master in functie de data calendaristica afisata de aparat. Aceste parole pot fi introduse doar local (nu remote) si tin loc de parola veche permitand aatat accesul cu drept de admin in aparat cat si resetarea parolei necunoscute. Pentru azi - 30.11.2019 parolele Dahua sunt ver1 = 727760, ver2 = 506360 sau ver3 = 868240. Versiunea 1 este pentru firmware-uri foarte vechi iar ver3 pentru cele noi. De asemenea, pentru Dahua se poate genera o parola master si functie de numarul serial al aparatului (impreuna cu data afisata). 3. Majoritatea producatorilor de echipamente de supraveghere detin astfel de modalitati de resetare. Drept urmare e foarte posibil sa existe si pentru EYECAM o astfel de procedura. Din pacate nu am nimic pentru acest model. 4. Aceste proceduri sunt de regula secrete tocmai pentru a preintampina accesul neautorizat la aparate.
  5. Cursul Javascript Basics prezentat de Mosh poate fi descarcat de aici: https://coursedownloader.net/udemy-javascript-basics-for-beginners-2018/
  6. WinRar Version 5.70 beta 1 - removed old ACE format support. 21. Nadav Grossman from Check Point Software Technologies informed us about a security vulnerability in UNACEV2.DLL library. Aforementioned vulnerability makes possible to create files in arbitrary folders inside or outside of destination folder when unpacking ACE archives. WinRAR used this third party library to unpack ACE archives. UNACEV2.DLL had not been updated since 2005 and we do not have access to its source code. So we decided to drop ACE archive format support to protect security of WinRAR users. We are thankful to Check Point Software Technologies for reporting this issue.
  7. Tind sa cred ca e o tema custom facuta special pentru (de) ei ! /* Theme Name: assets Theme URI: https://123movies.re Author: Kaiac Author URI: https://123movies.re Version: 1.0 License: GNU General Public License v2 or later License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Copyright: (c) 2016 123movies */
  8. Algoritmul aici: https://github.com/leo-stone/hack-petya
  9. https://www.wordfence.com/blog/2016/04/mossack-fonseca-breach-vulnerable-slider-revolution/
  10. Interesant de citit: https://blog.trailofbits.com/2016/02/17/apple-can-comply-with-the-fbi-court-order/ Si raspunsul Apple: https://www.apple.com/customer-letter/
  11. Testat de ceva vreme si functioneaza cu Phpstorm 10.0.3 si IntelliJ IDEA 15. La o pornire ulterioara a programelor (dupa un timp - nu stiu exact perioada), serverul de licentiere trebuie sa fie iarasi activ.
  12. Conform unui raspuns preluat de pe exetools: "Q: where i put the mips_fixup ,flair68,idasdk68,tilib68,folders A: put them in C:\Program Files (x86)\IDA 6.8\procs directory" Pentru tilib - conform readme: "Installation: Just copy the tilib executable file into the IDA Pro directory. " Personal am folosit (pentru nevoi personale) kitul standard.
  13. IDA 6.8 PRO Full (x86/x64/ARM): https://mega.nz/#!3wsXSSqR!hDLuTpwk4jE8Wguwt-ohlyE_3ZlxOfZ4MX_TpN048K8 Gasiti in arhiva kitul original, parola pentru instalare etc.
  14. Putem face cateva teste inainte de finalizare (daca doresti). Dar sigur te voi ajuta cand vei dori acest lucru.
  15. Ofer criptare fisiere PHP folosind versiunea "Ioncube Encoder 9.0.2 Cerberus special GUI edition". Numai in scopuri legale (exclus shell sau alte asemenea).
  16. Combinatiile default sunt de obicei user admin cu una din parolele: 000000, 111111, 444444, 888888, 123456 Am mai gasit o informatie undeva. Poate te ajuta. Incearca combinatiile: user: admin Pass: 6036huanyuan sau user: admin Pass: ttvvtthuanyuan Daca vreuna din combinatii se potriveste la modelul tau, parola de admin ar trebui sa fie resetata la default adica 123456 (sau alta din lista de sus).
  17. Am Win10 x64. Despre softurile care te instereseaza: Adobe PS CS5 x64 - merge perfect. WAMP Developer PRO 5.4.0.1 - merge perfect (la asta pot face licente) Sublime - daca te referi la Sublime Text - merge perfect. Cu jocurile nu te pot ajuta. Nu ma preocupa.
  18. Sa speram ca pic cu pic vei strange suma respectiva. Nu e normala lumea in care traim daca sanatatea si viata cuiva depinde de "a avea" sau "a nu avea" suficienti bani ..... Sanatate tatalui tau !
  19. old66

    GraphicRiver

    "Index Of /" GraphicRiver - celor pentru care acest nume are o rezonanta ! aHR0cDovL2F0LmFyYWJ0dWJlLnR2L2dyLw==
  20. Problema a fost remediata de catre Microsoft printr-un "silent" update (nu stiu cu exactitate cand). Azi am avut curiozitatea sa conectez aparatul si totul functioneaza corect.
  21. Cu siguranta o sa apara un update ce va remedia problema. Mai degraba de la Microsoft avand in vedere ca sunt afectate si alte marci, nu doar Nikon. Mesajul meu s-a dorit a fi mai mult o atentionare pentru a nu ajunge si altii in situatia asta. De asemenea, voi incerca sa "semnalizez" cand problema va fi rezolvata.
  22. Ce-mi plac intrebarile astea !!!! Un raspuns EXACT poate fi: 100 de ani, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile !! Un altul, la fel de EXACT, poate fi: 5 minute. Totul depinde de complexitatea parolei cautate si de algoritmul folosit !
  23. Pentru cei care au facut upgrade la Windows 10 si/sau pentru cei care intentioneaza sa faca acest pas. Am descoperit cu stupoare ca windows 10 nu permite copierea fotografiilor direct din aparatul foto pentru anumite marci/modele. Nu e vorba de un no name ci de un Nikon D700. Subiectul este dezbatut pe larg aici. Nici o solutie deocamdata din partea MSFT. Solutii temporare exista: - utilizarea unui card reader extern - utilizarea anumitor softuri de la Nikon. Ideea de baza ramane. Windows 10 nu poate deocamdata sa citeasca in mod nativ imaginile. Aparatul este detectat in mod corect, apare cardul aferent dar nu apare nici un fisier pe card in File Explorer. Deci atentie pentru cei care opereaza in mod frecvent cu imagini si camere foto. Citind paginile de la linkul anterior se poate observa ca problema nu afecteaza numai aparatele Nikon.
×
×
  • Create New...