Jump to content

kab00M!!

Active Members
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About kab00M!!

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Location
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. 1 Bitcoin = 500k$ 2030 - Vise sau Realitate?

  Sunt curios acum oare ce se spunea acum cativa ani despre perioada asta sau perioada in care a fost foarte bine.se spunea de bine sau nu.ce predicții au fost oare ? Nu am timp sa caut dar daca cineva ar avea timp sa pun a aici ar fi foarte interesant de citit.
 2. KFC

  Pana când sunt valabile.ma interesează.
 3. salut

  Salut si bine ai venit
 4. paypal help ? cont limitat...

  Si plus ca ei nu fac nimic ilegal. Doar ca măsuri de protecție, ca si la banca de altfel. Până acum au motive să-ți ceară aceste lucruri nu crezi? Ceea ce e ilegal este ce si făcut tu cred. Nu stiu, dar cred că cel mai bine este să intrii în contact cu ei dacă tu crezi ca nu o să recuperezi banii la un moment dat. Dacă ești în regulă cu ei nu se întâmplă nimic.
 5. Problema pornire laptop Lenovo Yoga 3

  Sicilianul l-am adus în Germania cu gândul că nu acoperă garanția în România . S/N :PF08CHU3
 6. Problema pornire laptop Lenovo Yoga 3

  E de schimbat laptopul să înțeleg
 7. Salutare.cam de două luni am problema cu laptopul acesta http://shop.lenovo.com/ro/ro/laptops/lenovo/yoga/yoga-3-14/ ,si anume că dintr-o zi sotia a lăsat laptopul la copii in cameră și când a revenit l-a găsit stins(Youtube desene animate).De atunci nu a reușit să-l aprindă decât de două ori.problema este ca este cumpărat din Germania iar soția era în România și nu a reușit să-l trimită aici pentru service decât abia acum.ce am observat eu la el (nu sunt chiar paralel în așa ceva) este ca nu se aprinde total(mă refer si la display) decât când bateria este sub 20%.de fiecare dată când reușesc să-l aprind bateria este pe roșu până la maxim 20%.alta chestie e ca el se aprinde practic ,văd tastatura când se luminează dar display-ul nu se aprinde si dedesubtul lui se încălzește,vasăzica procesorul si alte cele merg.acum va întreb le voi,cei ce se pricep mai bine ,sau nu să ami spuneți cam ce ar fi ,problema software/hardware sau ce ar fi de făcut.pana îl trimit la service ca si la ăștia cu service-ul îmi dau bătăi de cap. Îmi cer scuze stiu ca am scris cam mult dar am încercat să pun cat mai multe detalii.
 8. Invitati Furk.net

  As avea si eu nevoie de una. Mersi frumos
 9. Vand metoda de creat mailuri .edu

  Mă bag aiurea stiu dar dau o încurajare celor interesați : http://www.androidauthority.com/apple-music-student-subscription-691216/
 10. Ganduri de sinucidere!

  Aiurea prietene. Sunt atât de mulți români săraci pe lumea asta si tu.... Este o problemă cu jocurile de noroc. Uite eu lucrez in Germania si am un coleg care în medie pierde 1000+ euro pe lună din pariuri/păcănele dar nu este trist, si mai si bea. Eu de exemplu acum trei ani mi-am împrumutat un coleg de două ori, odată cu 1000 de euro, alta data cu 700 si nu i-am mai văzut never. Și sunt bani, dar nu am avut vreodată gânduri de-astea. Încearcă să te împaci cu gândul că banii nu se înmulțesc decat prin munca. Eu mi-am strâns peste 20000 euro si am si nevasta si copil si chiar cheltui bani. Așa că schimba ceva în viața asta ca nu numai pentru tine este greu. PS : NU AM AUZIT NICIODATĂ PE NIMENI SĂ FACĂ BANI PE TERMEN DIN PĂCĂNELE.
 11. Raspberry 5 dolari

  În Germania unde cump?r si eu asa ceva?
 12. voucher emag 30 lei

  Eu am nevoie.vreau sa fac cadou so?iei un Philips ipl
 13. Raid?

  De minune merge pe asta.e prea cocalar
 14. Deblocare Samsung GT-S5611

  Este pe vodafone si vreau sa bag in el blauworld din germania
 15. Deblocare Samsung GT-S5611

  Lol.nu
×