Jump to content

theandruala

Active Members
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

theandruala last won the day on March 10

theandruala had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

3 Followers

About theandruala

 • Rank
  Registered user
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .Object

Recent Profile Visitors

3745 profile views
 1. Daca nu te-ai obisnuit deja cu swing/awt, treci pe FX. Si pt intrebarea ta: Constructor / bagi ca taranul o metoda statica.
 2. theandruala

  Intrebare

  Da, depinde si pe ce motiv ai cazierul penal. Daca te angajezi undeva cu pfa nu ai nevoie si de cazier. Pentru PFA iti va trebui: /// Copie C.I. Copie dupa dovada de proprietate (in cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul, puteti opta pentru serviciul nostru de gazduire sedii sociale) Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) - dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit Contract de comodat (il realizam noi) Specimen de semnatura (se da la notar) /// Si la angajare, certificatul de la pfa si stampila.
 3. Tipic unui elev care nu este in stare de prea multe si da vina pe sistem. Nu o sa te ajute in viata tot ce inveti la liceu, nu asta-i scopul, ci sa DOVEDESTI CA ESTI CAPABIL SA INVETI. Toti au facut 14/15/16/cate or mai fi materii in fiecare an, ti se pare ca nici unul nu a reusit sa faca ceva cu viitorul lui? Toti au dat bacul, si zi mersi ca sunt doar 3 probe, sa nu mai zic ca bacul e mai usor pe an ce trece, SI CULMEA, NU CRED CA TE ASTEPTAI, dar cei capabili au facut ceva, restul, la sapa.Tre sa faca cineva si asta.N-are rost sa dai vina pe sitem ca e "cel mai mare virus al umanitatii".Cred ca cat timp ai pierdut cautand subiectele pt simulare, puneai si invatati sa rezolvi inca(asta daca stii sa rezolvi ceva) un tip de exercitiu pt bac. In loc sa incerci sa trisezi, mai bine folosesti timpul ala sa inveti ceva.E mult mai folositor.
 4. In teorie, subiectele de bac sunt trimise cu ~1h inainte de inceperea examenului, deci pe la ora ~8.Tot in teorie, exista un anumit nr de subiete, subiecrul #1, #2, #3, etc.Si in aceeasi dimineata este ales un bilet din bol, si este trimit pe mail tuturor centrelor, unde sunt printate si date la elevi. Ca mai apare cat unul pe fb de taica-su lucreaza la minister si spune ca stie deja subiectele...e altceva, dar IN TEORIE, e asa ^
 5. Cică tre sa faci ceva incantatie speciala sa visezi subiectele la bac, era aia în care trebuia sa fii "victima" unui bukake parca...
 6. Asta spammer adevarat, si-a facut niste conturi sa-si dea like sa dea bine la ochi
 7. O apa și un pământ. Termini cu o hârtie și gata.
 8. Da @iulik, de ce nu platesti tu pt prostia altora? Garantia nu te ajuta cu nimic, doar daca nu ai cine stie ce prostii de casco. E mai ieftin sa-l repari la un service de "colt", dar pierzi garantia.Daca crezi ca renteaza sa-l repari prin garantia prin vodafone, ca s-o pastrezi, go on
 9. theandruala

  salut

  https://www.udemy.com/romanian/ Si asta e la reducere, merita
 10. theandruala

  salut

  Nu boss, asa se incepe, si dupaia de ex cand mergi pe strada, pe langa o mini firma, si vezi un cablu de net, hop, tai fierul, legi la tine cu usb-urile, si iei toate parolele lor.
 11. theandruala

  salut

  Incepe mai intai prin a incerca sa-ti vizualizezi propriul trafic, fiinda este legal. Iti cumperi un cablu de net, de preferat cat5, sa mearga bine.Tai un capat, si-o sa vezi ca sunt 8 fire. CUmperi 2 mufe usb, si o sa vezi ca fiecare mufa usb are 4 pini.Conectezi firele din cablul de net la usb-urile alea, dupa 2 categorii, firele cu o sg culoare, si firele cu 2. Dupa ce faci asta, conectezi usb-urile alea la tine in pc, deschizi 2 terminale, si in primul scrii "ping localhost", si in celalalt "ping 127.0.0.1" O sa vezi in primul traficul trimis, si in al doilea traficul primit. Incearca sa-l decriptezi si dupaia poti trece la ethicalhacking.
 12. theandruala

  salut

  Ce vrei sa anveti despre internetzi?
 13. Poti cumpara de pe localbitcoins
 14. theandruala

  Salut !!

  Omul a zis ca vrea ajutor, dar n-a dat un search. A zis de java, are o arhiva completa in romana chiar, sa inteleaga tot omu'. Daca vrea, poate sa invete, dar daca nu, spune ca-si cauta mentor.
 15. theandruala

  Salut !!

  Sigut bo$$, te ajut yo. Fii atent, kand ai nevoie de ajutor, te duci an oglinda, si iti imaginezi ca-ti zic "anvatza an kizd mathii". Ai tutoriale cacalau, carti pt versiuni diferite de java, sugestii de mini-proiecte pe net, ce-ti mai trebe' ?
×
×
 • Create New...