Jump to content

theandruala

Active Members
 • Posts

  784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

theandruala last won the day on September 20 2022

theandruala had the most liked content!

Reputation

431 Excellent

4 Followers

About theandruala

 • Rank
  Registered user
  Contributor
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .Object

Recent Profile Visitors

9113 profile views
 1. Mai multe sanse sa-ti faci numar cu sqli decat cu flipper
 2. Poate inventeaza astia o functie ca atunci cand te suna pe telul de acasa, sa redirectioneze apelul pe alt nr....
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Doppler_effect
 4. https://lmgtfy.app/?q=android+app+speedometere
 5. Aduni asta https://www.emag.ro/receiver-audio-ugreen-aux-3-5-mm-micro-usb-bluetooth-5-0-aptx-alb-6957303848546/pd/DS5383MBM/?cmpid=86939&gclid=Cj0KCQjw2MWVBhCQARIsAIjbwoNI9USUvE3CzMRerfAA-rSuY91SgygRRbtQqC4MdVvav-V6W9DfRoUaAmNvEALw_wcB cu asta https://www.dhgate.com/product/dual-3-5mm-earbud-earphone-splitter-aux-cable/394070510.html Calitate proasta, dar macar ai audio pe ambele boxe Sau iti iei niste boxe care au fost facute din fabrica sa poata fi folosite si in stereo (Gen Sony SRS-XB13/12)
 6. Pai e bug? Ca ei iti trimit prin SMS link-ul de login, nr de colet, si pass
 7. Ironic... Acum câteva zile ți-a zis cineva efevtiv de win+L... Of ce trece timpul
 8. Cum arata un "anunt" de-al tau?
 9. OCR / BarCode Vad ca pune cartea tot timpul in acelasi loc. Cred ca poti cu openCV sa iei frame-urile din streamul video, crop pe chenarul unde aseaza cartea si: 1.Imparti chenarul in 4 colturi, coltul sus stanga -> numarul carti, coltul sus dreapta/jos tanga -> tipul cartii 2.BarCode scanner (Nu stiu daca e calitatea video proasta, sau am net prost)
 10. https://www.sweetscape.com/010editor/
 11. Tind sa cred ca ai o placere incredibila de a te complica. Daca merge asa, SI ANDROID-UL NU VA TRIMITE SMS-URI / FACE APELURI DIN PARTEA APLICATIEI, pentru ce te-ai chinuit sa stergi functiile care trimit sms-uri / apeluri ? Cel mai probabil aplicatia nu-ti mai merge c-ai stricat-o. Aplicatia nu are permisiune -> nu suna/trimite sms CHIAR DACA SE EXECUTA O FUNCTIE DE GENUL https://developer.android.com/reference/android/content/Intent#ACTION_NEW_OUTGOING_CALL E doar un filtru pentru intent-urile primite de catre aplicatie. Cand utilizatorul trimite/primeste un sms/apel, telefonul trimite un `intent` la toti `ascultatorii` pentru a-i anunta. Nu sta aplicatia sa verifice nonstop daca tie iti suna telefonul, ci e anuntata cand iti suna.
 12. Welcome to 2021, unde lumea lucrează ca fiecare app de android sa fie cât mai "sandboxed" posibil, sa nu poți accesa datele din alte aplicații, ca să nu vina script kiddies cu un cod la care asa dea compile export as apk și sa fie "hecar" Încă de pe la android 8 parca fiecare app cere separat permisiuni pt acces la fiecare lucru în parte. FYI : Exista posibilitatea ca app sa "își dea singura" hide, sa nu apară pe ecran "nici în folderul de hidden de la Samsung de Ex" Dar dacă erai capabil de asta, clar nu întrebai cum se compileaza app aia Sfat Lasă rahaturile și pune mana la muncă
 13. valabil pe https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=en_US&gl=US , unele telefoane nu au app aia by default pt calls
×
×
 • Create New...