Jump to content

franxu

Active Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

franxu last won the day on January 14 2013

franxu had the most liked content!

About franxu

 • Birthday 03/16/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

franxu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. Nu caut compasiune, nici mila nimanui. Caut rezolvarea la problema. Este tare naspa. Trebuie sa fie un inceput. Sunt destui baieti destepti aici care au trecut prin diverse si pot oferi anumite sfaturi.
 2. Am o stare proasta, nu stiu cum sa procedez. Ma simt singur, in depresie. Tocmai am pierdut 900 de lire la ruleta electronica. Nu stiu cum sa ma las, fac bani dar ii pierd. Ma simt tras in spate, nu realizez nimic. Nu pizda, nu haine in ultima vreme, plm nu camera stau la share. Am un job stabil, bani fac dar pierd tot. Grup social naspa....nu mai rezist. Nu stiu ce sa fac. De unde sa incep sa trec peste asta.
 3. Ce materiale folositi pentru dezvoltare personala? M ar intersa sa facem o lista cu:articole,carti,filme,site-uri ce va ajuta sa va dezvoltati. Este bine venit absolut orice te ajuta sa ti imbunatatesti abtitudinele.
 4. Mi ai fi de mare ajutor daca mi ai spune de unde sa cumpar cocaina.
 5. La ruleta nu o sa castigi niciodata, intodeauna vei iesi pe pierdere. Am incercat fel de sisteme, miza minima 2.50 lire pana la 5000 maxim este limita pe ruleta.
 6. Inainte de a ma apuca de ruleta. Mancam sanatos, imi preparam singur mancarea. Nu consum am alcool in cantitati industriale, faceam sport. Nu fumez, nu am copii, nu am o prietena...am un job in care castig destul de bine. De cand m am apucat de ruleta din aprilie am ajuns sa pierd in 8000 de lire.
 7. Daca aveam pierderi de 100 de ron zilnic eram fericit. Dar pierderile sunt mult mai mari...ma duce la disperare
 8. Am o problema. Cred ca este grava...joc o gramada de bani la ruleta. Chestia asta ma demoralizeaza. Nu imi mai cumpar haine ca sa bag bani la ruleta. Tot ce produc se duce acolo. Tot ce produc din alte parti bag acolo. Ma distruge incet incet, dureri de cap, m am ingrasat extrem de mult...mi a scazut productivitatea la job.
 9. franxu

  Arma

  Ma intereseaza achizitionarea unui pistol non letal. Dar sa raneasca serios daca va fi folosit. Cei care va pricepeti ce model imi recomandati
 10. franxu

  Ruleta

  In londra, Cranbourn St, Leicester Square De la zero luam 9 numere stanga,9 numere dreapta plus zero. Plecam cu bet de doua lire pe numar, inclus zero. 19 numere, pierdeam, dublam la 4 lire, dupa care la 6, scadeam la 3 si dipa tot 6 puneam pe numar. Am jucat asa in jur de 2000 de lire, dupa care am schimbat. Stateam la ciupeala pe serie. In ultimile 4 spinuri nu a cazut una din serii. Puneam acolo. 20 de lire. 20, 40, 40, 30 dupa care ma opream. Nimic
 11. franxu

  Ruleta

  In casino, ruleta cu dealer...am incercat metode, martingale, chiar triplam suma. Pe numere, pe serii...nimic nu am castigat. Metode de pe internet...de recuperat nu am sa i mai recuperez niciodata sunt constient de asta.
 12. franxu

  Ruleta

  M a bagat intr o depresie. Am incercat diverse metote. Nu am castigat nimic. Am pierdut 5000 de lire.
 13. franxu

  Ruleta

  Jucati la ruleta, cum vedeti voi ruleta. Cum caracterizati oameni care pierd si continua sa joace ?
 14. Salut baieti! Unde pot gasi carti de antrenamente militare. cia, fbi, mi5... Cum se antreneaza ei, modul de gandire, psihologie... Inginerie sociala, tot ce tine de securitate. Atat it cat si informatic
 15. Se da doua domenii. Blog sau forum ? Avantaje si dezavantaje va rog.
×
×
 • Create New...