Jump to content

sandabot

Active Members
  • Posts

    2089
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

sandabot last won the day on October 24 2023

sandabot had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    https://cloudforest.ro

Profile Information

  • Interests
    Hello

Converted

  • Biography
    Imi plac cartofii .
  • Location
    Other people's PC
  • Interests
    Jews , Niggers , Unguri
  • Occupation
    Pepedist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sandabot's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

255

Reputation

  1. Comentariile aduse de @Zatarra au fost extrem de pretioase si pot sa zic ca le-am luat in considerare cam pe toate cand am decis sa trecem la urmatorul nivel cu serverele virtuale in ultimile luni. Am decis sa construim un cloud Openstack si sa ne bazam pe el in crearea serverelor virtuale si pot sa zic ca a fost o alegere foarte buna, atat pentru scalabilitatea noastra din spate cat si pentru functionalitatile pe care le putem oferi clientilor. Le-am actualizat in postul initial dar tin sa readuc in discutie ca acum folosim imagini cloud, pe care le configuram cu cloud-init. Dupa maxim 5 minute de la comanda aveti panoul pregatit si credentialele in dashboard. Zona de clienti a fost actualizata complet, cu o tema mult mai moderna si care ne reprezinta identitatea vizuala: https://cloudforest.ro/clients/ In concluzie, v-am pregatit si 5 cupoane de 10 euro fiecare sa incercati noile VPS-uri, valabile pentru VPS-urile cloud In cazul in care nu vreti sa va lasati datele cardului la checkout, alegeti PayPal ca modalitate de plata, apoi click pe "Intoarce-te la comerciant" 5NP2GY0AX0 AEBY9P7IXY H2USEJQB34 HKUK7PF58F JE6LX4M89E Daca exista cerere pentru cupoane extra, voi mentine lista actualizata. Spor!
  2. Salut si Hristos a înviat! In ultimele luni am lucrat la un proiect de hosting in România care are ca scop crearea unui nod independent fata de restul datacentrelor din tara, unde noi avem control asupra tuturor aspectelor, de la locație, net, IP-uri, echipamente, servere, routere, switch-uri, UPS-uri, redundanta electrica, răcire si tot ce tine de livrarea unui serviciu la standardele cu care suntem cu toții obișnuiți. Ne puteți vizita site-ul la adresa: https://cloudforest.ro/ Momentan, oferim doua servicii: - Servere private virtuale cloud - Am creat propriul cloud Openstack din infrastructura pe care o avem, interconectata cu porturi de 10Gbps. Avem cam cele mai folosite si recente imagini cloud, configurare automata cu cloud-init, root deblocat și parola generata. Adminisrarea se face web din contul de client cu toate optiunile de care aveti nevoie, consola, chei SSH, rebuild, firewall privat si multe altele. In plus, aveti si un snapshot gratuit pentru fiecare VPS. - Gazduire Servere Jocuri cu panou Pterodactyl, IP dedicat, fara limite de slots si acces nelimitat la procesor. - Gazduire web - clasica, panou de control Virtualmin & certificat ssl automat. Doar schimbati ns-urile domeniului in ns1.cloudforest.ro si ns2.cloudforest.ro - Gazduire web gratuita - la fel de performanta precum gazduirea web normala, insa limitata la 1 domeniu, 1 baza de date si 1 GB stocare Puteți citi mai multe detalii asupra serverelor noastre si întreaga infrastructura aici: Infrastructura Noastra Cat despre politica de utilizare, nu permitem folosirea abuziva a resurselor si a lățimii de banda, si, evident, toleranta este 0 pentru orice fel de activitate ilegala printre care si nu ne limitam la: malware spreading, scanning, botnet hosting, spam, abuzare port 25, orice fel de blackhat usage. Nu avem nicio problema sa raportam/colaboram cu autoritatile.
  3. Sa nu te ocupi cu cacaturi dubioase ?
  4. trag pe nas In noaptea de 1 august se va intampla forkul BTC si crearea BCC. Cand se va diviza blockchainul, lantul cel scurt (BCC) va lua cu el o parte din valoarea BTC. Futures de pe coinmarketcap arata ca va lua $400 https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/ din valoarea BTC. Ca sa facem bani, vom paria ca BTC isi va da crash cu un leverage marit de x3 pe cex : https://cex.io/r/0/up106801277/0/ Am bagat ~$130 in btc in cont, asta-mi va permite un margin de $47 in fericitul caz in care nu o sa-i pierd pe toti.
  5. Mie mi s-a intamplat problema asta odata anul trecut prin august, si a doua oara acum o luna. Chiar daca aveam un cont personal, verificat cu proof of address si ID, mi-au cerut diverse date despre dovezile de livrare a bunurilor, fiind un raspuns automat al PayPal din pricina numarului mare de tranzactii pe o perioada scurta de timp (aparent de la 200 de tranzactii pe luna in sus esti considerat business si trebuie sa oferi documentele si dovezile de livrare a bunurilor) . Cu cazul de anul trecut mi-am batut capul, am vorbit si am ajuns la inchiderea contului si blocarea banilor timp de jumatate de an, ce i-am putut recupera in primavara asta. Daca nu esti din US si esti persoana fizica, aici gasesti singurul document pe care poti sa-l dai: https://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf Part I, fill out all fields. Line 5 and 7 can often be left blank, if applicable. Part 2 - Skip Part 3 - Sign and date the form. la 6 Foreign tax identifying number (see instructions) este CNP-ul tau .
  6. Am nevoie de cateva raspunsuri pentru lucrarea de licenta, daca aveti timp sa ma ajutati cu cate o completare v-as ramane dator . Nu se preia nicio informatie personala sau de identificare (ip/email/nume) http://bit.ly/chestionar_emag
  7. sandabot

    .

    Daca vreti sfaturi despre CPA le vand eu gratis pe chatul de discord.
  8. @Usr6 mi-a spus sa fac tutorialul cu rezolvarea Primul pas e sa salvam imaginea, aici cred ca s-au blocat majoritatea, ea este atat o imagine cat si o arhiva asa ca daca o deschidem cu Winrar vom vedea o alta imagine arhivata cu parola. Acum vine cea mai incurcata parte, trebuie sa decodam numerele din imagine sa aflam parola. Daca ne uitam la numere, singura caracteristica a lor este ca sunt toate numere prime. Daca facem o lista cu primele 20 de numere prime si atribuim fiecarui numar prim din lista o litera in aceeasi ordine, decodarea cifrelor este destul de usoara. https://pastebin.com/Z26JX3nD Odata ce vom dezarhiva Te_descurci_tu_cumva.jpg si o vom deschide, vom vedea niste iepurasi care se mira la vazul unui QR code, nestiind cum sa-l citeasca (poate voi stiti) . Ca'n inception, ce ne spune QR code-ul este parola imaginii. Daca vreti sa vedeti ce e ultima imagine ... well you've learned the pattern
  9. La mulți ani 2013+4 Cel mai tare rstlion
  10. Hai sa ne dedicam o zi din an in care vedem si partile bune atat ale Romaniei cat si al neamului roman si poate sa ne uitam la ziua de maine cu optimismul unui trai mai bun poate nu pentru noi ci pentru copii nosti. La multi ani Romania, la multi ani romani de pretutindeni !
  11. my dear bro how are you ???

     

    i need your help plz.......please give me  black hat seo tools.,.... i wil be glad

  12. sandabot

    Defcamp 2016

    O să vin, deși cred că o să pot să ajung doar în prima zi.
  13. Desi ma inteleg mai bine cu bing ads pentru ca licitarea nu-i asa de exagerata ca la adwords si clickul este vandut cateodata cu 1/3 din cost, pot sa te ajut cu campania. Planul meu e 10-20 keyworduri alese, optimizate manual fiecare pentru cel mai mic cost. Nustiu de ce ai tinut neaparat sa zici de max 2 RON/click, costul per click este dat de catre nivelul licitatiei pe keyword si scorul de calitate a anuntului care-i dat de rata de click si calitatea landing page-ului. @qwzky daca nu ai gasit pe nimeni, da-mi PM si-ti arat certificatul de partener adwords, pentru o campanie nu cer nimic, daca vrei ceva pe termen lung am comision de 5%.
×
×
  • Create New...