Jump to content

popsoniq

Active Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

popsoniq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Daca sunt si mai multi romani care de fapt sunt in strainatate, atunci frauda e mai evidenta. Din diaspora sunt doar 371 mii de voruti. Dar nu poti sa pleci de pe teritoriul tarii fara act de identitate. Statul stie exact cand si unde ai plecat, datele de la vama/aeroport sunt inregistrate automat in baza de date comuna. Cred ca SRI/STS sunt scapati de sub control, care e diferenta dintre o dictatura si ce se intampla acum, daca recurg la aceleasi mijloace?
  2. Nu, alegerile pt europarlamentare din Romania. E vorba de frauda evidenta, realizata prin softul de transmitere a rezultatelor finale. Sunt 15.6 milioane de carti de identitate emise in Romania, iar prezenta la vot raportata de BEC a fost de 9 milioane, in tara. Sunt plecati in jur de 6 milioane, ar trebui ca prezenta sa fie de aproape 90% : https://www.desteptarea.ro/de-ce-nu-se-valideaza-alegerile/
  3. Alegerile europene nu sunt validate de 3 saptamani din cauza ca nu corespund voturile transmise cu cele de pe procesele verbale. E foarte posibil ca rezultatul sa fi fost viciat cu ajutorul softului detinut de STS. Stie careva cum sta treaba, transmiterea datelor nu e criptata? Sau are cineva cunostiinte despre sistemul informatic folosit?
  4. Ca sa scoata banii din produsul vandut pe contul tau, ar trebui ca acel cineva sa aiba acces si la Paypal. Ori daca are acces la Paypal, scoate direct. Doar daca nu ai contul gol :D Probabil a dat disable la e-mail notifications de n-ai primit nimic. Si indienii de la eBay support nu sunt de nici un ajutor, asa firma, asa angajati.
  5. Am facut cont pe gatehub.net, am trimis $400 eth, dar nu stiam ca trebuie sa am walletul activat. Stie cineva de unde pot lua minim 20 XRP pentru a mi se activa walletul? Vad ca blockchainul nu accepta contract addresses eth de la bittrex. // Edit: am luat de pe https://shapeshift.io/#/coins , pt cine mai are nevoie, vad ca e f rapid
  6. Eu vand pe ebay uk si suma primita in paypal dupa care trebuie sa platesti impozit e 87k lire/an. Daca o sa primesti mai multi bani, sfatul meu e sa-ti deschizi mai multe conturi bancare, eu am primit si 15k usd/luna si n-am avut probleme pana acum. Nu lasa nimic in Paypal/banca.
  7. De unde cumperi btc? Eu am luat pana acum dp localbitcoins, dar de cand s-a dus la vale pretul, nu prea mai erau vanzatori, doar cativa si aia cu niste preturi mult umflate.
  8. Vorbesti de parca 100k sunt un fleac. Un om care face 100k ,mai ales online, e zeu. Tu dai sfaturi, dar nu faci nici un ban. Eu vreau sa fac bani, de ce as asculta opinia unui om care nu face bani? De ce nu incerci sa faci si tu macar $100 profit cu dropshipping-ul de pe aliexpress daca e atat de usor? Despre ethereum ce parare aveti, oare va creste tot ca btc? As vinde tot ce am si as baga in eth
  9. Adevarul e ca trebuie sa ai si fler pentru asa ceva. Am vorbit cu mov_0ah_01 la telefon acum cateva luni, m-a ajutat cu niste informatii pentru un magazin online, e as omul la dropshipping. Eu cu 600 produse vandute pe ebay/luna nu reuseam sa scot o mie dolari, iar el cu cateva produse facea peste 5k. Am bagat $700 intr-un magazin pe shopify si n-am scos nimic, doar 5 vanzari Asa e si cu cryptocurrencies, ca in orice domeniu, trebuie sa inveti tot la perfectie, sa stii cum se misca treaba intai, dar trebuie si un simt mai special, altfel mai mult pierzi.
  10. Am cumparat ieri si azi btc de $1200, am bagat in ethereum $300, dar de acum o sa cumpar mereu, oricum in banca nu-mi aduc nici un profit.
  11. Alxalexander, oferi si servicii de promovare/trafic?
  12. Eu doar cumparasem btc pana acum, cu care luam apoi altceva, nu am vandut niciodata, dar fiindca tot am mereu nevoie, ziceam poate e ceva profitabil si treaba asta, sunt vanzatori care stau zi de zi permanent pe site. Acum m-am uitat pe localbitcoins, nu stiam ca poti face oferta si de cumparare, ca apoi sa vinzi.Haha, sa nu ma bag? Nici nu termin de facut acest mesaj si I'm in
  13. Pai si vine intrebarea: de unde cumperi la un pret mai mic ca apoi sa vinzi la pret mai mare? Nu am idee de Forex, dar prefer btc datorita fluctuatiilor de pret. Am facut $1k in mai putin de-o saptamana doar din scaderea apoi cresterea lui. Plus ca eu am si nevoie de btc aproape zilnic, asta cu exchange-ul as face asa pe langa. Sincer, am cumparat de la zeci de persoane pe localbitcoins, luam primul cu pretul cel mai mic si minim 20 rep, nu am avut probleme nici macar o singura data.Ms de sugestie, o sa ma interesez acolo.
  14. Da, am cumparat sume mici in fiecare zi, dar ma gandesc ca daca doresti sa devii seller trebuie sa ai un stoc destul de mare. Localbitcoins e site-ul pe care l-am folosit in majoritatea timpului, insa nu vad de unde vine profitul daca cumperi si vinzi dp acelasi site, eu ma refeream daca nu exista vreun serviciu de cumparare btc en-gros la un curs bun pt ca apoi sa vinzi.
×
×
  • Create New...