Jump to content

Reckon

Active Members
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reckon last won the day on January 1 2015

Reckon had the most liked content!

About Reckon

  • Birthday 05/15/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reckon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputation

  1. Va mai spun si o repet: Nu acuzati o persoana pentru fapte care nu le-a facut, unii ma acuza de "carding", altii ca am facut prostioare pe darkmuie. Apropo: Inca ceva: Voi continuati sa umpleti topicul de prostie maxima, se numeste "Abuz de putere", pe cine acuzati ? Pe staff ca a luat decizia in COMUN? Voi va auziti?
  2. Show the proof and we will approve this shit, if not, du-te si te culca. Ti-am spus sa nu mai continuam discutia ca fapta e consumata. Sunt baiat finut (asa cum esti si tu) si eventual o sa-ti trimit ceva bani (poate).
  3. Nu mai continuam discutia asta de cacat ca se umple MySQL-ul de cacat. In concluzie: Script-ul e modificat fix in 2 lini de tine, efectiv ai dat copy-paste la prima linie si ai modificat string-ul din variabila, re-evaluez script-ul si daca prind ceva cu el iti voi trimite ceva bani, dar sa nu te astepti la 100$, nici gand. Subiect incheiat, nu mai discutati despre asa ceva.
  4. Deabea m-am trezit, stii e frumos sa dormi linistit dupa-masa, o siesta mica, una alta. Revenind la situatie, am discutat cu unul din administratori si mi-a spus clar: daca script-ul unui programator nu-si face treaba, nu se plateste. Avand in vedere ca askwrite nu posteaza, nici eu nu voi posta absolut nimic. In legatura cu cardingul, sunt dispus sa astept dovezi voastre cum ca eu ma joc cu plasticuri fatza-spate askwrite, nu te mai plange ca asta nu e teapa, ceea ce a fost intre noi doi nu avea nicio tangenta cu RST-ul, oricum ti-ai strans mai multi haters decat mine, trebuia sa iei ban permanent pentru avatarul care l-ai avut cu @Aerosol. Voi gasi o solutie ca askwrite sa nu mai planga pe aici, eventual cred ca o sa-i dau banii, o sa ma mai gandesc, o sa re-folosesc script-ul (e un revslider in python, public de pe net [editat de askwrite copy-edit la cateva exploit-uri, si adauga-te cateva elemente noi in sys.argv[]] si o sa-i fac o evaluare noua).
  5. Va cacati toti pe voi pentru bani. Cifre noi ne stim de cativa ani, deci o facem din nou ca in vremurile vechi. Da-mi PM (programare(PHP) si moderare) //Jordan my nigga.
  6. În 19** un domn important ne-a lasat un cod superb care a ajutat la avansarea tehnologiei informatice. Mai sus aveti o poza cu un exercitiu scris de-a-n pulea (asa scriu eu). Cuvinte in romana: Recibido = Primit Calculado = Calculat Bits de control = <= Bit de paridad = bit de paritate. Cerinte: Anul in care a fost creata acesta "capodopera" informatica si numele creatorului. aelius, black_death_c4t && sleed nu au voie sa participe la acest challenge. Primii 5 care vor gasi rezolvarea se vor califica pentru urmatorul challenge (bazat lafel pe retelistica). Raspunsurile se trimit pe PM. Aveti 2 hint-uri "groase" in topic, sper sa va ajute. IF you need, ask for more. Solvers: @Hertz
  7. Reckon

    Ajutor Root

    Ai dreptate, ce vremuri frumoase cand imi pierdeam timpul aiurea (eu si altii). Ceea ce vrei tu nu exista.
  8. Da cum vine asta o tigara-n dinti ? Eu stiam ca se baga-n gura nu in dinti, sau tu ti-o poti baga si-n cur ? /Il fac si eu dupamasa, amu i dimineata, incerc sa ma trezesc.
  9. Nu, dar avem cartea "Fute-o" de Amza Marian in format .unix daca te intereseaza. Multumim mult!
×
×
  • Create New...