Jump to content

MuitzaHackYard

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MuitzaHackYard

  1. Nu domnule, eu inca sunt in HackGard, inca am username. Stai linistit, o sa le dau muie non-stop. Edit*: Cer suspendarea titlului de VIP al utilizatorului Wubi de pe acest forum, sau BAN permanent pentru "vorbit pe la spate" in pastele mati.
  2. Va mai urma o serie de BULLSHITS din hackyfutai forum. @em - E suficient cat te-a deranjat, alea 3 cap-uri ale hackgardului sunt niste muisti futincuristi.
  3. M-am gandit sa fac unpic de informati publice de pe forumul celor de la hackyard. HackFutai a avut probleme cu o echipa de hasceri numita isecenter, nu ma intereseaza nici isecenter nici hackgard. Avand in vedere ca am cont in hackyard, dar retardati de ps-axl, Wubi & DarkyAngel[Te mai trimite ma-ta la culcare la ora 11 ? ] nu isi dau seama cine sunt, am sa fac niste topic-uri publice din forumul lor. Incepem astazi cu: Membrul: 0x0A *** l-a atacat "dur" (dupa parerea mea) pe https://rstforums.com/forum/members/wildchild/ prin acest post de pe formu' de la hackfutaiard. Voi reveni cu alte topic-uri din hackgard, TERIBILA experienta. Edit*: Acum o sa vina intelectualul DarkyAngel, Wubi sau ps-axl sa comenteze in acest topic, nu-i nimic o sa ne distram. ! LE: Imi pare bine ca ti-ai pierdut banii de pe LR, suji pula si mori (WUBI).
×
×
  • Create New...