Jump to content

poisonxx

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About poisonxx

  • Birthday 01/01/1977

Converted

  • Location
    Tziganie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

poisonxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. poisonxx

    Gym

    STORM e AMG-u suplimentelor.
  2. poisonxx

    Gym

    seboo00111 ms de sfat dar eu deja sunt veteran in ale salii am bagat 1 an jum cu creatina acum am ajuns la masa care vroiam sa o am,si doar mentin de 2-3 ori pe sapt fac sala fara nimic sa nu slabesc. Am uitat sa specific dak ai buget de 4 mil pe luna poti sa iei Storm + Gain Fast. Pt refacere lasi 1 zi intre antremanete si ai destul timp sa se refaca,asa faceam eu.
  3. poisonxx

    Gym

    Creatina STORM de la Universal inainte de antrenament 1 masura in 250 ml de apa/lapte si GAIN FAST tot de la Universal dupa antrenament si seara inainte de culcare,antrenament 1 zi da una nu,si cresti 1 cm pe saptamana.Probat de mine.Vb pt cine vrea sa faca masa repede.Or sa fie multi care or sa zica "creatina iti afecteaza rinichii" nu si dak bei minim 2-3 litrii de apa pe zi. Program: 1 zi/Spate-Umeri-Triceps, 1 zi pauza, alta zi Piept-Biceps-Trapez, 1 zi pauza, alta zi - Picioare, si tot asa. Alimentatie: Fructe multe,si cel putin 3 -4 mese pe zi,si o sa ai rezultate de nu-ti vine sa crezi
  4. Parca e mai acceptabil pretu tau fatza de ce am primit. Fa-mi un demo cum merge ce prinde si dak e ok imi dai datele pt wu
  5. Astia cu preturi de magnati 500-700-1000 Euro nu mai scrieti in PM ca vorbim degeaba.
  6. pai nu stiu pretzurile nu sunt cu scanerele,imi trebuie de nevoie sa-mi scanez.. zi-tu cat zici tu ca face si cum vrei banii.
  7. Pai d-aia am si facut useru sa cer aici ca nu am de unde sa cumpar. Pai ce pretz ai pt el si cum vrei banii.
  8. poisonxx

    Vnc scanner

    Am nevoie de un scanner VNC!PM Care ai Astia cu preturi de magnati 500-700-1000 Euro nu mai scrieti in PM ca vorbim degeaba.
×
×
  • Create New...