Jump to content

010

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About 010

  • Birthday 09/19/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. 010

    Primi mei bani.

    @danger2u Stai calm.. eu nu sparg conturi si fur ca tine. Poti incepe cu c# parerea mea.
  2. 010

    Primi mei bani.

    @GarryOne Stiu ca e-whoring nu este o chestie pentru viitor. Pur si simplu imi trebuie bani sa imi iau tot ce imi trebuie. Ma voi apuca sa invat un limbaj de programare pentru viitorul meu..
  3. @Eddie91 Ai dreptate! Si cred ca o sa faca disputa si va spune: Am pierdut 5000$ din cauza prostiei mele si i-am dat unui om pe care il cunosc de 30 de secunde ... creadeam ca ma iubeste! Hai ma sa fim seriosi... si politia ce treaba are???? E legal 100% si nu trebuie neaparat sa fie pe forum vrun topic cu tine ca ai furat sa nu. Nimeni nu stie .. asta e ideea Doar u sti.
  4. 010

    Primi mei bani.

    @redcoder Stai calm ca nu sunt ca tine sa imi bat parinti ca nu imi dau 2 lei sa imi iau cola la scoala. Du-te-n pula mea de urat
  5. @alezu2000 Vanatorule de postari. dc te bagi?
  6. 010

    Primi mei bani.

    @Cryo Banii ii merit . Ceva respectabil? Cand e vorba de bani, au aceash culoare.
  7. @Eddie91 Vorbesc urat pentru ca asa meritati astia care sunteti mari zmei pe forum. Macar eu nu fur ca tine cu keyloggere sau ce naiba faci u asa ca taci dracu si nu ma lua u pe mine cu replici din filme si cu limba romana.
  8. Presupun ca esti trist . Acu ca gigi becali e la parnaie. Du-te drq . 65$ facui astazi. Unu imi dete 50$ altu 15$
  9. )))))))))))))))))))))))) Nu cred! Presupun ca topicul meu te-a adus aici :>? "Primi mei bani pe net" Consecintele acestor fapte sunt 0. E legal ma!
  10. 010

    Primi mei bani.

    @M2G Cunosc un om cu 2 facultati, are diplome si tot moare de foame. Si sincer il respect pentru ca vorbea foarte frumos exact ca un om educat se vedea ca are carte in el. Stiu ce vrei sa spui si iti multumesc pentru sfatul tau dar nu ma voi ocupa de e-whoring. Pur si simplu aveam nevoie de bani si mai am nevoie .. cine stie poate pe viitor ii voi investi in ceva care sa aduca un venit lunar destul de bun .
  11. 010

    Primi mei bani.

    @ Wish3r Da dar aia poate au 18+ si au un job sau ceva sau pur si simplu fac acea suma ca sunt smecheri! Bravo lor Ma asteptam sa vina si tampiti dastia cu 20+ posturi plus de vreo 10+13 ani. @romanu Imi pare rau daca am fost laudaros ... iti multumesc ca mi-ai spus am invatat o lectie importanta in aceasta seara. @Gecko Nu am jignit pe nimeni. Eu imi iubesc tara dar vreau sa spun ca sunt Romani ca tine care pur si simplu sar cu vorbe dastea taranesti.
  12. 010

    Primi mei bani.

    Inchideti topicul. Apar hackeri!!! Cu amenintari. Nu e frauda si nu am 17 ani. Eu nu vreau sa am probleme cu nimeni .... nu inteleg dc incepeti cu amenintari fara motiv . Adica .. Romania tata
  13. 010

    Primi mei bani.

    Ma idiotule. Documenteaza-te despre "e-whoring" si sunt baiat si nu le arat webcam cu mine.. Pffuai ce mare e prostia omeneasca!! Apropo! Felicitari pentru primul tau post:) @H3xoR Multumesc ca imi iei apararea. @1337 te credeam smecher dar se pare ca nu esti decat un mare "hacker" asa cum spun uni macar Nemesis si Nytro sa nu fie ca tine. Erai unu din favoriti mei de pe acest forum.. Si scoala/facultatea nu te ajuta foarte mult in aceasta viata dura. Suntem in sec 21 ! 2013 acuma fiecare e pe cont propriu . Toti trebuie sa gasim ceva sa ne castigam existenta.
×
×
  • Create New...