Jump to content

ucv20

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About ucv20

  • Birthday 02/15/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ucv20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ucv20

    sugestie

    sa te amuzi ? auziti ce inteligenta pe acest individ injura pentru a se amuza !! prin replica ta dovedesti ca esti mai prost ca noaptea ! scurt si clar !!!
  2. ucv20

    sugestie

    Proasta educatie ti-a dat mamicuta ta , in primu rand invata sa vb frumos daca vrei sa fi respectat copil infantil ..crezi ca daca pe net injuri impresionezi pe cineva ? esti un copil amarat, frustat ..deci in concluzie esti cel mai prost om de pe fata pamantului , faci umbra pamantului degeaba !!
  3. ucv20

    sugestie

    altu .... nu ai ce sa le ceri degeaba au vechime pe forum ...si varsta ..tot copii prostii au ramas "emancipativa bah taranilor" ...mai bine un moderator sa inchida topicu , nu ai cu cine vb aici , decat sa injure sa jigneasca in stil romanesc !!!!!!!!!!!! Mai ziceti de ce tara nu merge din cauza unor specimene ca voi . O zi Buna Tuturor !!!!
  4. ucv20

    sugestie

    ok , treaba voastra ce faceti dar daca continuati asa pe forum o sa fie plini de ratatii care in realitate sunt niste cocalari , jegosi si pe net ..intra sa injure !!!!!!!!
  5. ucv20

    sugestie

    uite vb si gay-utu asta ...bah dec scri acest post vrei sa devi cunoscut? om de tot rasul va rog luati atitudine in legatura cu acest individ !!!!
  6. ucv20

    sugestie

    in multe posturi care le-am vazut pana acuma toti se injura ca la usa cortului eu la aia m-am referit sa primeasca advertisment /ban uite gen aici https://rstforums.com/forum/70365-script-serialepenet-ro-baza-de-date-free.rst e posibil ca un user sa instige pe altii sa jigneasca un alt user pentru un script sau altceva ..suntem in sec 21 dar nici chiar asa , sa fim seriosi !!!!!
  7. ucv20

    sugestie

    parerea mea este ca ar trebui sa nu mai permiteti injuraturi..jigniri .etc pe forum pentru ca pierdeti si userii actuali dar si viitorii useri, cei care injura sau fac reclama aiurea la un site ...forum sa primeasca ban , daca faceti ce am zis eu aici cred cu tarie ca forumu se va dezvolta mai mult !!!!
  8. ucv20

    O parere

    bft cu el dar mai bine ... iati un domeniu + reseller daca vrei sa faci treaba !!!!
  9. felicitari 2 site-uri frumoase , bft cu ele !
×
×
  • Create New...