Jump to content

D3exter

Active Members
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

Reputation

18 Good

About D3exter

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Poti sa treci peste iCloud dar telefonul nu va avea semnal, il folosesti ca iPod. Link: https://iclouddnsbypass.com/
 2. Stiu ce costuri implica schimbarea placii de baza, si nici nu ma gandesc sa fac asta. Sper ca este doar un scurt circuit si reparatia nu va costa mult.
 3. In cazul acesta, o sa ajung cu el la service in urmatoarele zile ...
 4. Un prieten mi-a spus acelasi lucru, dar sincer nu vad de ce l-as avea ascultat ... nu ma ocup cu lucruri ilegale. Daca numarul ar fi ascultat, ar trebui ca atunci cand folosesc alt telefon sa se descarce la fel ca acesta...nu?
 5. Nu tin Wi-fi-ul sau datele celulare pornite ...
 6. Salut! Detin un iPhone 5 si inca de cand l-am cumparat (aproximativ doua luni in urma) am avut probleme cu autonomia bateriei. Fostul proprietar mi-a oferit o priza USB de 2A, nu era originala Apple, asa ca i-am schimbat bateria si am cumparat un incarcator original. Cu setarile enumerate mai jos, telefonul nu tine (si nu tinea) incarcat mai mult de o ora daca il folosesc, si 3 ore in stand by: -resetare totala -reimprospatarea in fundal dezactivata -siri dezactivat -widget-urile pentru vreme si Stock din Centrul de Notificari dezactivate -serviciile de localizare dezactivate Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca bateria se descarca chiar si atunci cand telefonul este inchis. L-am lasat noaptea la 100% si dimineata avea 12% ... Ce poate avea ? Nu stiu ce sa ii mai fac.
 7. Multumesc pentru raspunsuri baieti, mi-au fost de mare ajutor!
 8. Off, la prima vedere lucrurile mi-au fost mai ... simple.
 9. @Hoster.ro, daca folosesc Bitcoini drept metoda de plata, metoda de pariere, nu ar trebui sa fiu "scutit" de toate aceste lucruri ? Bitcoin-ul nu este considerat o moneda, prin urmare statul nu poate impozita ceva ce ei considera ca nu exista, nu?
 10. @shadowandrey, vreau sa ma "axez" doar pe mediul online, nu doresc sa deschid o agentie "fizica".
 11. @Hoster.ro exact asta am spus si eu, ca totul s-a inventat deja si indiferent pe ce drum mergi, la inceput va fi greu.
 12. Sunt de parere ca in ziua de astazi, indiferent de "piata" in care vrei sa "actionezi" va fi greu. Pentru orice lucru exista 9999 de alternative, asta daca nu vi cu ceva nou, revolutionar...
 13. @shadowandrey, deci sa inteleg ca pentru un site de pariuri online am nevoie de o firma cu sediul in Romania + taxe / impozite (imi poti oferi o suma aproximativa) ?
 14. Hoster nu vreau sa dau "ciuciu" nimanui, vreau sa fie un proiect serios. Franciza din cate stiu nu se aplica in mediul online. Bet365 de ce nu mai accepta romani ?
×
×
 • Create New...