Jump to content

D3exter

Active Members
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D3exter

  1. Poti sa treci peste iCloud dar telefonul nu va avea semnal, il folosesti ca iPod. Link: https://iclouddnsbypass.com/
  2. Stiu ce costuri implica schimbarea placii de baza, si nici nu ma gandesc sa fac asta. Sper ca este doar un scurt circuit si reparatia nu va costa mult.
  3. In cazul acesta, o sa ajung cu el la service in urmatoarele zile ...
  4. Un prieten mi-a spus acelasi lucru, dar sincer nu vad de ce l-as avea ascultat ... nu ma ocup cu lucruri ilegale. Daca numarul ar fi ascultat, ar trebui ca atunci cand folosesc alt telefon sa se descarce la fel ca acesta...nu?
  5. Nu tin Wi-fi-ul sau datele celulare pornite ...
  6. Salut! Detin un iPhone 5 si inca de cand l-am cumparat (aproximativ doua luni in urma) am avut probleme cu autonomia bateriei. Fostul proprietar mi-a oferit o priza USB de 2A, nu era originala Apple, asa ca i-am schimbat bateria si am cumparat un incarcator original. Cu setarile enumerate mai jos, telefonul nu tine (si nu tinea) incarcat mai mult de o ora daca il folosesc, si 3 ore in stand by: -resetare totala -reimprospatarea in fundal dezactivata -siri dezactivat -widget-urile pentru vreme si Stock din Centrul de Notificari dezactivate -serviciile de localizare dezactivate Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca bateria se descarca chiar si atunci cand telefonul este inchis. L-am lasat noaptea la 100% si dimineata avea 12% ... Ce poate avea ? Nu stiu ce sa ii mai fac.
  7. Multumesc pentru raspunsuri baieti, mi-au fost de mare ajutor!
  8. Off, la prima vedere lucrurile mi-au fost mai ... simple.
  9. @Hoster.ro, daca folosesc Bitcoini drept metoda de plata, metoda de pariere, nu ar trebui sa fiu "scutit" de toate aceste lucruri ? Bitcoin-ul nu este considerat o moneda, prin urmare statul nu poate impozita ceva ce ei considera ca nu exista, nu?
  10. @shadowandrey, vreau sa ma "axez" doar pe mediul online, nu doresc sa deschid o agentie "fizica".
  11. @Hoster.ro exact asta am spus si eu, ca totul s-a inventat deja si indiferent pe ce drum mergi, la inceput va fi greu.
  12. Sunt de parere ca in ziua de astazi, indiferent de "piata" in care vrei sa "actionezi" va fi greu. Pentru orice lucru exista 9999 de alternative, asta daca nu vi cu ceva nou, revolutionar...
  13. @shadowandrey, deci sa inteleg ca pentru un site de pariuri online am nevoie de o firma cu sediul in Romania + taxe / impozite (imi poti oferi o suma aproximativa) ?
  14. Hoster nu vreau sa dau "ciuciu" nimanui, vreau sa fie un proiect serios. Franciza din cate stiu nu se aplica in mediul online. Bet365 de ce nu mai accepta romani ?
  15. Doresc sa fie aceleasi cote ca si Bwin sau Bet365. Pretul este doar pentru pariuri sportive ?
  16. Cat costa un site de pariuri sportive ? Dar ceva mai complex cum este Unibet (avand si alte jocuri, bingo, casino, poker) ?
  17. Salut aa7670 ! Imi pare rau, nu am vazut topicul acesta. Am gasit raspunsul la toate intrebarile mele.
  18. Vreau sa stiu, pentru a avea profit din "minat", ce suma trebuie investita in aparatura? Se mai merita acum in 2015 sa minezi ?
  19. Eu nu vreau sa fie sterse dupa 60 de zile de inactivitate, dar nici nu gasesc un serviciu gratuit sa le tina permanent.
  20. Pe vk.com nu am reusit sa uploadez niciodata un film la calitate 720p. Nu imi permit propriul server pentru asa ceva si cu torrent-urile nu am treaba. Edit: Caut ceva in genul videomega.tv
  21. Salut! Imi puteti recomanda un site unde pentru statutul free pot: -incarca filme HD (marimea maxima fisierelor sa fie de 5GB) -incarca subtitrarile filmelor din panoul lor de control -fara reclame atunci cand user-ul da click pe butonul Play -upload si traffic nelimitat -filmele sa fie sterse dupa 60 de zile de inactivitate Mersi!
  22. Daca se poate, astept si eu PM cu un cod. Multumesc anticipat!
  23. Mesajul text este cea mai eficienta cale ca anuntul, mesajul sau reclama sa ajunga direct la utilizator, dat fiind faptul ca mesajele de pe telefon sunt intotdeauna citite. Metoda de Publicitate prin SMS este intotdeauna foarte eficienta, fiind un instrument ce ajuta in atragerea si mentinerea clientilor, in vanzarea si promovarea de produse, precum si in consolidarea brandului. Realizarea unor campanii SMS Marketing este cea mai eficienta si rapida metoda de a face marketing direct. [table=width: 500, class: outer_border] [tr] [td]Cantitate SMS[/td] [td]Vodafone[/td] [td]Telekom[/td] [td]Orange[/td] [td]Discount[/td] [/tr] [tr] [td]0 - 999[/td] [td]0.035[/td] [td]0.030[/td] [td]0.030[/td] [td]0%[/td] [/tr] [tr] [td]1000 - 4999[/td] [td]0.033[/td] [td]0.028[/td] [td]0.028[/td] [td]5%[/td] [/tr] [tr] [td]5000 - 14999[/td] [td]0.031[/td] [td]0.026[/td] [td]0.026[/td] [td]10%[/td] [/tr] [tr] [td]15000 - 20000[/td] [td]0.030[/td] [td]0.020[/td] [td]0.020[/td] [td]25%[/td] [/tr] [/table] * Preturile sunt in euro si nu includ TVA 24%. De stiut: Sunt trimise aproximativ 450 de SMS-uri/ora. Sunt acceptate doar mesaje text (160 caractere). Nu sunt acceptate mesaje cu con?inut obscen, vulgar, cu orientare sexual?, cu ur?, amenin??ri, sau interzise de lege. Numerele de telefon pot fii "aduse" de catre voi, sau selectionate aleatoriu din baza mea de date care cuprinde 60000000 numere mobile. Metode de plata: PaySafe Card, Paypal, Transfer Bancar Contact: dexteritro@gmail.com sau PM
×
×
  • Create New...