Jump to content

SmarTeu

Active Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SmarTeu

  1. Salut dupa cum spune si titlu, vreau sa fac un site de stiri si am nevoie de scriitori.

    Cine este interesat sa castige un ban cinstiti si muncit sa imi trimita pm.

    ATENTIE: Nu este un loc de munca ci un posibil loc de munca, am sa va explic cam ce vreau sa fac.

     

  2. Salut, cine este dispus sa muneasca gratis si sa obtina profit din munca sa... sigur raspunsul va fi "nici unu"... m-am gandit ca am 2 domenii care nu am ce face cu ele si vreau sa gasesti partener/i pentru a face ceva din ele cine este interesat si are habar de ceva, astept mesaj in privat.

    O sa va explic in privat mai multe.

  3. Pai o sa primesti brifu mare brifu mic, de la vanzator, in caz ca o cumperi din afara ai grija de numere, in caz ca o iei din tara la fel sa ii ceri numerele masinii pentru ca fara ele nu o poti inmatricula la noi, ( in caz ca nu le ai trebuie sa completezi o chestie la DRPCIV pe raspunderea ta ) apoi mergi si scoti numere rosii si iti faci asigurare ( pe o luna ca asa se face cand ai numere rosii ) ca sa poti circula cu ea prin tara.

    Primul lucru care trebuie sa il faci este sa faci o programare la RAR. grivita sau voluntari, Programare online la R.A.R. ( in general te programeaza dupa 4..5...6...7 zile depinde de noroc si cat de liber este acolo, dar de obicei e fulll zilnic :P )

    La rar o sa dureze in jur de 3...4 ore ITP-ul + verificarea masinii ( dureaza atat pentru ca e masina adusa din afara si asa e procedura ) ca si costuri este undeva la 200 RON maxim depinde de masina motorizare etc.

    Apoi mergi la un traducator legalizat sa iti traduca briful mare si mic, si restul actelor pe care le mai ai ( factura contract etc etc ) dupa care mergi la ANAF depui dosar ca sa iti calculeze taxa de mediu ,in general in bucuresti dureaza vro 5-7 zile, dupa cele 7 zile mergi iar la anaf platesti taxa de mediu, ( daca este euro 5 costa in 300-400 500 ron depinde de motor. la motor de 2.0TDI costa cam 300 ron)

    Dupa ce ai platit taxa de mediu si ai luat dovada de la anaf, trebuie sa iti faci asigurare de prima inmatriculare si apoi mergi la DRPCIV cu toate actele in dublu exemplar numerele rosii + numerele de germania ( sau tara de unde provine masina )

    C-am astia sunt pasii in mare iar ca si banii cred ca cu 200 de euro ai imatriculat masina.

    Bafta.

    Multumesc !

×
×
  • Create New...