Jump to content

SmarTeu

Active Members
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About SmarTeu

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 03/02/1992

Converted

 • Location
 • Interests
 • Occupation

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Detin site de stiri daca mai esti interesat de cerere imi poti scrie in PM.
 2. Vand grup de facebook cu 200.000 de membri Pret: Pentru cei interesati astept mesaj privat. Nisa: Divertisment Vechime: 1 an si 9 luni Astept mesaj in PM de la cei interesati.
 3. Un link te rog daca mai este valabi anuntul.
 4. De curiozitate poti sa imi trimiti link-ul de la pagina si sa imi zici la ce pret ai vantut-o?
 5. Pe site zice ca doar pe un singur domeniu poti sa il folosesti, deci daca l-ai folosit la ce mai incerci sa il vinzi
 6. Sorry we have ran out of budget for the moment, kindly donate to domains@freedomains.io (paypal). We will be back soon
 7. Salut dupa cum spune si titlu, vreau sa fac un site de stiri si am nevoie de scriitori. Cine este interesat sa castige un ban cinstiti si muncit sa imi trimita pm. ATENTIE: Nu este un loc de munca ci un posibil loc de munca, am sa va explic cam ce vreau sa fac.
 8. SmarTeu

  Help !

  Salut, cine este dispus sa muneasca gratis si sa obtina profit din munca sa... sigur raspunsul va fi "nici unu"... m-am gandit ca am 2 domenii care nu am ce face cu ele si vreau sa gasesti partener/i pentru a face ceva din ele cine este interesat si are habar de ceva, astept mesaj in privat. O sa va explic in privat mai multe.
 9. Salut, nevoia mea de ajutor este cum trebuie sa procedez sa achizitionez un autoturism de la o anumita persoana si cum procedez sa ii scot numere rosi s-au sa o inscriu direct pe Romania Si ce costuri vor mai fi in plus. Multumesc anticipat pentru raspuns/uri !
 10. Vand cont de gazduire pe site-ul hostclean.ro Balan?a de credit disponibil?: 28.35 EUR Si domeniul: compactpeople.com Astept oferte !
 11. Dar sigur de la tine are scriptul...
 12. @deepdns deja ti-ai facut site.
 13. Am instalat eu adica am incercat sa instalez si imi face redirect catre serialepenet, dau sa ma uit pe site sa vad daca a functionat si vad arata frumos era prea frumos sa fie adevarat asa ca l-am sters de pe host.
 14. Daca mai ai un cod si ma poti ajuta, Multumesc anticipat !
×
×
 • Create New...