Jump to content

culay

Active Members
 • Content count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

culay last won the day on May 7 2011

culay had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About culay

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Up! 400 Backlinkuri noi in 10 Nise
 2. Nu aveai preferred domain setat in Web master tool si redirect de pe https, www, non www, etc?
 3. culay

  Cumpar linkuri pe nisa adult

  Am eu! Multe! https://rstforums.com/forum/topic/104642-vand-backlink-uri-adult-si-software/ De la DA 10 / PA 10 pana la DA 50 / PA 50, toate site-urile sunt vechi si puternice, nu am site mai nou de un an, si toate sunt indexate in Google! Pe adult daca nu ma insel am aproximativ 70-80.
 4. culay

  Seo pentru o nisa BlackHat

  Cel mai important sfat: Ascunde-ti ofertele CPA/PPD de Google! Mai ales daca folosesti vreo retea care nu o inghite Google, gen CPAGrip sau CPALead.
 5. Da pe Gaming am din plin! Numai site-uri tari DA 25 / PA 25 - DA 50 / PA 50 Pm pentru samples, doar spuneti-mi ce linkuri doriti din ce nisa si daca am va trimit ca 5-10 samples!
 6. culay

  Cineva bun in Php? (Platesc)

  Salut, am nevoie de cineva bun in php sa imi repare un script, un api mai exact. (Urgent) Lasati-mi pe privat id skype si va dau eu cerere. Sau aveti aici id-ul meu skype: blk_culay //Edit: Am gasit un baiat de aici. Chiar foarte bun, multumesc! Daca se poate sterge topicul
 7. Discutam pm, care nu sunt adult si software, mai exact ce nisa ai nevoie? Sunt zeci de nise, vrei orice in afara de adult si software?
 8. Salutare, care aveti nevoie contactati-ma, am o lista maricica de site-uri unde va pot da backlink, am multe in Adult si Software, mai am si alte nise, puteti sa ma intrebati s-ar putea sa am si pe nisele voastre, linkuri va pot da in homepage, si vor ramane in homepage mereu sau va fac un articol sub forma guest post. Metrics - Minim DA / PA 10 / Maxim DA 40/PA 40 Id skype: blk_culay (In 20 de minute dupa payment puteti avea linkurile up!)
 9. culay

  Caut programator php, ceva simplu buget $40

  S-a rezolvat, am gasit pe cineva de aici, multumesc
 10. Buna, am nevoie pentru blogul meu de cineva sa imi scrie tutoriale detaliate/articole informative in engleza pe subiecte de genu asta How to hack a facebook password with istealer 6.3 How to protect your facebook account 4 methods to hack facebook accounts Recover your facebook password in less than 2 hours Ca idee, am nevoie de tutoriale, si informatii despre cum hackerii incerc sa sparga o parola, sa obtina access la un cont de facebook, cand cunoaste victima bine, sau cand nu o cunoaste deloc, etc prefer pe cineva cu experianta, nu am nevoie de un hacker care e in stare sa sparga sa taie sa spanzure, doar cineva care stie chestii prostesti, ce e un keylogger, ce e bruteforce, cum se poate face o aplicatie bruteforce web sau soft, ce e istealer cum se face un set up si cum se poate folosi istealer pentru a prinde in plansa pe cineva, etc. Am nevoie in engleza, daca scrieti engleza perfect gramatical ar fi un mare plus, daca nu, nu e o problema, gasesc pe cineva sa faca proof reading, in caz ca nu vorbiti engleza, se poate scrie si in romana, si o sa gasesc pe cineva sa traduca. Pot oferi un salariu sau la norma, scrieti-mi aici sau pm cum, ce, si in ce limba, si cat de bine/corect gramatical puteti scrie si pentru ce suma
 11. Cum spune si titlul caut un programator php pentru ceva destul de simplu, buget am $40 paypal. Skype: blk_culay
 12. culay

  Cumpar linkuri pe nisa adult

  Am multe in categoria asta, add skype blk_culay am 14
 13. culay

  Platesc $6 sa imi cumperi gigul fiverr!

  Nu fac promovari de niciun fel, eu iti pot face materialul video doar adaugama skype blk_culay daca ai nevoie
 14. culay

  Platesc $6 sa imi cumperi gigul fiverr!

  Ultima comanda terminata pentru un client rst
×