Jump to content

culay

Active Members
 • Content count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

culay last won the day on May 7 2011

culay had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About culay

 • Rank
  Registered user
 1. Intrebare google SEO

  Apari si dispari = Google Dance, e normal se intampla cu toate site-urile din Serp! De obicei se intampla asta la un nivel foarte mare cand iti apar un numar de backlinkuri mare in timp scurt, sau cand pierzi un numar de mare de backlinkuri intr-un timp scurt. E foarte normal in cazurile astea sa sari de pe pozitia #10 pe #40 / #70 / apoi iar #10 / #8 etc. Fara a analiza domeniul tau, iti pot spune doar cateva ideei ce cred ca sa putut intampla. Daca tu nu ai facut nimic. 1.Posibil sa iti fi facut competitia Negative SEO 2.Posibil ai fost lovit de un Google Update 3.Posibil site-ul tau a luat backlinkuri in mod "natural" de la site-uri tip "Crawlere" care scanez site-uri pentru a obtine content in autopilot. Solutie: Cel mai simplu 301 redirect toate paginile pe un nou domeniu, dai toate paginile in homepage, iti rescrii site-ul nu folosesti acelas content. (Ai sanse mari sa ajungi din nou pe primele 3 paginii in mai putin de 30 de zile) Solutie 2: Analizezi domeniul bine, dai disallow la linkuri proaste, in caz ca ai unele, sau iti refaci ONPage-SEO in caz ca asta ar fi problema ta si ceri Reconsiderare. (Asta o sa dureze o vreme, cu siguranta mai mult de 30 de zile)
 2. Intrebare google SEO

  Nu ai cum sa stii sigur, mai ales pana nu analizezi domeniul. " Oare ce se intampla? " Cauza cea mai logica e ce ai facut inainte sa te scoata din Pagina 1 pe 3. 1. Posibil - Ai:(facut backlinkuri noi,ai facut modificari onpage, ai sters pagini, ai adaugat pagini noi, etc, ai pierdut backlinkuri) 2. Posibil - NU ai facut nimic, dar probabil a fost un Google update si ai fost lovit de el. PS: Verifica daca ai notificare in GWM Exista multe posibilitati, pana nu analizezi domeniul nu ai cum sa stii.
 3. Up! 400 Backlinkuri noi in 10 Nise
 4. Nu aveai preferred domain setat in Web master tool si redirect de pe https, www, non www, etc?
 5. Cumpar linkuri pe nisa adult

  Am eu! Multe! https://rstforums.com/forum/topic/104642-vand-backlink-uri-adult-si-software/ De la DA 10 / PA 10 pana la DA 50 / PA 50, toate site-urile sunt vechi si puternice, nu am site mai nou de un an, si toate sunt indexate in Google! Pe adult daca nu ma insel am aproximativ 70-80.
 6. Seo pentru o nisa BlackHat

  Cel mai important sfat: Ascunde-ti ofertele CPA/PPD de Google! Mai ales daca folosesti vreo retea care nu o inghite Google, gen CPAGrip sau CPALead.
 7. Da pe Gaming am din plin! Numai site-uri tari DA 25 / PA 25 - DA 50 / PA 50 Pm pentru samples, doar spuneti-mi ce linkuri doriti din ce nisa si daca am va trimit ca 5-10 samples!
 8. Cineva bun in Php? (Platesc)

  Salut, am nevoie de cineva bun in php sa imi repare un script, un api mai exact. (Urgent) Lasati-mi pe privat id skype si va dau eu cerere. Sau aveti aici id-ul meu skype: blk_culay //Edit: Am gasit un baiat de aici. Chiar foarte bun, multumesc! Daca se poate sterge topicul
 9. Verificare articole de plagiat

  Nu e o solutie asta, nu merita sa iti bati joc de un site cu content writeri la noroc. Solutia : lucreaza doar cu cei care iti accept teamviewer in timp ce scriu.
 10. Discutam pm, care nu sunt adult si software, mai exact ce nisa ai nevoie? Sunt zeci de nise, vrei orice in afara de adult si software?
 11. Salutare, care aveti nevoie contactati-ma, am o lista maricica de site-uri unde va pot da backlink, am multe in Adult si Software, mai am si alte nise, puteti sa ma intrebati s-ar putea sa am si pe nisele voastre, linkuri va pot da in homepage, si vor ramane in homepage mereu sau va fac un articol sub forma guest post. Metrics - Minim DA / PA 10 / Maxim DA 40/PA 40 Id skype: blk_culay (In 20 de minute dupa payment puteti avea linkurile up!)
 12. Caut programator php, ceva simplu buget $40

  S-a rezolvat, am gasit pe cineva de aici, multumesc
 13. Buna, am nevoie pentru blogul meu de cineva sa imi scrie tutoriale detaliate/articole informative in engleza pe subiecte de genu asta How to hack a facebook password with istealer 6.3 How to protect your facebook account 4 methods to hack facebook accounts Recover your facebook password in less than 2 hours Ca idee, am nevoie de tutoriale, si informatii despre cum hackerii incerc sa sparga o parola, sa obtina access la un cont de facebook, cand cunoaste victima bine, sau cand nu o cunoaste deloc, etc prefer pe cineva cu experianta, nu am nevoie de un hacker care e in stare sa sparga sa taie sa spanzure, doar cineva care stie chestii prostesti, ce e un keylogger, ce e bruteforce, cum se poate face o aplicatie bruteforce web sau soft, ce e istealer cum se face un set up si cum se poate folosi istealer pentru a prinde in plansa pe cineva, etc. Am nevoie in engleza, daca scrieti engleza perfect gramatical ar fi un mare plus, daca nu, nu e o problema, gasesc pe cineva sa faca proof reading, in caz ca nu vorbiti engleza, se poate scrie si in romana, si o sa gasesc pe cineva sa traduca. Pot oferi un salariu sau la norma, scrieti-mi aici sau pm cum, ce, si in ce limba, si cat de bine/corect gramatical puteti scrie si pentru ce suma
 14. Cum spune si titlul caut un programator php pentru ceva destul de simplu, buget am $40 paypal. Skype: blk_culay
×