Jump to content

culay

Active Members
 • Content Count

  563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

culay last won the day on May 7 2011

culay had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About culay

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Adaugama skype blk_culay sau pm cu site-ul
 2. Salut. Cei care aveti site-uri RO sau UK, sau CA cu trafic sunt interesat sa cumpar link in ele. Pm cu site + oferta 12 luni. Numai bine!
 3. Dupa cum spune si titlul cumpar linkuri Casino / Gambling related World-Wide, dar de preferat UK, CA, si RO. O mica regula. -Site-ul unde doriti sa imi vindeti link sa aiba minim 100 de vizitatori unici zilnic Astept mesaje in privat.
 4. Nu aveai preferred domain setat in Web master tool si redirect de pe https, www, non www, etc?
 5. Am eu! Multe! https://rstforums.com/forum/topic/104642-vand-backlink-uri-adult-si-software/ De la DA 10 / PA 10 pana la DA 50 / PA 50, toate site-urile sunt vechi si puternice, nu am site mai nou de un an, si toate sunt indexate in Google! Pe adult daca nu ma insel am aproximativ 70-80.
 6. Cel mai important sfat: Ascunde-ti ofertele CPA/PPD de Google! Mai ales daca folosesti vreo retea care nu o inghite Google, gen CPAGrip sau CPALead.
 7. Da pe Gaming am din plin! Numai site-uri tari DA 25 / PA 25 - DA 50 / PA 50 Pm pentru samples, doar spuneti-mi ce linkuri doriti din ce nisa si daca am va trimit ca 5-10 samples!
 8. Salut, am nevoie de cineva bun in php sa imi repare un script, un api mai exact. (Urgent) Lasati-mi pe privat id skype si va dau eu cerere. Sau aveti aici id-ul meu skype: blk_culay //Edit: Am gasit un baiat de aici. Chiar foarte bun, multumesc! Daca se poate sterge topicul
 9. Discutam pm, care nu sunt adult si software, mai exact ce nisa ai nevoie? Sunt zeci de nise, vrei orice in afara de adult si software?
 10. Salutare, care aveti nevoie contactati-ma, am o lista maricica de site-uri unde va pot da backlink, am multe in Adult si Software, mai am si alte nise, puteti sa ma intrebati s-ar putea sa am si pe nisele voastre, linkuri va pot da in homepage, si vor ramane in homepage mereu sau va fac un articol sub forma guest post. Metrics - Minim DA / PA 10 / Maxim DA 40/PA 40 Id skype: blk_culay (In 20 de minute dupa payment puteti avea linkurile up!)
 11. S-a rezolvat, am gasit pe cineva de aici, multumesc
 12. Buna, am nevoie pentru blogul meu de cineva sa imi scrie tutoriale detaliate/articole informative in engleza pe subiecte de genu asta How to hack a facebook password with istealer 6.3 How to protect your facebook account 4 methods to hack facebook accounts Recover your facebook password in less than 2 hours Ca idee, am nevoie de tutoriale, si informatii despre cum hackerii incerc sa sparga o parola, sa obtina access la un cont de facebook, cand cunoaste victima bine, sau cand nu o cunoaste deloc, etc prefer pe cineva cu experianta, nu am nevoie de un hacker care e in stare sa sparga sa taie sa spanzure, doar cineva care stie chestii prostesti, ce e un keylogger, ce e bruteforce, cum se poate face o aplicatie bruteforce web sau soft, ce e istealer cum se face un set up si cum se poate folosi istealer pentru a prinde in plansa pe cineva, etc. Am nevoie in engleza, daca scrieti engleza perfect gramatical ar fi un mare plus, daca nu, nu e o problema, gasesc pe cineva sa faca proof reading, in caz ca nu vorbiti engleza, se poate scrie si in romana, si o sa gasesc pe cineva sa traduca. Pot oferi un salariu sau la norma, scrieti-mi aici sau pm cum, ce, si in ce limba, si cat de bine/corect gramatical puteti scrie si pentru ce suma
×
×
 • Create New...