Jump to content

mark0

Active Members
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

About mark0

  • Birthday 10/19/1994

Recent Profile Visitors

3895 profile views

mark0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Bump! Revin cu problema in anul 2020, mult simplificată. Anul trecut n-am primit nici un răspuns pozitiv la inițiativa propusă. Dacă vă întrebați de ce nu am activitate pe forum dar totuși intru sa postez in topicul asta...chestia e că nu mai am timp. Anul asta lucrurile s-au simplificat mult de tot (in sensul că eu nu mai manipulez datele voastre, ele mergând direct către asociație și de acolo către instituțiile statului). Dacă există doritori, se poate accesa linkul de mai jos unde se completează datele personale și se semnează. https://helpautism.ro/formular230/RO80BACX0000000843775202 Țin să vă mulțumesc oricum (chiar daca completați, chiar daca nu completați)! In cazul in care subiectul e deranjant mutați-l la gunoi sau scrieți aici, editez eu și șterg tot! PS: am uitat sa precizez că am schimbat asociația (am descoperit niste mizerii care se întâmplau pe acolo). Acum banii ajung într-un cont de unde ii putem folosi inclusiv la decontarea intervențiilor medicale (pe lângă terapii și alte lucruri).
  2. Salut. Nu știu dacă e cazul aici dar am zis sa incerc. De anul trecut am descoperit că se pot redirectiona 2% din impozit către terapia celui mic care are autism și am strâns câteva formulare de la cunoștințe și cunoștințe ale cunoștințelor. Având în vedere că sunt costurile destul de mari cu restul tratamentelor am zis sa incerc anul acesta să strâng mai multe formulare, poate reușim să facem mai multe pentru el. (Avem deja in jur de 100) Banii merg către o asociație din Timișoara la care ducem noi copilul la terapie, nu la mine personal și din câte am înțeles ei îi folosesc pe diverse chestii(materiale, salarii terapeuți ș.a.), cert e că noi plătim mai puțin sau deloc la sfârșitul lunii. Băiețelul este al meu, nu am postat pentru altcineva. Daca vrea cineva sa mă ajute, aștept un PM și va pot trimite formularele pe care se completează date personale precum CNP, nr. de telefon și alte lucruri. Înțeleg dacă postul ajunge la cos, nu-i ok sa ceri lucruri gratis. Ps: se ia în calcul impozitul din an 2018, nu 2019. Mersi
  3. Retard esti tu ca nici sa scrii nu stii te bagi ca si chilotii in cur

  4. încearcă și omul să-și folosească s8ul muncit și numeni nu-l ajută. Chiar cred că nu realiează nimeni cât trebuie să muncești pentru unul în ziua de azi, sunt camere peste tot. ON: Ți-au dat baieții mai sus soluția...esti doar retard.
  5. Vrei să iei simulările de la bac cu cheaturi băiatu'?
  6. No, las că în iunie esti afară. De curiozitate în ce oraș te închide? (posibil să fi omis eu). Daca e Timișoara prin martie încep niște lucrări arheologice p-aproape. În caz că sunt valabile ambele chestii specificate de mine și reușești să intri îți aduc eu țigări, pixuri și șireturi să le vinzi și să-ți faci viața bună acolo...numa să dai un semn
  7. plm uite de ce a ajuns ăsta aici...
  8. Am găsit ceva de genul pe XDA dar e unreleased....post de prin 2016. Poate poate stie cineva ceva...
  9. Nu stiu exact cum ar trebui să se numească chestia pe care vreau să o fac dar stă cam in felul urmator...primesc n apeluri de la banci ai alte instituții si firme cu care colaborez pe care le ratez de multe ori iar când sun inapoi imi intra un robot care imi spune ca apelul meu e super important pentru ei si ma cântă de ma îndoaie. Exista vreo aplicatie cu care pot face acelasi lucru pe android? Nu de alta dar m-am săturat să mă sune pentru chestii inutile. Am cautat pe market(android) asa ceva dar nu am gasit. Mersi!
  10. Cumpără-i repede un android, ceva scârboșenie din aia chinezească care arată mișto, 300 de lei investiția. Sau, dacă cumva are abonament la Vodafone (doar despre ei mă pot pronunța) poți intra in contul de vodafone și urmării apelurile - data când au fost efectuate și durata. De SMS-uri nu știu exact. Dar, omule, am fost intr-o situație similară...vezi să nu fie doar în capul tău. Pur și simplu ia-i telefonul și uită-te în el...cine-i bărbatul în casă? Dacă ești 90% sigur că te înșeală ce mai ai de pierdut? Urâtă situație, oricum... LE: Pt iphone încarcă Veency - e ceva app pentru remote control.
  11. Uite ce mi-au recomandat mie băieții când am avut o problemă similară. Treaba a fost doar în capul meu din fericire.
×
×
  • Create New...