Jump to content

mirciulikkk

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    dasd
  • Interests
    asdasd
  • Occupation
    asdasd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mirciulikkk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca te rog imi dai retard killer ala din videoclip ca nu le am cu scripting...java...autoit....degeaba citesk 10 tutoriale k nu bag la kap nimik...am tot incercat dar...degeaba....ma blochez la cele mai mici chestii...am vazut ca la tine merge foarte bine...te rog frumos...nu fi si tu ca si aia cu cqkiller te rog frumos.... Respect...Mircea... EDIT : AhEaD - Respect...BAN
  2. Ndrey merge la bulau ca zice ca e de 3 lei si minte.......e de 2 lei ma
  3. Mergeti toti la inchisoare pentru ca nu aveti un link bun pe tot forumu de unde sa pot descarca conquiztador killer
  4. Va rog imi puteti face un tutorial despre cum sa aflu raspunsurile la conquiztasor....jtyu numa k are legatura cu flash...si ceva pachetzele de date...atat :oops:
  5. dar de ce nu pune nimeni niciodata un link bun pt conquiztador killer...k ala de la Nemessis cu ameps.net nu merge....... :cry:
  6. lolzz am crezut k e Conquiztador killer scuze de deranj
  7. DLD nu am avg si am incerkat si cu total commander sa il dezarhivez..........dak tie iti mere CQKill97 esty norocos :cry:
  8. te rog frumos sa vezy si u ce faci cu CQKill k nu merge.....imi da o eroare could not exec because cygwin.dll not found ms...... :shock:
  9. :cry: :cry: :cry: ban :cry: :cry: :cry:
  10. As vrea si eu daca se poate Conquiztador Killer v2.0 sau orice alta versiune dar nu porcaria aia cu mesaje "programu nu functioneaza pt ca e 1 aprilie" Ms Anticipat..................... :shock:
×
×
  • Create New...