Jump to content

MoTaNNeL

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About MoTaNNeL

  • Birthday 02/26/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MoTaNNeL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sie ul este phpbb ! nu are in config https sau http am ssl pentru apache nu vrea doar sa imi citeasca imaginile " conexiunea la acest site nu este sigura in totalitate deoarece exista elemente necriptate cum ar fi ( imaginile )
  2. MoTaNNeL

    SSL phpBB3

    Buna seara , am si eu o intrebare , daca se poate ! Am cumparat un certificat ssl pentru un forum phpBB3 dar nu ma pricep sa setez phpbb ul , adica nu ma pricep , cand intru pe forum orice imagine de pe el in afara de cele din tema imagini gen statistici gametracker , parteneri sunt raportate ca erori si lacatul de la ssl se face un triunghi cu un " ! " Nu stiu cum sa il fac va rog sa ma ajuta ti , daca doriti , ! am adaugat acest cod in .htaccess RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} si am modificat din phpbb3 din acp se server setings Server configuration Server settings https:// si Cookie settings Enabled Multumesc, o zi buna !
  3. ( index in folderul cu theme care sa redirectioneze la mesaj "echo" cu ce vrei ) imi poti da te rog codul care trebuie sa il bag in index ? , Nu ma pricep , Multumesc !
  4. Daca imi poti spune si ce permisiuni nu ma pricep de aceea si am cerut ajutorul ! Multumesc Am incercat si cu chmod, dar degeaba
  5. Salut RST , am si eu o mare problema cu o tema phpbb3 ! De ceva timp am decis sa imi fac singur tema (phpbb) pentru forumul meu , problema este urmatoarea : dupa ce o atasez la forumul meu cam in 3/4 zile o vad si pe alte forumuri se gasesc "copii care nu au ce face" si imi copiaza "fisier.html" si "stylesheet.css" la "fisier.html" am rezolvat cu un .htaccess dar la stylesheet.css daca incerc sa ii pun .htaccess imi stric tema nu mai imi citeste forumul nimic din stylesheet.css ce pot sa fac ? am vazut pe 2 forumuri cand intri in browser si accesezi "http://nume-site.ro/forum/styles/NUME-TEMA/theme/stylesheet.css" iti apare o pagina alba cu ceva genu " Ai venit la furat ..etc " cum pot sa fac si eu ? la mine daca accesez in browser "http://nume-site.ro/forum/styles/NUME-TEMA/theme/stylesheet.css" imi apare ce este in stylesheet.css ..si poate orcine sa copieze ! Va rog sa ma ajutati ! Multumesc , cu respect Bogdan !
×
×
  • Create New...