Jump to content

verritas

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About verritas

  • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

verritas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ok , in filmuteltul prezentat mai sus nu ai nevoie sa aprinzi telefonul ca sa il poti reseta. In caz ca nu ai nevoie de numerele de telefon sau de poze incearca varianta de mai sus,eu mai mult nu te pot ajuta. Un week-end placut.
  2. Daca scoti cartela sim mai are aceeasi problema?
  3. Salut, Pentru resoftare cel mai probabil iti recomand un service , dar daca nu ai poze sau alte fisiere importante pe el poti sa ii dai un reset factory setings , poate isi revine. In caz ca nu poti accesa meniul , atasez un link unde poti vedea un filmulet cum se poate face resetul fara a intra in meniul telefonului: Vei pierde toate datele de pe telefon , inclusiv numerele de telefon.
  4. In caz ca e pt mine intrebarea ,legat de windows phone , nu stiu ce sa raspund.nu am cunostinte in domeniu,ce pot sa spun e ca telefonul nu are meory card , e un nokia lumia 710.
  5. Salut, Pentru telefoanele cu sistem de operare windows phone exista vre-o metoda sa functioneze Whatsapp Xtract? Va multumesc anticipat.
  6. Salut, 35 ani , judetul Brasov. Cunostintele mele in domeniu sunt minime sau tind spre zero:|. Ce m-a adus pe site-ul vostru? Cautam un extract pentru whatsapp windows phone si asa am ajuns sa imi fac contul.Sper sa pot ramane in continuare membru . Va multumesc pentru intelegere.
×
×
  • Create New...