Jump to content

Anton

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anton

  1. Am nevoie de un R.A.T care sa contina: RDP/VNC back-connect keyloger filetransfer (optional). Va rog sa ma contactati cu un pret si durata de timp. -hint Tot ce e public nu are backconnect. BlackShades (All Versions) Njrat (All Versions) Darkcomet (All Versions) Cybergate (All Versions) iStealer (All Versions) Albertino's Advanced RAT (All Versions) Poison Ivy (All Versions) ProRAT (All Versions) Rapzo Logger (All Versions) BlackShades Stealer (All Versions) iRtehLeet Stealer + Keylogger (All Versions) Ganja's IRC Bot (All Versions) Warbot (All Versions) Zues (All Versions) Spyeye (All Versions) KRBot (All Versions) XR Hostbooter (All Versions) ManGe IRC Bot (All Versions) Comune Worm (All Versions) Swarm IRC Bot (All Versions) BlackShades HTTP Bot (All Versions) Nu vreau asa ceva, vreau custom.
  2. dlvr.it face acelas lucru, gratis. https://ifttt.com/ la fel, (+ multe alte chestii)
  3. Anton

    socks / proxy

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. salut, imi poti da o adresa de ym! / skype ?

  5. ce pret ai pe toate? conturile facebook

  6. Anton

    Oferte job

    !!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Anton

    Oferte job

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Anton

    Oferte job

    !!!!!!!!!!!!!
  9. Anton

    Oferte job

    nu mai este disponibil!
  10. din cauza lor, lol totul este legal
  11. tudor, mi-e lene.... Sunt arhisatul. Anyway, am gasit ce aveam nevoie. Multumesc tuturor.
  12. http://www.bestjobs.ro/jobdetail/index/idoferta/615651/idcluster/1/mdf/1 been there, done that am cont pe forum de 2-3 ani poate 4 poate de la inceput... te rog ignora-ma, ai dreptate.
  13. zerodoi, ai o personalitate bine definita, nu am nevoie ca angajator de aceasta personalitate. Eu am nevoie ca tu sa faci ce iti zic eu pentru o anumita suma de bani. Si totusi sa fi putin destept incat sa dai un PM sa ceri detalii (cum au fost pana acum 4 oameni carora le multumesc pentru aplicare). Pentru cei ce nu se obosesc sa dea PM! Ofer: ceapa degerata ca plata Legal: daca treci pe rosu fara nici o masina in stanga dreapta este legal? Contract: vezi mai sus la faza cu legal Perioada: nu ai tu ani ce perioada vreau eu Proiect: trebuie semnat un contract de confidentialitate, etc.. Bun simt: eu zic ca daca aveam administrator atasat la cont, nu aveai tupeul sa raspunzi asa. Eu zic, ca EU te angajez pe tine si EU iti dau daca vreau si imi place numele tau sau cine stie ce alte obscenitati caut eu la tine... fetisuri launtrice ale mele mai multe detalii despre. Te rog ignora acest thread, este pentru oameni cat de cat simtiti si culti, cu putina minte incat sa dea PM simplu si rapid, nu pentru Rromani cu personalitate.
  14. eu cred ca detaliile alea sunt suficiente. daca vroiai sa te angajezi trimiteai un pm sa ceri un contact..... ce alte detalii mai vrei? caut 2 oameni cu cunostintele de mai sus. suficiente detalii?
  15. am gasit, nu mai este nevoie. multumesc.
×
×
  • Create New...