Jump to content

iQloSe

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About iQloSe

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 05/07/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. iQloSe

  Problema cablu de incarcare iphone 5s

  Trebuie inlocuita doar folia de incarcare?
 2. Nu stiu daca am facut topicul in sectiunea corecta,dar daca nu rog un moderator sa mute topicul.Am un iphone 5s l-am cumparat la mana a 2-a merge perfect, dar are o singura problema, nu incarca decat cu incarcatorul cu care l-am cumparat. Adaptorul este original in schimb cablul este o ieftinitura de prin Auchan. Telefonul refuza sa incarce cu alt incarcator, am incercat cu incarcator original si cu alte inca 5 incarcatoare care nu sunt originale si nu incarca cu niciunul decat cu cablul acela ieftin de la Auchan. Este o problema de la mufa de pe placa de baza sau de la soft ?Ce ar trebui sa fac ?
 3. iQloSe

  Autopatcher VS or VB

  Am cunoștințe foarte minime in VB și nu găsesc niciunde un tutorial Pt ceea ce vreau eu.Daca e disponibil sa faca cineva pe comanda ?sa îmi spună un preț.E vorba doare de coding de design ma ocup eu.
 4. iQloSe

  Autopatcher VS or VB

  Nu asa,gen ca si alea de metin2 daca stii, sa deschizi programu si sa verifice singur daca sunt update-uri si sa le descarce, cu progresbar si toate cele.
 5. iQloSe

  Autopatcher VS or VB

  Cum pot face un autopatcher in VB care sa fie conectat la un server de pe care sa ia datele in functie de data si ora la care au fost urcate.Exemplu am rat.exe urcat acum 2 zile si urc rat.exe acum sa il downloadeze pe cel de acum.
×