Jump to content

askwrite

Active Members
  • Posts

    521
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by askwrite

  1. Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui, nu cred ca stii cu cine vorbesti cu Askwrite coderul,programatorul , cel pentru care codul perfect se obtine prin google search=>copy paste.El troleaza nu e analfabet ,e pe baza de infinite loop.

    De aia il si cheama askwrite , intreba si scrie, ask google and then write

    lohoool ke adev

  2. Byte l-a pus free punel-l free si tu.

    Byte e coder profesionist el isi scrie singur codul nu trebuie sa faca ripp la surse de pe net.

    Iti dau eu 100$ numai sa taci , de ce trebuie sa fii tu mereu paracila "da ala de ce nu are si eu am , datii si lui ala , vreau ca ala sa aibe ban".

    Propun ban @askwrite e magnet pentru tepari , in loc sa scapam de tepari acestia vin la aswrite, prostul satului,cel mai prost din curtea scolii ,ciuca teparilor.

    Ahahahahahaha, sunteti ofticati ca nu stiti sa va faceti singuri un stealer si comentati ca e furat de pe net? Daca imi gasesti tu pe net sursa de steam stealer exact ca a mea (vb.net + c#) care fura tot configul, ssfnurile, parolele din toate browserele + parola de la steam, iti sug pula 10 ore in continu, bai scammer ratat de 17 ani cu minte de 10.

    Normal ca byteul l-a pus free cand exista 99999999999999999 de stealeri pe net + sursa asa ca taci da-te-n mortii ma-tii

    + ca cu stealerul meu produci bani, cu al lui byteul maxim 100e sa zicem ca-ti scoti, e ca si cum ti-as zice sa postezi cum iti produci banii (carding)

  3. Ba da , spune suma , suntem si noi interesati, pe facebook vad poze tu cu calul , nu prea pari genul de om ce isi permite o suma de banii mai mare de 100 euro pentru o aventura pe internet sa o numesc asa , askwrite este mai acid ... este el mai guraliv dar este un tip extrem de calculat ... nu il cunosc dar din postarile lui este un tip cu capul pe umeri. Sa vinzi arme cs.... totusi .. cum am mai spus de curiozitatea unora .. cat costa acest proiect...

    Legislativ esti praf si daca ma contrazici te lamuresc repede

    uite ma ca are

    [10/1/2015 11:30:59 PM] Twitch.Tv/Kotzu: uite, Screenshot by Lightshot

    [10/1/2015 11:31:12 PM] Twitch.Tv/Kotzu: cel cu un cal in poza, are 100euro

    gen are banii facuti de mine din site in maxim o saptamana + care trebuia sa ma plateasca si vine si se lauda pe skype ca are 100 euro (tepuiti, bine inteles)

  4. Salut, dupa cum spune si titlul, vand copie fidela a siteului csgopk.com, acelasi script etc, tot, aveti admin panel, feature sa manariti potul gen sa predefiniti un castigator etc.

    Pentru mai multe detalii adaugati-ma pe skype: ryderskypee

    Si va sfatuiesc sa nu va jucati pe csgopk, se fac prea multe manarii iar @Kotzu, ownerul este tepar

  5. Probabil nu-si permite 100 pentru ca sta pe banii parintilor si aiubitei lui la 30 de ani

    Suma era de 4 cifre in total, sunt totusi curios daca o sa-i ii mai adauge celuilalt coder partea mea sau macar cateva sute in plus, de bun simt, nu de alta dar mi se pare ca a scapat ieftin si merita stors

    Si ce daca am steam stealer? Ai uitat cand furam cu tine si imi ziceai sa fur si iteme de 5 euro?

×
×
  • Create New...