Jump to content

Mudflap

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Mudflap

  • Birthday 08/19/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mudflap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Mudflap

    mail yahoo

    Salut , stie cineva cum pot recupera si eu o parola la un cont daca nu mai am nr de telefon respetiv si alta modalitate se pare ca nu mai merge acum , folosindu te de intrebariile de securitate gen. Ceva idei ? Multumesc anticipat
  2. Mudflap

    tema visual

    e cumnata mea:)) nu e vorba de pizda ..e vb de un ajutor " non profit "
  3. Mudflap

    tema visual

    Nee.. nu ma joc .. nu e tema mea .. am vrut doar sa fac un bine unei fete doar ca eu am alte proiecte de facut si nu am timp sa o ajut si pe ea
  4. Mudflap

    tema visual

    salut , m ar putea ajuta cineva cu o tema in visual basic? nu e vorba de complexitate sau de altceva.. singurul lucru care ma opreste sa o fac e proasta organizare a timpului si neavand cum sa stau sa o fac trebuie predata azi...daca cineva m ar putea ajuta cu o parte din ea , as ramane indatorat. Multumesc . Să se elaboreze un proiect în mediul VISUAL BASIC care să conţină 5 formulare, cu legătură directă între ele, după cum urmează: a) formularul 1 va conţine cel puţin:  o casetă de text, pentru introducerea unei parole (parola = numele studentului/ei);  un buton de comandă, pentru acceptarea parolei;  un buton de comandă pentru terminarea aplicaţiei. formularul 2 va conţine o bară cu 5 meniuri:  unul din meniuri va conţine, printre alte sub-meniuri şi comanda „END”;  alt meniu va conţine, printre alte sub-meniuri, numele formularelor 3, 4 şi 5 create ulterior;  alt meniu va conţine minimum 3 sub-meniuri, fiecare cu câte 2 sub-sub-meniuri;  alt meniu va fi de tip contextual. Observaţie: vor fi active meniul „END” şi meniurile corespunzătoare numelor formularelor 3, 4 şi 5. c) formularul 3 va conţine o bază de date, formată dintr-un singur tabel. Structura tabelului va fi alcătuită din următoarele câmpuri:  discipline studiate în ultimul an de studii de licenţă (minim 5 discipline)  numele cadrelor didactice care au susţinut cursul  numele cadrelor didactice care au susţinut aplicaţiile  notele obţinute d) formularul 4 va conţine cel puţin:  o casetă cu listă (caseta va cuprinde 3 denumiri pentru softuri de programare şi 3 denumiri pentru softuri de editare texte);  un buton de comandă, pentru acceptarea selecţiei realizate. Selecţia este de tip „simplu”; la selectarea unui element din listă se va afişa o fereastră de mesaj. d) formularul 5 va conţine cel puţin:  3 bare de derulare orizontale, cu etichete asociate, în care vor apare lungimea, lăţimea respectiv înălţimea unui obiect (variaţia valorilor se realizează prin deplasarea butonului glisant al barelor);  3 etichete în care vor apare valorile calculate ale perimetrului, ariei şi volumului obiectului respectiv;  un buton de comandă pentru terminarea aplicaţiei.
  5. Salutare , există vreo modalitate de a moda un xbox one ? Sau are careva ceva idei ?
  6. Sa traiesti , ca sa fiu sigur ca e totul ok, am gasit o manastire in fagaras unde a fost arsenie Boca parinte sau ceva si e si net.voi rula de acolo coailii )
  7. Salut , vroiam sa intreb daca stiti vreo metoda prin care poti "fura" ca sa zic asa , mesajele de pe telefonul unei victime fara sa ai acces direct la el.Mesajele de pe whatsapp sau pur si simplu de pe reteaua mobila.
  8. kent m ai ai cumva un cont de lol/origin ?
  9. Mudflap

    Ajutor java

    da , destul de interesant, multumesc .dar ar trebui sa am si ceva interfanta gui
  10. Mudflap

    Ajutor java

    inca nu e tarziu , eu nu am apucat sa ma apuc de proiect pentru ca am avut multe mult mai importante ca acesta si l am lasat la urma . Mai pot pana maine , dar la fel mai am si altele de care sa ma ocup . Am gasit cateva agende pe source-planet dar nu cred ca sunt compatibele cu jdk 8 , doar cu 4,5 si au ceva erori. Speram ca stie careva vreun site de unde sa iau ceva gata facut doar sa o prezint rapid . Chiar nu am timp sa ma ocup si de asta.
  11. Mudflap

    Ajutor java

    SAlutare , banuiesc ca e cam tarziu dar stie cineva unde pot gasii o agenda facuta in java? unde sa pot introduce date despre persoane , despre anumite evenimente, sa aiba o interfata GUI ceva. ? ma poate ajuta cineva ?
  12. Un cod si mie daca se poate, multumesc.Astept pm
  13. ceva sugestii cum sa fac astA ?
  14. nu exista nici o metoda deci ? nu neaparat cu ip
×
×
  • Create New...