Jump to content

stiven

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stiven

  1. Sincer nu vreau sa vorbesc în numele altora, o sa îți zic de ce eu personal nu îmi bat capul cu siteurile de bug bounty. - premiile sunt în 99% prea mici pentru timpul necesar unei analize complete de securitate. - siteurile de acest gen te fac cunoscut și eu personal prefer sa rămân anonim (sunt mai multe avantaje). Asiatici se ocupa cu asta pentru ca pentru ei 500/1000 USD/luna sunt suficienți pentru a trăii, eu personal nu ma mulțumesc doar cu atât.
  2. stie cineva cine este autorul acestei applicatii ? https://imgur.com/a/QUKqKdL as fi interesat sa o cumpar, o are un amic dar nu vrea sa zica de unde a cumparato. Multumesc anticipat.
  3. esti mai prost decat prevede legea, mai bine dute la munca ca asa risti sa faci 2-5 ani puscarie pentru nimic !
  4. salutare, stie cineva un exploit public cu care as putea prinde 30/40 shelleuri sau usere de root la zi ?
  5. @Gecko - da asa le-am facut si eu pana acum .. deci procedam corect ... ma gandeam ca exista ceva mai bun de atat ! Thanks again !
  6. @MrGrj - photoshop-ul e prea complicat pentru ce am eu nevoie ..
  7. intentionez sa platesc un designer sa/mi faca designul la un proiect, dar inainte sa fac acest lucru ma gandesc sa fac o schita ceva cum sa faca siteul .. ca nu vreau sa ma lass in baza lui ca sigur nu iese cum vreau eu . cu ce program as putea face eu asa ceva ? exista un program simplu de folosit pentru asa ceva ?
×
×
  • Create New...