Jump to content

redlinesoft

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About redlinesoft

  • Birthday 10/11/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redlinesoft's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am nevoie de ajutor sa sc ot un articol de pe un blog, daca se pote. Contra cost si cat mai repede!
  2. da, eu sper s avina lumea cu idei si cu sfaturi pentru toti, nu sa ne gandim ca de ce sa le zic eu la astia ca eu nu castig nimic. Eu voi impartasi ce stiu in cateva tutoriale video. Sper sa ma sustina cei mai mari de aici. Foloseste cineva programe free si daca da, care? Nu cred in ele, cred ca asa luati cel mai usor flag de la google?
  3. nu te gandi ca un domeniu nou, cu PR0 ajunge greu pe prima pagina. Eu as lua cel vechi daca as continua cu obiectul de activitate care a fost inceput pe el. Daca nu ia unu nou. Ai grija la nume...
  4. Toti intreaba de content, eu am un site care nu isi schimba contentul prea des are 5 randuri pe prima pagina si este in top 5 pe prima pagina in google dupa cel mai greu cuvant. Care e explicatia?
  5. mah, aici in londra, bing are pe cladire BING - Facebook. Si toata lumea vorbeste ca a fost cumparat de cei de la facebook. Nu sunt doar niste litere pe o cladire.
  6. io stau in banca mea, vreau sa vorbim, cu oameni ca tine, care sunt de mult in SEO. Si nu inteleg ce e asa de rau ca am intrebat. Mie imi place ca discutam. Aflu chestii noi. Stiu ce poti de aia, hai sa vorbim despre SEO, nu ce ar trebui sa fac eu.
  7. da, foarte interesant sa da-i link catre ceva... tot nu inteleg ce vrei sa zici dar asa este...
  8. lol, esti nebun?) serios? Cat o costat si de unde avut aia bani? glumesti?
  9. da, exact ce ziceam, fara softuri free, prima problema pentru stergerea paginii sunt softurile free sau piratate. Ai dreptate, sa nu neglijam, binh, yahoo sau alte motoare de cautare. Bing a fost cumparat de facebook deci cine stie ce va deveni in viitor.
  10. care era problema pe pagina?
  11. Da, exista ower optimization si se ocupa penguin de acest lucru. Ower optimization, si ca google sa iti dea flag depinde de mai multi factori: continut, cum faci seo, cum folosesti programele, daca le folosesti pe default, daca le folosesti zilnic sau dupa un anume algoritm prorpiu. Trebuie sa fi atentt la toate aspectele. Nu este un timp anume, dar stiu ca google nu penalizeaza dupa 3 luni de black si bad SEO. Dureaza, poti sa imbunatatesti situatia, prin research, adica folosesti toolz-uri ca Travis care iti spune ce nu faci bine pentru SEO. Nu inteleg a doua intrebare, fara nici un link, backlinks? Procentul de optimizare onpage este mult mai mare ca outpage, dar la fel foloseste travis sa iti zica concret ce faci bine si ce nu. Nu il folosesc doar pe T1 GSA. Daca e private blog network nu folosesc. Nu a vorbit nimeni de social impact. Ce credeti despre asta?
  12. intra pe link-ul urmator daca esti chiar incepator si citeste-l apoi o sa iti dau inca ceva dar nu mai am idee unde e. pana atunci http://static.googleusercontent.com/media/www.google.co.uk/en/uk/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf Redline Soft am gasit ceva interesant pentru tine: http://searchengineland.blog.com/2013/07/10/google-seo-ranking-factors-2013-post-pandapenquin-2-0-serp-analysis/
  13. da stiam ca trebuie sa sti ce faci, nu fac default bineinteles, am citit mult despre el si despre celelalte, dar la Xrumer pe site la botmasterlabs iti si zice cum sa il folosesti sa nu te afecteze in rau. Daca ii asculti si ai putin habar iti fac mult bine.
  14. Da, am inteles acum, de ce nu folosesti programe? Eu il am pe asta din rusia si rusii zic ca e ok sa folosesti cele platite, cele free iti fac rau. Si pana acum nu am folosit doar platite si e totul ok. Ce credeti?
  15. cum am facut duble post? ce fac? nu inteleg nimic, iti dau reply tie si ce duble post? Da, e sambata spre duminca ziua X, nu stiu de ce si inca nu am avut efecte nedorite.
×
×
  • Create New...