Jump to content

LoveKode

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About LoveKode

  • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LoveKode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. are cineva programul asta ? Software Stealth Phone Anti Interceptor Samsung G600 7 Special Features 1077626422485 | eBay
  2. @tex - Nui nici o problema daca o sa fie nebunie ... asa o sa primesc raspunsuri si pareri diferite ! Sunt destul de matur sa-mi aleg sfaturile utile .. si sa ma amuz la sfaturile ironice ! @silvian0 - Nu am zis ca ma insor ... am intrebat doar pe care sa o passtrez pentru sarbatori ! si eu sper sa gasesc versiunea beta .. cu ambele avantaje incluse !
  3. @tex, thanks pentru raspuns ! sincer asa ma gandeam si eu ! da plm e ca draq ca aia sexy e ferbinte rau in pat, asta ma face sa-mi pierd mintile ! daca ma mut in "araba" cum zici tu .. ma mut singur, daca ar stii ele ce combin eu sa terminat filmul ! edit : Proasta nu e, doar ca nu are scoala !
  4. Salut, Sunt 99,99% convins ca o sa-mi sariti in cap... da eu totusi sper sa raspundeti on-topic ! Am o problema, de 4-5 luni vb cu doua fete simultan, - una e buna, sexy, frumoasa, la pat merita cu felicitari ... dar are numai 8 clase si e foarte saraca, asa daca discuti cu ea ai ce vb. - a doua e frumoasa, desteapta (invata foarte mult) ... (sta binisor finaciar) ... insa la pat e rece (nu prea se descurca) si are si vre-o 10 kg in plus ! Ambele ma iubesc sunt convins de asta .. acum ca vin sarbatorile nu stiu ce sa fac, imi plac amandoua, adika na cu aia sexy imi place sa fac sex si sa ma afisez pe strada ... si cu cealalta chiar ma simpt bine cand discutam cand iess cu prieteni ecc Ar mai fi de adaugat, ca fata sexy ar fi de acord sa se mute la mine cand vreau ! Intrebarea mea e : Ce sa aleg una care ma face fericit in pat si pe strada .. sau una care o sa ma ajute in viata, o sa fie avocata ! As aprecia daca mi-ar raspunde baieti trecuti de 26 ani ! Sper sa intelegeti ce am vrut sa zic ... !
×
×
  • Create New...