Jump to content

zegujani

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About zegujani

  • Birthday 10/10/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zegujani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu stiu ce intelegi tu prin gluma... Noi incercam sa punem la dispozitie o platforma de publicitate cu preturi cat mai mici si sa oferim editorilor aproape tot venitul (80%) iar agentii de publicitate sa isi poata promova afacerea intr-un mediu sigur! Daca asta te face sa razi poti considera cum vrei.
  2. Am mai lasat sa nu fie minusul de la Vladimir asa mare Multumesc mult pentru parerile fiecaruia, conteaza foarte mult si sper eu sa se vada schimbari cat mai curand, cel putin la design si la modalitatile de plata.
  3. L-am facut in romana deoarece targetul nostru este doar publicul din Romania pentru acest site.
  4. Incercam sa facem ceva la un nivel mult mai ridicat, dar nu se pot toate dintr-o data Cel mai probabil dupa o campanie de publicitate platita se va vedea altfel platforma....
  5. @romanu - pe PFinance.ro s-a testat inainte de lansare likeme-likeyou de aceea apar acele like-uri ce pentru noi nu sunt deloc importante (nu ne genereaza clienti pe noua platforma) si sincer nu cred ca mai conteaza pentru cineva acest aspect. Referitor la plati poate fi activata si cea prin transfer bancar, iar la restul... sa vedem pe parcurs.
  6. Cu www.pfinance.ro va puteti face publicitate gratuit! Pentru a putea avea reclama gratuita pe toate paginile partenere PFinance trebuie in primul rand sa creati un banner (text sau imagine) din contul Advertiser si sa aveti credite. Pentru a avea credite GRATIS puteti sa postati pe paginile dvs bannere de ce marimi doriti, conform codurilor create in contul Publisher! Ce este PFinance.ro ? Perfect Finance este o platforma romaneasca de publicitate online prin bannere grafice si text. Important: nu este o platforma de afiliere, astfel incat editorii nostri nu vor primi a zecea parte din castigurile generate. Editorii nostri primesc 80% din totalul castigurilor generate! Acest aspect nu este intalnit pe nici o alta platforma de pe internet (majoritatea platformelor oprind 60-80% din castiguri) Agentii de publicitate (cei care platesc sa li se faca publicitate) trebuie sa depuna un minim pe 5 euro in cont si pot inregistra un numar nelimitat de bannere pentru pomovarea paginilor si afacerilor dorite. Suma minima de plata pentru fiecare vizitator/client este de 0.25 lei (adica suma de plata pentru fiecare click) Pe scurt: agentii de publicitate (Advertisers) platesc pentru a li se face publicitate si editorii (Publishers) pun la dispozitie spatiu publicitar pe paginile lor urmand sa castige bani din clientii generati ce au dat click pe bannerele agentilor de publicitate. Obs: Perfect Finance este echipat cu un mecanism foarte sofisticat si eficient de detectare a fraudelor care poate detecta, preveni precum si sa intoarca toate click-urile invalide sau efectuate automat. Autenticitatea click-urilor este cea mai mare prioritate, astfel incat sa ne asiguram ca orice cheltuiala a dvs. este meritata.
  7. Bani online cu www.pfinance.ro Cu PFinance poti vinde sau cumpara publicitate la cele mai bune preturi. 1. Advertiser: adaugi banerele tale si ai cel mai avantajos sistem de a primi clienti/vizitatori noi pe paginile tale 2. Publisher: pui la dispozitie spatiu publicitar pe paginile tale si castigi banii pusi la dispozitie de partenerii nostri! De ce noi? - te inregistrezi in 2 minute - platesti doar pentru clientii reali - poti sa alegi ca bannerele tale sa se afiseze doar pe baza unor cuvinte cheie - beneficiezi gratuit de cel mai performant sistem anti-frauda! - pentru Publishers plata se face in orice zi a lunii!!! - poti sa filtrezi usor competitorii! Sunt acceptate orice site-uri, mai putin cele pentru adulti si foarte, foarte violente/.
  8. Eu cred ca pica de tot bitcoin-ul Daca ala facea magarii iti dai seama ca nu facea singur
  9. Pentru ca foarte multi cer diverse sume de bani in schimbul like-urilor, vizualizarilor pe youtube, tweets, etc eu va invit sa le luat gratuit de pe www.likeme-likeyou.com 1. Inregistrare gratuita 2. "Prima de instalare" 100 puncte 3. Adauga paginile pentru care vrei like, share, follower, etc 4. Mai strange credite dand like, share, etc paginilor carora vrei tu sa le dai. De ce LikeMe-LikeYou.com ? Dintr-un singur motiv - primesti like, share, follow doar de la conturi reale, nu de la boti precum pe alte pagini "cu nume" Daca aveti intrebari va rog sa le precizati. Spor!
  10. zegujani

    Link exchange

    Intra pe www.likeme-likeyou.com Useri doar din Romania.
  11. O varianta sa faci rost de like-uri gratis e www.pfinance.ro Useri doar din Romania. 90% Conturi reale! PM daca vreti 3 zile cont VIP
  12. O varianta sa faci rost de like-uri gratis e www.pfinance.ro Useri doar din Romania. 90% Conturi reale! PM daca vreti 3 zile cont VIP
×
×
  • Create New...