Jump to content

gaby77

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gaby77

  1. Nu pot sa urc imaginea facuta pentru ca nu sunt in tara... si netul imi merge foarte prost aici. Ca sa pot descarca fisierele care le ai in primul post a trebuit sa ma duc la o cafenea. Cum ajung iar acolo o sa urc undeva imaginea. O sa incerc si varianta cu usb 3. Daca merge o sa anunt aici. Mult noroc si multumesc inca odata.
  2. Salut ! Am modificat eu fisierele cu cele care le ai puse separat. In win nu ereau modificate sau cel putin asa am vazut eu. Cand am facut update la fisiere si am dat iar burn la un alt cd a mers. Asa, la virtual memory daca pun 0 - 0 o sa mearga OK ? Sa nu se miste mai greu... Referitor la win 7 , ar fi bine sa apara versiuni de win.... sa poata merge pe dispozitiv extern. Pentru mine este ok win xp, Daca pot sa il fac sa lucreze mai rapid ar fi super. De aceea am intrebat daca il incerc pe un stick cu 3.0 o sa mearga mai rapid ? Avand in vedere ca laptopurile mai vechi au 2.0 usb port.
  3. Back . Acum am inteles procesul. A mers !. Totul este OK. Totusi imi da o eroare cand il pornesc cu Virtual Memory ... sa o maresc sau ceva de genu... Am tot dat acolo sa se faca mai mare dar tot la fel imi da. + As vrea totusi sa se miste putin mai rapid. Cand dau sa instalez ceva sta cam mult. Daca as luat un stik mai mare sar rezolva problema ? Sau se misca asa pentru ca se face legatura prin USB ? Am citit ca sticurile care au usb 3 ar fi mai rapide / bune. Ceva pareri ? Multumesc !
  4. Multumesc pentru raspuns. Am incercat si pe un hdd extern. In setari la bios... nu vad unde sa setez. Din moment ce imi buteaza cd-ul... se copiaza fisierele pe dispozitivul extern., numai ca atunci cand isi ia restart si da sa apara imaginea de win.... pac.. imi apare ecran albastru... Am obs ca win care e pus pentru download nu are fisierele modificate . Acum le-am facut update cu cele care sunt aditionale si fac alt cd. Sa vad ce se intampla. Revin cu un update in cateva minute.. Multumesc
  5. Salut. Am descarcat kitul facut de @ Oust. Am dat burn pe cd. Am scos hdd si am bagat un stik ( Cruzer Edge USB Flash Drive by SanDisk ). Am instalat win, si-a luat restart , iar cand trebuia sa porneasca xp-ul sa se instaleze, apare pentru 2,3,secunde imaginea cu xp apoi imi apare cateva randuri scrise....si pe fundal imaginea albastra. Am mare nevoie de acest win sa imi ruleze dupa un stick de memorie. Am incercat aceasi operatiune si pe hdd care lam scos si imi da la fel eroarea. ( mam gandit sa nu fie de la stik. ) Am incercat pe un toshiba si un asus.... Este din cauza modelelor de laptop? Va multumesc pentru ajutor.
×
×
  • Create New...