Jump to content

salajansud

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About salajansud

  • Birthday 06/12/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

salajansud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Am inteles ca nu este suficient sa rulez softul pe asa ceva, trebuie sa gasesc si "job-uri", exista programe ce le gasesc automat sau care este treaba cu asta ? 10x!
  2. Salut, am bani de investit intr-o masinarie de minerit, ~3k Euro. Din ce am vazut problema multora este ca, sursele consuma mult curent, pe mine nu ma interseaza acest aspect pentru ca acolo unde le pot tine, nu platesc eu curentul. Indiferent ca vine 200 lei sau 5.000lei . Acum vreau sa stiu: Merita sa investesc in asa ceva tinand cont ca nu platresc curentul ? PS: De ce banda de internet am nevoie pentru treaba asta. Multumesc !
  3. As vrea sa stiu daca se poate face o orgranigama interactiva pe o pagina web ( de preferat in html ) , structura sa porneasca de la Presedinte si ca un arbore sa ajunga pana la angajati. Poza pentru exemplu: aici Vreau ca o structura de acest fel sa fie impementata pe o gaina web, iar cand se va da click pe o functie sa se deschida CV-ul peroanei impreuna cu numele ei. Multumesc anticipat!
  4. Vreau sa o pun la un router ( daca este nevoie cumpar si un acces point nu e problema ) , pe mine ma interseaza sa o pun pe un stalp sau ceva la inaltime si sa aiba o raza in toate directile de cel putin 2 km... Acum vad modelul Antena Directionala Exterior TP-Link 2.4GHz, 14dBi, conector SMA care vad ca prinde la 3km o putere de 11 Mbps. Exista ceva mai bun ? Ai inteles ce vreau sa fac cu ea ?
  5. In primul rand vreau una care sa bata la km distanta (cel putin 2-3 ), vreau sa ma conectez la ea cu telefonul. Lucrez intr-o "curte" in care am nevoie de intrernet in permanenta, pe o arie de 2-3 km. Daca bate 5 nu ma deranjeaza, cu cat mai mult cu atat mai bine. Pana acum am gasit: D-Link ANT24-0800 Exterior (insa nu stiu care este raza ei ) Astept pareri, multumesc !
×
×
  • Create New...